Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

pana se dovedeste una alta de catre politie si se fac cercetari....dureaza, iar cei care se expun- sunt cei ce-si posteaza pozele pe diferite seituri. cea mai simpla si la indemana rezolvare este stergerea pozelor, sau sa nu le expui niciodata pe internet.

de fapt, eu m-am intrebat adesea cand am citit astfel de subiecte, de ce-si expun unii pozele din viata lor personala pe internet? cand se stie cati pedofili si psihopati navigheaza zilnic pe net.

PS, nu astept nici un fel de raspuns.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Raspuns la intrebarea ta,pt ca asa e mai usor sa le arate prietenilor.

Inclusiv tu ai un blog cu filmari,unde presupun ca e copilul tau.

ai deschis linkul de la semnatura? ai vazut ca este blogul unui copilas bolnav de autism? ca subiectul este pe DC la Umanitare? am pus la semnatura ptr a face mai vizibil acel subiect. este copilasul unei prietene dragi mie.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

eu inca cred ca traiesc intr o lume ideala si asa ceva e doar un vis urat am raportat si eu acea poza la picassa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Dark multumesc, am gasit deja de ajuns.

Pentru cine crede ca-s nebuna uitati-va la poza asta

http://picasaweb.google.com/marinopli/VacacionesIbiza2008#5250622306648360306

fetele au fost puse sa faca asta (sa se atinga) deci cine a facut poza e ori parintele ori ruda.

am raportat si eu poza.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si eu.

Desi astia nu par o familie dezaxata, mai degraba au fost in vacanta cu ceva prieteni mai indrazneti care au facut poze si fetelor si le-au pus sa faca asta ca sa se amuze. Oricum e oribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

eu am avut o banuiala ca si pe-aici pe forum bantuia o persoana ciudata.am intalnit-o la "barfe" la subiectul "frumuseti in miniatura" si am raportat link-ul pe care il atasase.pentru cine nu a vazut subiectul era vorba despre un link de trimitere la un site care se chema "pedobear" sau ceva de genul asta.nu vreau sa acuz pe nimeni(poate era o gluma),dar mi s-au muiat picioarele cand am vazut.
lumea e plina de fel si fel de obsedati.e datoria noastra sa ne protejam copilasii.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

http://www.ehow.com/how_2164407_report-suspected-pedophile-activity.html
am gasit asta poate ajuta pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mai fetelor, dar este ok pentru noi sa accesam pozele alea explicite la munca?

M-am elucidat pina la urma ca programul Picasa nu este unul si acelasi lucru cu Picasa Web, deci m-am linistit ca nu am album Picasa.

Alta chestie ar fi urmatoarea: esti destul de atent cu pozele pe internet, dar te duci undeva la plaja sau in parc si, fara sa iti dai seama, copilul tau este pozat de un nebun din asta. Sint atitea metode... Se face ca trimite text si butoneaza atent la telefon dar de fapt face poze copilului. Ai dreptul ca parinte sa te dai la un om numai pentru ca ti se pare suspect?

Mergi la inceput

mie mi se pare ca sunt fix acelasi lucru picasa si picasa web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu am inteles ca Picasa, fiind software, este resident in computer si te ajuta sa modifici pozele. Picasa Web este album pe internet.
Poate sa ma lamureasca cineva?

Am incercat sa ma loghez acolo folosind adresa mea de e-mail si, cind nu am reusit, am cerut sa imi reaminteasca parola. Apoi am primit un raspuns cum ca adresa mea de e-mail nu are nici un cont pe Picasa.

Apoi am incercat sa vad daca dau de pozele mele. Si mi-am adus aminte ca aveam niste poze care se numeau "gogosi". Si am cautat in vreo 1200 de poze cu gogosi si nu mi-am gasit pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Mai fetelor, dar este ok pentru noi sa accesam pozele alea explicite la munca?

M-am elucidat pina la urma ca programul Picasa nu este unul si acelasi lucru cu Picasa Web, deci m-am linistit ca nu am album Picasa.

Alta chestie ar fi urmatoarea: esti destul de atent cu pozele pe internet, dar te duci undeva la plaja sau in parc si, fara sa iti dai seama, copilul tau este pozat de un nebun din asta. Sint atitea metode... Se face ca trimite text si butoneaza atent la telefon dar de fapt face poze copilului. Ai dreptul ca parinte sa te dai la un om numai pentru ca ti se pare suspect?

live and let live

Acum vreo 2 saptamani ne uitam la televizor la un reportaj despre ce se intampla intr-o singura zi pe o plaja : copii pierduti si regasiti, oameni in pericol de innecare etc. printre altele o mamica se duce la salvamar si ii spune ca i se pare ca un domn i-a facut poze baiatelului ei. si ca l-a observat si face poze mai multor copii. Salvamarii merg la tipul cu pricina si incep sa il intrebe daca e frumos peisajul si ce fel de poze face. Ala zica ca pozeaza marea si salvamarii ii cer permisiune sa se uite si ei la poze. Tipul incepe sa se balbaie, ca nu, ca bla-bla. atunci ei cheama rapid politia, aceasta vine si arata pe camera cum deruleaza poze: aproape toate cu copii. Ii iau numele si, evident, aparea intr-un fisier de pedofili, recent iesit din inchisoare. Toate astea intr-o mica plaja din Belgia.

Evident ca nu pot fi toti opriti, insa nu strica sa fim vigilenti macar putin.

Noi aici mergem la plaja seara in locuri cu putina lume. Dar e drept ca avem de unde alege.

Mergi la inceput