Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ieri la curs am aflat ca lui bebe i se fac 2 injectii in spital: contra hepatitei B si o alta cu vitamina K1
Voi aveti idee cat se da unui dr pt o nastere normala?Dar pt cezariana?
Dupa cat timp pot incepe masajele pt bebe?Ca am inteles ca nu se incep masajele din primele zile. Si primele baite tre sa dureze intre 5 si 7 min.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

deci eu sunt singura care la 20 sapt nu stie ce putzulica poarta in burtica?:(.......

20+

nope nu esti singura...nici eu nu stiu...

20+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Danaint, idioti de angajati au toate marile magazine, cred ca ai avut ghinion sa nimeresti fix la respectiva idioata, fara pic de umanitate. Eu cand merg, nu vreau sa ma ajute nimeni, m-am intins pe toate paturile, le-am probat toate saltelele alea scumpe, dar n-am bagat pe nimeni in seama, pentru ca mi-am ales singura mobila si in mare, stiu conditiile, un bun prieten de familie lucreaza acolo. Imi pare rau de experienta ta, dar te asigur ca n-au nicio legatura angajatii cu produsele care se gasesc in magazin. E mobila de calitate(ma refer la cea care si are un pret pe masura) si au o multime de lucruri interesante. In Viena exista magazinul Leiner, din el se "trage" Kika, pot sa-i spun magazinul "mama". Am gasit aproximativ aceeasi mobila ca la Kika Ro, dar multe in plus... Chiar a fost o reala placere sa le studiez produsele, am vazut bai si bucatarii cum nu credeam vreodata, de vis!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Eu am multe din casa de la KIKA, si mi-a placut mereu dpdv al calitatii. Din pacate la aceasta ULTIMA (pentru ca eu pe la ei nu mai calc) vizita la ei in magazin, nu a fost o singura angajata idioata. A fost o intreaga atitudine, a marii majoritati a angajatilor din magazin, extrem de agresiva fata de clienti (in conditiile in care eram una din cei 3 clienti din tot showroom-ul la ora respectiva). Si nu, nu le-am cerut cu nimic ajutorul. Pur si simplu, nu aveau de cine sa se ia. Iar cea pe care am facut-o idioata... a fost asa, sa fiu delicata A fost efectiv ceva inimaginabil. Mi se facuse rau (din cauza ei, si a altor 2 colegi de ai ei, care se pusesera pe tipat la mine), aia 2 tipi cand au vazut ca m-am albit la fata si nu mai ma tineau picioarele se potolisera din tipat, unul se dusese sa imi aduca apa si sa caute pe cineva de la punctul sanitar, iar celalalt o tinea pe respectiva individa, pentru ca vroia sa sara pe mine, pe canapeaua pe care cazusem. Si NU SE OPREA DIN TIPAT. Se invartea magazinul cu mine, iar ea TIPA isteric la mine. Asa ceva nu este de imaginat, nu tine de un angajat idiot, ci pana la urma de politica manageriala a magazinului, care este clar defectuoasa din punctul meu de vedere!

Gata, m-am racorit Imi pare rau, dar de atunci, de cand aud de KIKA, mi se ridica parul pe ceafa

s24

Tb sa o rogi pe isterica se se prezinte cu numele intreg si sa ii faci o reclamatie la superiori.. Unora li s-a urat la locul de munca. Sau concepte precum "orientarea spre client" sunt notiuni SF pe care nu dau 2 bani. E vina angajatorului...

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Danaint, idioti de angajati au toate marile magazine, cred ca ai avut ghinion sa nimeresti fix la respectiva idioata, fara pic de umanitate. Eu cand merg, nu vreau sa ma ajute nimeni, m-am intins pe toate paturile, le-am probat toate saltelele alea scumpe, dar n-am bagat pe nimeni in seama, pentru ca mi-am ales singura mobila si in mare, stiu conditiile, un bun prieten de familie lucreaza acolo. Imi pare rau de experienta ta, dar te asigur ca n-au nicio legatura angajatii cu produsele care se gasesc in magazin. E mobila de calitate(ma refer la cea care si are un pret pe masura) si au o multime de lucruri interesante. In Viena exista magazinul Leiner, din el se "trage" Kika, pot sa-i spun magazinul "mama". Am gasit aproximativ aceeasi mobila ca la Kika Ro, dar multe in plus... Chiar a fost o reala placere sa le studiez produsele, am vazut bai si bucatarii cum nu credeam vreodata, de vis!

Ana

Eu am multe din casa de la KIKA, si mi-a placut mereu dpdv al calitatii. Din pacate la aceasta ULTIMA (pentru ca eu pe la ei nu mai calc) vizita la ei in magazin, nu a fost o singura angajata idioata. A fost o intreaga atitudine, a marii majoritati a angajatilor din magazin, extrem de agresiva fata de clienti (in conditiile in care eram una din cei 3 clienti din tot showroom-ul la ora respectiva). Si nu, nu le-am cerut cu nimic ajutorul. Pur si simplu, nu aveau de cine sa se ia. Iar cea pe care am facut-o idioata... a fost asa, sa fiu delicata A fost efectiv ceva inimaginabil. Mi se facuse rau (din cauza ei, si a altor 2 colegi de ai ei, care se pusesera pe tipat la mine), aia 2 tipi cand au vazut ca m-am albit la fata si nu mai ma tineau picioarele se potolisera din tipat, unul se dusese sa imi aduca apa si sa caute pe cineva de la punctul sanitar, iar celalalt o tinea pe respectiva individa, pentru ca vroia sa sara pe mine, pe canapeaua pe care cazusem. Si NU SE OPREA DIN TIPAT. Se invartea magazinul cu mine, iar ea TIPA isteric la mine. Asa ceva nu este de imaginat, nu tine de un angajat idiot, ci pana la urma de politica manageriala a magazinului, care este clar defectuoasa din punctul meu de vedere!

Gata, m-am racorit Imi pare rau, dar de atunci, de cand aud de KIKA, mi se ridica parul pe ceafa

s24

Tb sa o rogi pe isterica se se prezinte cu numele intreg si sa ii faci o reclamatie la superiori.. Unora li s-a urat la locul de munca. Sau concepte precum "orientarea spre client" sunt notiuni SF pe care nu dau 2 bani. E vina angajatorului...

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Am cerut numele ei intreg. Si si-a luat ecusonul atarnat de gat si l-a bagat in buzunaru de la piept. Apoi am cerut de la colegii ei numele ei. Si au zis ca "vaaii, o certam noi, lasati-o, ca isi pierde locul de munca". Ma durea undeva de locul ei de munca - pe care pe drept trebuia sa il piarda, dar cum am reusit sa ma ridic de pe canapea, am vrut efectiv sa plec de acolo din magazin si sa nu mai ma intorc niciodata

Cand ieseam, am auzit pe unul dintre colegi spunandu-i: "Ti-am spus sa nu mai tipi in halul asta la clienti."

Da, este vina angajatorului, a magazinului din Romania. De aceea nu mai vreau sa am de-a face cu KIKA din Romania - insa voi vizita daca am ocazia un magazin din afara fara nicio problema. Pentru ca dupa cum spuneam, nu a fost singura care s-a gasit sa tipe la mine la acea vizita. De la inceput, au fost efectiv agresivi - cred ca ii deranjam, pentru ca era pustiu magazinul si ma gasisem eu sa vin, care culmea, vroiam si sa cumpar

s24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

mare dreptate ai, mareee.
trebuia reclamatie neaparat

20+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Danaint, pacat ca nu ai luat numele nebunei... Prietenul nostru bun asta face, se ocupa de buna functionare a magazinului, rapoarte, angajati, control... Daca ai fi insistat, te-as fi ajutat cu mare drag, eu chiar l-am sunat pe F sa-l anunt ca in jur de 5 ajung acolo si ma asteapta sa-i arat ce ne-am ales inca de data trecuta. Oricum, e de inteles atitudinea ta. Macar de-ai sti data in care ai fost, poate s-ar putea face o verificare pe data/ora, care agajati lucrau in ziua si la ora respectiva. Plus ca in baza de date au si pozele lor. Imi pare tare rau ca ti-am adus aminte de momentul asta neplacut.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ieri la curs am aflat ca lui bebe i se fac 2 injectii in spital: contra hepatitei B si o alta cu vitamina K1
Voi aveti idee cat se da unui dr pt o nastere normala?Dar pt cezariana?
Dupa cat timp pot incepe masajele pt bebe?Ca am inteles ca nu se incep masajele din primele zile. Si primele baite tre sa dureze intre 5 si 7 min.

23+

La prima nastere sa dadea cam 7-8 mil pt o nastere normala, nu cred ca a mai crescut tariful. Si in plus se mai da la anestezist, la moase, asistente, neonatolog, toata suita la cezariana se da in principiu mai mult. Oricum, scorurile mai variaza si in fct de spital si rangul medicului, de la rezident pana la prof. universitar

Masaj lui bebe nu se face in primele 2 sapt, si ma refer la masajul de inainte sau dupa baie. Explicatia este data de faptul ca el/ea are o pozitie de ghemotoc, cam cum statea si in uter. Si nu e indicat sa te apuci sa ii tragi de mini si de picioare pt ca ii produci o senzatie de discomfort si teama. Asta nu inseamna ca nu ai voie sa il mangai incetisor pe spate, manute, picioare chiar si cand e imbracat (treaz sa fie). Nou-nascutii tb intorsi si cand dorm, de pe o parte pe alta, pt ca nu o fac singurei. Si cat nu dorm, il poti ajuta cu multa blndete sa se dezmorteasca.

Baita va dura in fct de bebe si de parinti. Daca copilul plange, cel mai probabil va fi o baita rapida. Daca ii place in apa si temperatura e ok (ata in apa cat si in camera ) poate dura mai mult. Pana nu ii cade buricul si nu e vindecata zona e indicat sa nu il tii prea mult cu apa acolo pt ca incetineste vindecarea. Se poate uda, nu e mare bai, insa dupa baie tb toaletat corespunzator (explica in maternitate sau medicul peditru la prima vizita).

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cred ca "veteranele" s-au saturat sa faca mereu capitol nou si nu ne mai ajuta.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu nu am stiut pana la 22 si ceva.

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

deci eu sunt singura care la 20 sapt nu stie ce putzulica poarta in burtica?:(.......
Am zis ca daca nici de data aceasta nu vrea sa ne arate......o sa aleg sa aflu cand se naste ce este:)

20+

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154395

aici probleme, neica !

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput