Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
eu dorm si pe dreapta si pe stanga..inca nu mi-am luat perna din aia pt gravide..eu cand dorm pe dreapta dorm "urcata" pe sotul meu si mi-e f ok..pe stanga am alta perna .dar o sa-mi iau si eu pt ca dorm si ziua cand el nu e acasa si am nevoie de ceva pe care sa ma "catar" ![]()
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
23+ cu
douradoudou spune:
ana tu ne-ai promis de f mult timp poze de la mare...si ai fost si la fratele tau si aveai si acolo poze..sa nu crezi ca am uitat..i'm waiting ![]()
u 2

si
23+ cu
ral_eli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o pe alta si-n al doilea, pentru ca sforaie. Si pana nu-si rezolva problema, nu prea gasesc modalitatea in care o sa-si reia locul din pat. Am ales un pat f mare pentru dormitor, 2m pe 2.20m, dar o sa doarma in living cu siguranta, eu cu bebe avem nevoie de odihna. Ana 24, viitoare mami de , David Ciprian |
eu m-am chinuit ani buni cu sotul care sforaia ingrozitor de tare, ma trezea si de 4-5 ori pe noaptea, trebuia sa-l intorc, dc evadam din patul conjugal vedea dupoa mine ...am avut nenumerate certuri pe tema asta a sforaitului si a fost la destui doctori ORL-isti care nu i-au dat o solutie, pana a intalnit un medic Postelnicu, profeseaza la medlife, iar sotul meu a fost fff incantat de el si i-a facut o mini "operatie", chirurgia sforaitului se cheama. zic mini_operatie pt ca i-au facut anestezie locala , au cauterizat niste chestii prin nas si dupa 20 min a plecat pe picioare acasa. si am si eu parte de nopti linistite

21+
douradoudou spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
eu m-am chinuit ani buni cu sotul care sforaia ingrozitor de tare, ma trezea si de 4-5 ori pe noaptea, trebuia sa-l intorc, dc evadam din patul conjugal vedea dupoa mine ...am avut nenumerate certuri pe tema asta a sforaitului si a fost la destui doctori ORL-isti care nu i-au dat o solutie, pana a intalnit un medic Postelnicu, profeseaza la medlife, iar sotul meu a fost fff incantat de el si i-a facut o mini "operatie", chirurgia sforaitului se cheama. zic mini_operatie pt ca i-au facut anestezie locala , au cauterizat niste chestii prin nas si dupa 20 min a plecat pe picioare acasa. si am si eu parte de nopti linistite ![]() 21+ |
"chestiile alea din nas" cred ca erau polipi

si
23+ cu
danaint spune:
hello fetelor!
vad ca vorbiti de carucioare ![]()
Ana, si pe mine m-a tentat Inglesina. Ca arata asa... deosebit. Insa am fost la showroom weekendu trecut, si e destul de greu/greoi de manevrat. Stokke nu imi place, e prea inalt. Daca are bebe rau de inaltime?? (tati si fratii lui au toti) M-am orientat catre CAM acum - firma italiana veche de 40 de ani. Imi place asta:
http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=112
pe bej. Cum vi se pare? Mi-l poate aduce un prieten din Italia, e aproape la juma de pret fata de la noi.
Despre camere de bebe - eu v-am mai spus, nu mai am rabdare sa ma apuc. Saptamana viitoare cred ca ma duc sa aleg culoarea pt pereti, sa ne apucam de varuit. Vreau sa o fac bej, cu un perete turcoaz. Pe care sa lipesc un abtibild de ala gigantic cu o padure de mesteceni cu pasarele.
Iar despre cumparaturi in general - eu de la Viena i-am luat deja niste hainute, si video-monitor si un set de biberoane de la Avent. Si am facut si o vizita la IKEA, de unde am luat chestii f utile (a se citi prostioare care mi-au luat ochii)...
s24 
danaint spune:
Despre patut, mie mi-a placut unul de la FLEXA (e un magazin in Feeria, chiar langa intrarea la Mobexpert. E rotunjor (nu dreptunghiular), si se face pana la 150cm - deci o sa ii ajunga o vreme. In rest vreau sa ii mai iau in camera un dulap imens - cat un perete si inalt de 2.36 - de la IKEA, in care sa mai am si eu loc sa pun diverse
(pana acum camera lui bebe era nemobilata si era un soi de debara gigantica
). Si mai vreau o comoda pe care sa pun o perna de aia de infasat - nu vreau masa de infasat speciala. Si un fotoliu-balansoar in care sa il alaptez.
s24 
sunset_zuzi spune:
ana_o

miruna daca tot zici ca e voie
eu ma refeream la bebedesign...mie mi-a placut de la ei un patut cu 2 sertare si leganare...l-am vazut live si la babyexpo si de atunci mi-a ramas gandul la el asta e... am sunat deja asa informatic la ei si ma costa inca 50 ron transportul pana in Bucuresti...in ceea ce priveste firea cheltuitoare si eu ma inscriu cu brio aici
cumpar toate tampeniile si dupa aia imi dau seama ca am dat banii degeaba 
Doamne ai grija si de noi
22 
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
m-am intors si eu din concediu, nu am reusit sa citesc tot din urma dar mai rasfoiesc putin si in urmatoarele zile.
noi am fost la morfologie pe 09.07 si suntem bine amandoi, suntem baietel 100%...putin cam grasunel.... dar si mami este grasuna asa ca nu e problema
a fost foarte frumos si odihnitor in concediu...dar acum suntem la munca pe baricade
va
pe toate
24+ 
ana_o spune:
ral_eli, multumesc pentru ajutor, o sa-i sugerez, ramane sa vedem cat isi doreste sa doarma cu noi. Problema cu sforaitul o are de cativa ani, de cand merge la kick boxing, cred ca de la ceva lovituri i s-a dereglat ceva pe acolo.
Doura, o singura data am ajuns la fratele meu, atunci cand am si scris, dar nu am apucat sa iau pozele in ziua aia si pana acum am fost strict legati de locul asta si de finisaje. Daca aveam poze recente, crede-ma ca le puneam, dar... Chiar si eu sunt trista ca nu le-am luat, sunt tare dragute pozele de la mare.
Ana
24, viitoare mami de
, David Ciprian