Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
crisuletzul spune:
La multi ani Joy!!!
fetelor,va lovesc bebelusii???....a meu loveste dimineata la pranz si seara!!! are mult de lucru acolo in burtica:)
Vad ca de ieri ma cam ignorati dar eu va pup si va imbratisez!!!!
19+
allexxia_m spune:
crisuletzul
cum sa te ignoram?
scuze daca nu am rasuns la ceva anume de la tine, ieri am fost plecata de acasa si cand am ajuns am dormit
eu am inceput sa am probleme cu somnul noaptea si incerc sa recuperez pe zi
nu am apucat inca sa recuperez ce s-a scris ieri
si fetita mea misca de mama focului, si noaptea si dimineata si pe zi si seara - are niste ore anume dar mai tot timpul
ma si doare putin cate o data, dar asta e, oricum mie imi place cand o simt
25+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul La multi ani Joy!!! fetelor,va lovesc bebelusii???....a meu loveste dimineata la pranz si seara!!! are mult de lucru acolo in burtica:) Vad ca de ieri ma cam ignorati dar eu va pup si va imbratisez!!!! 19+ |
Te ignoram ca sa pui pozici!!! Glumeam, eu una am uitat pur si simplu sa te trec in lista de ... am o scuza, uit tot
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
ana_o spune:
Joy, LA MULTI ANI, multa fericire, impliniri si un bebe sanatos si la termen!
DIMITRA, ALEXA si Ioanast, felicitari pentru culoarea caruciorului! Ma bucur pentru toate vestile bune de la echo, sa auzim de bine pana la finalul celor 40 de saptamani!
Despre concediul de maternitate si alte calcule din astea, nu pot sa raspund nimic, pentru ca nu sunt in peisaj, sper sa reusiti sa alegeti cea mai buna varianta pentru voi(ca salariu) si odihna voastra. Eu nu sunt de acord cu femeia insarcinata care merge la job pana la final... este crunt si obositor.
Legat de cafea, eu am citit si am intrebat doctorul. O cafea/zi, cu sau fara lapte, nu afecteaza cu absolut nimic sarcina sau copilul. Eu l-am intrebat si de berea cu alcool, pentru ca tot timpul poftesc si cand iesim undeva si am pofta, nu ma abtin de la cateva guri... si mi-a zis ca daca beau putin si nu in fiecare zi, nu este nicio problema. Acum am gasit la Viena o bere cu 2.9% alcool, cu gust de limes, foarte gustoasa si cand mi-e pofta tare, "bag" o berica de 330 ml(nu pot s- beau pe toata, oricum).
Sugubina, trebuie sa te pup o data tare, pentru stilul tau unic de a scrie, mereu ma binedispui cu cate o expresie, mai ales cea cu puficele care se pufeaza si pozitia ta de covrigenie... ideea e ca de mult timp am vrut sa-ti spun ca-mi place mult cum scrii, uite ca acum am si facut-o! Te pup tare!
Felicitari pentru cele care au schimbat semnatura, mlti pupici bbeilor miscaciosi si multa rabdare burticilor care inca nu au simtit bebeii... in curand o sa danseze si burticile voastre!
Eu ma pot lauda cu un David foarte activ si dragastos si jucaus! Nu bat campii, dar deja comunicam, ne jucam amandoi, ii cant, il alint si mi-e tare dor de fetzisoara lui mica si frumoasa. Burtica mea chiar danseaza in momentele cand e el treaz, deja simt din 2 parti, si de la manutze si de la picioruse, plus plimbarile de la stanga spre dreapta, e ceva exraordinar, mai ales ca n-am mai simtit niciodata asa ceva! Of, ma intelegeti voi... e dragostea de mama, care tot creste...
Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian
Lore1983 spune:
Acum am recuperat si eu ce ati scris de ieri dupa amiaza pana acum.
La multi ani Joy, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e bun pe lume!
Felicitari Alexa1985 pentru bebelina!
tuturor burticilor!
17+
crisuletzul spune:
suntem la niste prieteni unde Marius instaleaza o statie de granulare.....problema e ca au un pat atat de incomod incat ma paralizeaza de spate....ma doare si burtica dimineata cand ma trezesc....cred ca de la spate mi se trage.....mi-am promis ca acum cand ajung acasa nu mai plec niciunde pana nasc:)
tot pe drumuri am fost si sincer nu mai suport!
19+
ana_o spune:
Sunset, sper ca te-au mai linistit fetele cu micuta ta printesa. Oricum, s-a mai scris, fiecare copil are un ritm propriu de dezvoltare, sa nu te mire urmatoare echo, cand poate va avea bebelina o greutate mai mare decat varsta... nu uita ca sunt doar calcule.
Miruna, te pup, si eu imi doresc intimiate absoluta pentru albumul foto de pe Picassa, deci sunt de acord cu tot ce ai scris! Felicitari pentru semnatura, sa fie bine pana la final!
Crisuletz, distractie placuta acolo unde esti, felicitari pentru statutul de femeie casatorita, casa de piatra si numai ganduri frumoase din partea noastra! Bineinteles, asteptam pozele... asta daca ai rezolvat cu cablul de date!
Allexxia, multi pupici!
Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian
crisuletzul spune:
hopa....sa schimb semnatura ca astazi facem 20 saptamani!!!!!
sper ca in 29 iulie cand merg la control sa ii se faca la bobo mila de mine si sa arate putza:)
19+
douradoudou spune:
LA MULTI ANI JOY
crisuletz nu te ignora nimeni ...dar e corect ce a zis miruna:asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
in legatura cu picasa: hai sa ne facem toate albumele unlisted ce ziceti?..
ma revin..ma duc sa-mi fac un suc de portocale cu lime
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
DIMITRA_R spune:
ALEXXIA_M multumesc! pt caruciorul in listuta
fetelor ce ne facem...eu nu vreau sa-mi vada nimeni fetita in afara de voi...eu m-am speriat cu subiectul ala...trebuie sa facem ceva!swa nu intre nimeni in afara de noi
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s