Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu pap pepene si struguri.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana cred ca al tau a luat un "kick in the face" si probabil are o usoara deviatie de sept acum..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ah, si despre perna de gravida. Eu am de la 3 luni. Cea mai buna achizitie posibila. O tin intre picioare, si sub cap (de cand sunt insarcinata simt nevoia sa dorm cu capul sus, asa ca pun perna de gravida peste perna mea normala). Si imi sustine si burtica. Plus eu am probleme mari cu spatele, fac masaj de cativa ani pentru a ameliora durerea. Si perna asta ma ajuta sa dorm bine.

Sa ma fi vazut in austria cum am dormit. Aveam 2 perne intre picioare, una sub burta, si 2 sub cap. Noroc ca erau in camera de hotel asa multe perne si tot nu eram suta la suta comode, pentru ca mai fugea cate o perna, ma trezeam sa o recuperez din pat... chin

s24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
pe alta si-n al doilea, pentru ca sforaie. Si pana nu-si rezolva problema, nu prea gasesc modalitatea in care o sa-si reia locul din pat. Am ales un pat f mare pentru dormitor, 2m pe 2.20m, dar o sa doarma in living cu siguranta, eu cu bebe avem nevoie de odihna.

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

eu m-am chinuit ani buni cu sotul care sforaia ingrozitor de tare, ma trezea si de 4-5 ori pe noaptea, trebuia sa-l intorc, dc evadam din patul conjugal vedea dupoa mine ...am avut nenumerate certuri pe tema asta a sforaitului si a fost la destui doctori ORL-isti care nu i-au dat o solutie, pana a intalnit un medic Postelnicu, profeseaza la medlife, iar sotul meu a fost fff incantat de el si i-a facut o mini "operatie", chirurgia sforaitului se cheama. zic mini_operatie pt ca i-au facut anestezie locala , au cauterizat niste chestii prin nas si dupa 20 min a plecat pe picioare acasa. si am si eu parte de nopti linistite

21+

"chestiile alea din nas" cred ca erau polipi ..

si 23+ cu

nu. cica sunt niste terminatii ale venelor, se numesc cornete parca, si se umfla la raceli, in contact cu apa rece si obtureaza respiratia. la el nu au dat inapoi in urma tratamentului si au trebuit taiate.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata! :)
Ukume, bine ai revenit ! Linkul pe pe facebook nu l-ai pus bine, e unul general...
Danaint, felicitari pt eco, mai ales ca a fost asa completa, deci ai toate motivele sa fii linistita. Carutul de la CAM arata f bine, dar pare greu.
Beatrice, da, si eu am facut DT, totul ok, iar la TT am si uitat sa iau rezultatele. E drept ca si dr meu mi-a zis ca nu e cazul sa-l fac.
Madanic, vad ca si la noi sunt zile extrem de active ale lui bb care alterneaza cu unele in care nu se mai aude nimic de la burtica. La noi concediul medical e platit cu 75%, deci e ceva mai bine.
Ana, legat de plecatul la drum cand incepe travaliul... nu stiu daca e o idee prea buna. Am o prietena care de fiecare data a nascut f repede. A doua oara abia au ajuns cu masina la spital, erau disperati. Nu ai de unde sa stii cum esti tu pana atunci.
Eu patut, jucarii de bebelusi, saltea pt Maria am luat de www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/252--patuturi-copii---ieftine-si-bune/pagina3/" target="_blank">aici. Acum vreau sa-i iau ei un patut mai mare si cel mic sa ramana pt bb2. Imi pare rau ca nu gasesc si saltea de fibra de cocos pe dimensiuni mai mari, a fost extraordinara. Ce nu mi s-a parut practic la patuturile cu laterala culisanta (stiu de la prieteni), e ca ramane cumva in afara laterala aia si ocupa spatiul, nu poti lipi patutul de patul tau de ex. Eu asta am facut la Maria cand a mai crescut si i-am lasat salteaua la nivelul de jos.
Carut caut unul cu maner mai lung, sotul meu are aproape 2 m si a fost cam chinuit cu primul, iar mie nu mi-a placut ca nu am putut sa alerg cu el, ma tot impiedicam de bara de jos. Deocamdata nu am nicio solutie, nu am prea studiat piata. Joy, pacat ca nu se gaseste si la noi Baby Jogger, poate era o varianta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Danaint, e foarte frumos carutul. Noi am avut scoica Cam si ulterior scaun de masina si au fost super. Imi plac si culorile, alt element determinant pentru mine . Eu vreau carutul uni sau in doua nuante. Nu imi plac cele in nspe culori sau cu desene ... nu le pot asorta . Studiez...

Cat despre camere, eu sufar de sindromul cuibului din prima luna. Am zis ca incep in septembrie dar nu stiu cum voi rezista. Practic noi avem tot mai putin perdelele, covorul si pictura/bordura decorativa pentru perete... deci nu e mare lucru...

Ana Si eu vreau poze!!!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lidia, bine-ai revenit si felicitari pentru vestile bune de la echo!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

...va pe toate...
eu am ramas la quinny si daca cumva nu gasesc setul ala iau graco..
acum despre echo: si la mine se agita bb-elina f tare la echo..sigur o deranjeaza putin dar oricum stiu sigur ca rau nu-i face..despre lovituri: si pe mine ma loveste ..nu prea are program..noaptea cam 1 ora inainte saadorm ne loveste si pe mine si pe al meu....si am mai observat ca atunci cand gatesc se misca desttul de mult si atunci cand mananc ceva care-mi place ..hmmm pana aici mi-a fost..nu mai stiu ce vroiam sa spun..revin

si 23+ cu

'Neata!

Imi place Quinny Buzz tare, si landoul si scaunul sport , rotile sunt cu aer, are deschidere hidraulica Si roata din fata, care e mai mica, se poate inlocui si ea cu o roata tot cu aer. Daca as lua un carucior nou pt bb2, cred ca din acesta as lua

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor..va roggg..spuneti-mi si mie ce mai papati..eu nu mai stiu ce sa fac de papa

21+ si ingeras in ceruri

alaltaieri am fost in forma si ama facut asa: dovlecei pane, piftele de dovlecei, sala te vinete si pastai prajite (facute in suc propriu si nu fierte). toate astea le-am facut in 2 ore si am elimant 3 l de apa prin transpiratie . si in seara asta fac supa de rosii cu galuste multeeee

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

multumesc Ana,

noi astazi suntem foarte fericiti, am implinit 6 luni (aka : 24 sap)
dam de baut la toata lumea cate o limonada

24+

Mergi la inceput