Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am uitat, de ieri am intrat si noi in saptamana 25, dar cum gandurile sunt razna, am uitat.

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

fete dragi, din pacate chiar nu aveti cum sa va asigurati ca nu se mai uita nimeni la pozele alea. informatia circula pe cai nebanuite. azi cineva dintre voi da parola in mod nevinovat la o colega/prietena. de la ea ajunge la un cineva, de la cineva la un altcineva si pana la urma cine stie unde. exista retele organizate care vaneaza si vand astfel de informatii. mai multe nu spun ca oricum eu nu sunt implicata. mi-a fost mereu prea lene sa fac un album sau sa postez ceva.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Alexa, felicitari pt caruciorul roz, sa fiti sanatoase!
Joy, La multi ani si multa , multa fericire!
Sunset, si eu am avut asa...cu greutatea, nu-ti fa probleme, o sa fie ok la urmatoarea eco, ai sa vezi!
Ana, cum merg amenajarile? Mai ales pe caldura asta.....
Doura si eu tot Buzz 3 vreau sau Stokke, mai meditez. Oricum nu o sa cumpar landou. Daca va fi o iarna ca anul trecut ce sa fac eu cu un landou cand zapada era pana la genunchi pe aleea de langa bloc, sau apoi cand s-a topit pe mocirla aia. O sa iau doar carut si scaun de masina (scoica), daca e zapada mare o scot in scoica in parcul din fata blocului, daca e ok pe strazi o pun in carut cu husa de iarna (un saculet special, au si la Quinny).
Exact cum a zis si Miruna, landoul e greu, noi nu o sa avem forta sa-l caram-manevram si mai ocupa si loc prin casa. Ce sa mai zic de faptul ca la Quinny sau Stokke m-ar costa cam 150 eur....nu merita. Asta e parerea mea.
Azi n-am chef de nimic!

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana

Fetelor atunci ar fi cazul modificam toate albumele cu optiunea unlisted. O sa incerc sa fac si modificarile propuse de Vasari, sa vedem daca ne studiaza cineva iar pe viitor sa nu mai postam nicaieri link-ul catre contul nostru.

Pe sistemul acesta eu am vazut albumul unor mamici de la o odisee vecina... deci nu este greu.

De principiu oricum nu e bine sa punem poze cu bebei dezbracati ca sa nu ajunga cine stie pe unde. Sincer nici parolele nu sunt chiar sigure. Nu mai vorbim ca accesul la parola noastra nu este deloc dificil.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

landoul este greu intr-adevar dar este cea mai buna solutie pentru coloana nou nascutului. nici port-bebeurile cu manere, nici scoicile si nici crucioarele sport care se lasa la orizontala nu ofera aceeasi pozitie buna si sustinere coloanei.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

flicitari pentru schimbarea de semnatura! si eu am terminat 25 saptamani , sa avem pare de urmatoarele cat mai usoare si de BB la termen! pentru toate burticile!

Ana_o chiar cum mai stai cu amenajarile? mai poti?

eu mi-am mai spus parerea despre landou, nici eu nu am sa-mi iau asa ceva, chiar si daca ar fi iarna mai usoara, eu stau in bloc fara lift, nu as putea sa cobor singura cu landoul pe scari si nu o sa am cu cine sa-l cobor, asa ca imi iau decat scoica si am si marsupiu deja.
deci cu astea eu zic ca trec de iarna, iar din primavara cred ca vom putea plimba BB cu caruciorul sport

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ana_o
msymo asa sa fie

miruna de acord

Doamne ai grija si de noi 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ADIPAPAZI pe mine m-a gasit cu el deschis puti nsi mi-a dat exact ce iei tu+medical pt odihna la pat. La o eco de 18s pt TT mi-a gasit colul lung si inchis. Azi merg iar la dr mea sa vedem ce si cum.. NU esti singura..

Miruna la col scurtat si deschis se recomanda statul la orizontala..Pt ca si pe scaun apasa pe col..6h e mult de stat in fund.

JOY la multi ani ! Bebe sanatos si fericit sa ai!

Ah cu caldurile astea ieri am iesit afar doar seara la 8!! A fost plicticos rau in casa.. Ma luase depresia, am citit, am stat la calc, la tv..am dormit..Si tot ma plictisinizam!

Mai citesc din urma si revin

KISS

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

dragelor legat de landou,nici eu nu am avut la dimitra si nu am avut nici o problema
am 2 caruturi de la dimitra,unul cu scaunel de masina si carut care il folosesc pana la 8-9 luni,dupa care am unul sport fff bun si usor,nu cumpar carut nou,folosesc ce am,inca sunt in stare buna
cand am venit de la maternitate,l-am luat pe bebe,intr-un cosulet din ala cu manere
din cate stiu,landoul este doar pentru 3 luni,greu de manevrat,si scump...fiind iarna nu prea o sa iasa bebe ff mult

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Crisuletz, nu fii suparata, de ex nici mie nu prea mi se raspunde, dar daca am chef sa vorbesc, ce sa fac?
Uitati ce accesorii haioase si utile: http://www.hoppediz.de/shop/babystulpen/babystulpen-aus-bio-baumwolle
Sunt perfecte pt deplasarile incipiente, mai ales ca e recomandat sa lasi copilul descult cat mai multe luni, ajuta f mult la formarea sistemului nervos. E usor de verificat ca nu le face rau: nu le puneti sosetute si veti vedea ca au mereu piciorusele calde. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput