Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Danaint, pacat ca nu ai luat numele nebunei... Prietenul nostru bun asta face, se ocupa de buna functionare a magazinului, rapoarte, angajati, control... Daca ai fi insistat, te-as fi ajutat cu mare drag, eu chiar l-am sunat pe F sa-l anunt ca in jur de 5 ajung acolo si ma asteapta sa-i arat ce ne-am ales inca de data trecuta. Oricum, e de inteles atitudinea ta. Macar de-ai sti data in care ai fost, poate s-ar putea face o verificare pe data/ora, care agajati lucrau in ziua si la ora respectiva. Plus ca in baza de date au si pozele lor. Imi pare tare rau ca ti-am adus aminte de momentul asta neplacut.

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Ana stai linistita!

Si distractie placuta la cumparaturi - ce as mai merge si eu sa cumpar diverse ma mananca degetele sa ii cumpar lui bebe orice

s24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Am cerut numele ei intreg. Si si-a luat ecusonul atarnat de gat si l-a bagat in buzunaru de la piept. Apoi am cerut de la colegii ei numele ei. Si au zis ca "vaaii, o certam noi, lasati-o, ca isi pierde locul de munca". Ma durea undeva de locul ei de munca - pe care pe drept trebuia sa il piarda, dar cum am reusit sa ma ridic de pe canapea, am vrut efectiv sa plec de acolo din magazin si sa nu mai ma intorc niciodata

Cand ieseam, am auzit pe unul dintre colegi spunandu-i: "Ti-am spus sa nu mai tipi in halul asta la clienti."

Da, este vina angajatorului, a magazinului din Romania. De aceea nu mai vreau sa am de-a face cu KIKA din Romania - insa voi vizita daca am ocazia un magazin din afara fara nicio problema. Pentru ca dupa cum spuneam, nu a fost singura care s-a gasit sa tipe la mine la acea vizita. De la inceput, au fost efectiv agresivi - cred ca ii deranjam, pentru ca era pustiu magazinul si ma gasisem eu sa vin, care culmea, vroiam si sa cumpar

s24

Nu-mi vine sa cred!!! Cred ca te-au vazut vazut singura si de aceea si-au permis asemenea magarii cu tine. Eu sunt mai bataioasa din fire si n-as fi lasat-o pe frustrata sa scape usor

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154395

aici probleme, neica !

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Am cerut numele ei intreg. Si si-a luat ecusonul atarnat de gat si l-a bagat in buzunaru de la piept. Apoi am cerut de la colegii ei numele ei. Si au zis ca "vaaii, o certam noi, lasati-o, ca isi pierde locul de munca". Ma durea undeva de locul ei de munca - pe care pe drept trebuia sa il piarda, dar cum am reusit sa ma ridic de pe canapea, am vrut efectiv sa plec de acolo din magazin si sa nu mai ma intorc niciodata

Cand ieseam, am auzit pe unul dintre colegi spunandu-i: "Ti-am spus sa nu mai tipi in halul asta la clienti."

Da, este vina angajatorului, a magazinului din Romania. De aceea nu mai vreau sa am de-a face cu KIKA din Romania - insa voi vizita daca am ocazia un magazin din afara fara nicio problema. Pentru ca dupa cum spuneam, nu a fost singura care s-a gasit sa tipe la mine la acea vizita. De la inceput, au fost efectiv agresivi - cred ca ii deranjam, pentru ca era pustiu magazinul si ma gasisem eu sa vin, care culmea, vroiam si sa cumpar

s24

Nu-mi vine sa cred!!! Cred ca te-au vazut vazut singura si de aceea si-au permis asemenea magarii cu tine. Eu sunt mai bataioasa din fire si n-as fi lasat-o pe frustrata sa scape usor

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Si eu sunt fioroasa deobicei, daca ma calci pe coada Si nu ma las intimidata usor...
Dar de cand cu problemele mele cu sarcina, cu sangerari si tensiune crescuta - am interdictie sa ma enervez. Trebuie sa fiu calma si serena mereu... daca ati sti ce imi lipseste o cearta buna cu sotu Asa ca atunci cand am inceput sa vad KIKA invartindu-se in jurul meu... si ca nu mai puteam respira, m-am lasat moale sa cad pe o canapea, am asteptat sa ma inviorez, si am plecat.

s24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici!

Legat de jurnalul de sarcina: eu vazusem mai demult in librarii sau in orice magazin unde se vand carti (cred ca si la Carturesti).

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Danaint, daca ai chef de ceva shopuiala, da-mi un nr. de telefon pe PM si poate ne vdm undeva si mergem impreuna. Daca ai timp si poti, bineinteles.

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

incerc sa fac capitol nou sa nu dati cu rosii daca nu-mi iese

Doamne ai grija si de noi 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

o sa fac eu capitiol nou..nu ami scrieti asteptati putin ca-mi merge netul f greu

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

o sa fac eu capitiol nou..nu ami scrieti asteptati putin ca-mi merge netul f greu

si 23+ cu

am vrut sa ma risc eu dar mi-am dat seama ca nu am parola de la userul comun...asa ca te rog pe tine sa-mi dai si mie un PM cu parola

Doamne ai grija si de noi 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOL NOU

si 23+ cu

Mergi la inceput