Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
Vasari spune:
Joy, la multi ani fericiti in 4 !!
Doura, foarte faine caruturile. Din pacate niciun model nu incape in lifturile de bloc.:(( Eu asa l-am ales pe primul, dupa greutate si dimensiuni.
Eu insa as vrea un carut caruia sa-i pot atasa un www.mothercare.com/Bugaboo-Wheeled-board/dp/B000IEWVF0/sr=1-13/qid=1279695438/ref=sr_1_13/280-2194660-0051544?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44339031&mcb=core" target="_blank">board pt Maria.
Miruna, si eu sunt pt simplitate, nici la M nu am avut landou. Mai ales cand am vazut la o prietena cu un bb de 3 luni mai grasut ca era asa inghesuit acolo... Iar acum, va trebui sa ies cu Maria pe-afara, va fi iarna, va trebui sa alerg dupa ea, asa ca bb va sta frumos in sling sau wrap, va lua din caldura mea, cat vom iesi noi. Din primavara deja va fi altfel.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
sunset_zuzi spune:
olgutza am facut morfologia la o dr la care ma trimis medicul meu...nu stiu sigur daca a masurat.... ideea e ca pe fisa aia de la eco nu scrie nimic in dreptul IR-urilor...o sa vb si cu dr meu ..in ceea ce priveste tensiunea nu am probleme pt ca e mereu mica, nici cu sangele...dar o sa fac sapaturi
Doamne ai grija si de noi 22
lorin7774 spune:
La Multi Ani, Joy si multa sanatate !
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
20+
Olgutzika spune:
Sunset, repet: dupa capul meu, sunteti ok! IR-uri mari la varste mici ale sarcinii nu sunt iesite din comun. Nu inseamna ca vor ramane mari pana la sfarsit, nu inseamna ca un bebe STATISTIC mai mic are vreo problema patologica. Serios, fii calma, ca nu ai de ce te ingrijora. Nu iti dai seama cat de mult depind masuratorile astea de ochiul si de mana medicul care face investigatia, jumatate de milimetru lipsa cand trage cate o linie d-aia p-acolo poate insemna zile diferenta, de asta e important ca eco sa fie facute de medici priceputi si cu aparate bune. Nu te apuca sa cauti acul in carul cu fan, ca s-ar putea sa nu existe si te stresezi inutil. Pliiiiz ?
Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mirunam spune:
Fata de acest subiect, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424 si de faptul ca un asemenea utilizator a fost acum cativa ani buni chiar pe DC, cand toate fetele aveam poze cu copii la semnatura, eu zic sa facem cumva sa restrictionam accesul la albumul comun.
Nu ma pricep deloc insa, desi accesul la albumul meu este restrictionat, daca una dintre voi pune link-ul cu poze, cine il acceseaza intra in orice album fara parola, inclusiv in cel al meu.
O alta sugestie ar fi sa nu mai punem link-ul, la semnatura sau in subiecte. Eu nu am multe poze dar nu imi surade ideea oricum.
Stie careva cum putem face?
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
marizta spune:
JOY LA MULTI ANI[/green]
Felicitari ALEXA pt caruciorul roz/......
sunset stai linistita....totul este ok...nu tb sa mananci tu mai mult,copilul isi ia singur cat are nevoie k sa creasca ok
19 +
Doamne ai grija si de noi
Vasari spune:
Miruna, se pot seta albumele ca unlisted, nu public. Chiar daca intra pe el, nefiind logat cu userul nostru sau parola, nu poate vedea albumele. Eu la picasa primesc instiintari daca ma adauga cineva la favs. Si deocamdata sunt numai prietene in lista, dar ma gandesc acum sa fac private pozele.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
allexxia_m spune:
'Neata fetelor!
Joy
BB sanatosi si de tot ce iti doresti tu sa ai parte !
Alexa felicitari pentru fetita!
Dimitra ti-am pus caruciorul albastru in lista!
Sunset si eu am avut greutatea mica la fetita la un control si dupa, la cateva saptamani, la morfo de 23 saptam fetita avea 516g
deci nu-ti face griji, poate sa ia in alta perioada in greutate sau sa fi gresit la masuratoarea, nu stiu exact care ar fi explicatia, dar si la mine au fost diferente destul de mari la doar cateva saptamani.
25+
sunset_zuzi spune:
olgutza saru`mana mult de tot pt explicatii si incurajari
allexxia_m sper sa fie asa si in cazul meu
Doamne ai grija si de noi 22