Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

hopa....sa schimb semnatura ca astazi facem 20 saptamani!!!!!

sper ca in 29 iulie cand merg la control sa ii se faca la bobo mila de mine si sa arate putza:)

19+

Mult succes crisuletz si felicitari pentru noua semnatura!

Nici eu nu stiu sexul bebelui, sper sa aflam pe 17 august!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

sunt asa de ,astazi avem si noi 21 de saptamani

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

eu vad ca am albumul meu setat ca unlisted, deci este ok.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Vasari, ce dragut...ca o sosetica mai mare...

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele voi ce mai mancati....ca eu nu am pofta de mancare

Doamne ai grija si de noi 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

mie tocmai ce mi-a venit foame
fac niste salata de vinete, tocmai ce am copt vinetele si acum astept sa se raceasca sa le pot curata
si mai am in plan si alte preparate, dar zic sa nu va fac pofte, asa ca ma abtin

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

O alternativa la landou, ar fi carucioarele sport pe care se poate fixa scoica. In cazul asta, cand e frumos bebe poate fi scos asa 1-2 ore fara sa cheltuim o gramada de bani pe ceva inutil si greoi. Cadrele carucioarelor sport sunt oricum mult mai mici si mai usoare iar scoica la fel. Cat despre coloana, landoul e cel mai sigur dar nici o ora/2 se plimbare nu cred ca il afecteaza.

Sugubina, eu am spus ca nu este normal sa se deschida colul cu 5-6 ore de stat pe scaun. Ca nu e voie cand e deja deschis, am experimentat pe propria piele

Vasari, superbe sosetele, sau cum se pot numi!!! O sa inspectez site-ul poate mai au si alte hainute din bumbac organic.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, Symo, sunt in greva, nu ma mai ocup de nimic acum. Sunt foarte suparata ca nu s-au pastrat anumite detalii pe care eu le-am dorit pentru bucatarie, dar toate la timpul lor. Il las pe domnul iubi sa-si faca de cap cu finisarile, usi, prize, intrerupatoare, lustre, lampi... tot ce tine de lucrurile astea. O sa aiba o surpriza mare cand voi mobila, pentru ca voi cumpara singura totul, de la dormitor, pana la bucatarie.
Altceva nu fac, stau pe racoare, in pat si-mi vad de sanatatea picioarelor si a mea. Plus ca David imi ocupa destul de mult timp, asa cum am scris, e foarte jucaus si timpul meu e doar al lui.
De mentionat, NU MAI FAC NIMIC, doar stau!(nu spal, nu calc, nu fac mancare, nu fac curat)
Greva!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

LA MULTI ANI,JOY!!!! . Multa sanatate, fericire si un bb sanatos!
ALEXA, felicitari pentru bebelusa din burtica. Sa se nasca la termen, sanatoasa, mancacioasa sicuminte.. Te-am votat si eu ieri si azi (astazi 223 banuti )
ADIPAPAZI, stau la pat dupa ce am fost internata 11 zile din cauza colului scurtat, deschis orificiul intern si contractiilor. M-am internat cu el 2,75 cm, deschis orif intern si m-am externat la fel, in conditiile in care toata perioada de spitalizare am stat numai in pat, intinsa, cu fundul mai ridicat decat burtica, cu 2 perfuzii pe zi plus MAGNE B6 si Utrogestan, cate 4 pe zi. Asa ca nu stiu ce sa spun, daca ti se va lungi sau nu sau daca se va inchide. Mi-a spus dr ca sunt fem,ei carora li se inchide si se lungeste colul numai cu repaus la pat, la altele ramane deschis si scurt pana nasc (cu tratam si stat la pat). Erau fete in spital carora li se lungise colul dupa ce au stat la pat o sapt, al meu nu vrea.

Claudia 23+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Uitasem...astazi avem si noi 23 saptamani implinite . Dam de baut apa plata, limonada si fresh-uri

Claudia 23+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput