Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

gabriela.....ai aflat ce putzulica are licuriciul tau?

te pup!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

beatrice oare vb amandoua despre aceeasi firma de patuturi sau era doar o coincidenta ca sunt amandoua din Timisoara?

Doamne ai grija si de noi 22

Cred ca este o coincidenta, am uitat complet cum se numeste firma, dar il intreb diseara pe sotz cand vine de la serviciu

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Crisuletzul, am postat linkul

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Danaint, idioti de angajati au toate marile magazine, cred ca ai avut ghinion sa nimeresti fix la respectiva idioata, fara pic de umanitate. Eu cand merg, nu vreau sa ma ajute nimeni, m-am intins pe toate paturile, le-am probat toate saltelele alea scumpe, dar n-am bagat pe nimeni in seama, pentru ca mi-am ales singura mobila si in mare, stiu conditiile, un bun prieten de familie lucreaza acolo. Imi pare rau de experienta ta, dar te asigur ca n-au nicio legatura angajatii cu produsele care se gasesc in magazin. E mobila de calitate(ma refer la cea care si are un pret pe masura) si au o multime de lucruri interesante. In Viena exista magazinul Leiner, din el se "trage" Kika, pot sa-i spun magazinul "mama". Am gasit aproximativ aceeasi mobila ca la Kika Ro, dar multe in plus... Chiar a fost o reala placere sa le studiez produsele, am vazut bai si bucatarii cum nu credeam vreodata, de vis!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

gabriela.....ai aflat ce putzulica are licuriciul tau?

te pup!

20+

da mai, am UN FLACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Bebe David s-a trezit, da din picioare fara oprire!

Ana

Mergi la inceput

OOOOO Doamne ajuta!!!! Felicitari

Beatrice.....aaaa....linkul cu patuturi!!!! eu eram setata sa va ajut cu jurnalul:)....sper ca vorbim aceasi limba!!!

veteranele.....nu puneti capitol nou?

20+

Mergi la inceput

deci eu sunt singura care la 20 sapt nu stie ce putzulica poarta in burtica?:(.......
Am zis ca daca nici de data aceasta nu vrea sa ne arate......o sa aleg sa aflu cand se naste ce este:)

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Joy, deci tu spui ca sunt mai bunele cele cu roti cu aer? Mclaren le-ai studiat? Am citit ca sunt foarte usoare. Na, profit de experiente mai recente

Doura, frumos cel ales.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

O, da. Nu se compara! Cele cu roti cu aer sunt f usor de condus, si bebelusii nu mai sunt zdruncinati asa tare de toate pietricelele. Desi caruciorul pe care il am acum pare mare si greoi, se conduce si maevreaza f usor.

Cele Maclaren sunt sport, usoare, bune de strecurat pe strazi inguste Cred ca sunt ok de la 6 luni, insa eu as verifica spatarul inainte sa vad cat de mult se lasa pe spate si daca sta bine bebe in el, fara sa se "scurga" pe scaun.

Si fara sa vreau sa te sperii, verifica pt ca anul trecut cred ca au avut un "call-back". Ceva probleme cu centura de siguranata sau modul de pliere (nu mai tin exact minte) care s-a soldat in cateva cazuri cu amputarea de buric de deget la bebe... Pana la urma s-a pus o protectie la locul cu pricina, deci ia in calcul cumpararea unui model din 2010.

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Danaint, idioti de angajati au toate marile magazine, cred ca ai avut ghinion sa nimeresti fix la respectiva idioata, fara pic de umanitate. Eu cand merg, nu vreau sa ma ajute nimeni, m-am intins pe toate paturile, le-am probat toate saltelele alea scumpe, dar n-am bagat pe nimeni in seama, pentru ca mi-am ales singura mobila si in mare, stiu conditiile, un bun prieten de familie lucreaza acolo. Imi pare rau de experienta ta, dar te asigur ca n-au nicio legatura angajatii cu produsele care se gasesc in magazin. E mobila de calitate(ma refer la cea care si are un pret pe masura) si au o multime de lucruri interesante. In Viena exista magazinul Leiner, din el se "trage" Kika, pot sa-i spun magazinul "mama". Am gasit aproximativ aceeasi mobila ca la Kika Ro, dar multe in plus... Chiar a fost o reala placere sa le studiez produsele, am vazut bai si bucatarii cum nu credeam vreodata, de vis!

Ana

Eu am multe din casa de la KIKA, si mi-a placut mereu dpdv al calitatii. Din pacate la aceasta ULTIMA (pentru ca eu pe la ei nu mai calc) vizita la ei in magazin, nu a fost o singura angajata idioata. A fost o intreaga atitudine, a marii majoritati a angajatilor din magazin, extrem de agresiva fata de clienti (in conditiile in care eram una din cei 3 clienti din tot showroom-ul la ora respectiva). Si nu, nu le-am cerut cu nimic ajutorul. Pur si simplu, nu aveau de cine sa se ia. Iar cea pe care am facut-o idioata... a fost asa, sa fiu delicata A fost efectiv ceva inimaginabil. Mi se facuse rau (din cauza ei, si a altor 2 colegi de ai ei, care se pusesera pe tipat la mine), aia 2 tipi cand au vazut ca m-am albit la fata si nu mai ma tineau picioarele se potolisera din tipat, unul se dusese sa imi aduca apa si sa caute pe cineva de la punctul sanitar, iar celalalt o tinea pe respectiva individa, pentru ca vroia sa sara pe mine, pe canapeaua pe care cazusem. Si NU SE OPREA DIN TIPAT. Se invartea magazinul cu mine, iar ea TIPA isteric la mine. Asa ceva nu este de imaginat, nu tine de un angajat idiot, ci pana la urma de politica manageriala a magazinului, care este clar defectuoasa din punctul meu de vedere!

Gata, m-am racorit Imi pare rau, dar de atunci, de cand aud de KIKA, mi se ridica parul pe ceafa

s24

Mergi la inceput