Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele am vazut ca www.babyexpo.ro/b/index.php" target="_blank">babyexpo din sept este intre 16-19 sept

Doamne ai grija si de noi 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Danaint, e foarte frumos carutul. Noi am avut scoica Cam si ulterior scaun de masina si au fost super. Imi plac si culorile, alt element determinant pentru mine . Eu vreau carutul uni sau in doua nuante. Nu imi plac cele in nspe culori sau cu desene ... nu le pot asorta . Studiez...

Cat despre camere, eu sufar de sindromul cuibului din prima luna. Am zis ca incep in septembrie dar nu stiu cum voi rezista. Practic noi avem tot mai putin perdelele, covorul si pictura/bordura decorativa pentru perete... deci nu e mare lucru...

Ana Si eu vreau poze!!!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Si la mine culorile sunt un element determinant Nici mie nu imi plac alea cu prea multe desene sau plasticarii...

In septembrie nu rezist pana atunci Plus ca deja imi e f greu sa aranjez diverse, in septembrie imi inchipui ca voi fi imensa, si total imobila Plus eu nu am NIMIC Acu vreo cateva zile ma panicasem - doar 3 luni mai sunt si o camera INTREAGA + garderoba completa de cumparat. Pff! Cand apuc sa le fac pe toate? Cand?? Plus ca daca tot o sa am un mester in casa sa monteze diverse si sa varuiasca, planuiam sa mai fac niste modificari prin alte camere - sotu nu stie inca despre planurile mele secundare nimic

s24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor, imi pare asa rau ca nu pot discuta si eu cu voi despre ce ii voi lua lui bebe, dar mi-e teama sa ma gandesc,din cauza traumei de anul trecut...eu am zis ca ma voi gandi cand intru in 9 luni.

21+ si ingeras in ceruri

Gandeste pozitiv ca totul va fi bine si bebe se va naste la termen Nu te lua dupa superstitii ca-ti complica viata inutil. Eu pe Sofia am nascut-o la 36 de sapt, in 2 zile aream iesite din spital. In perioada aceea ne mutam in casa noua si erau atatea de facut (zugraveala, mobila) incat nu am apucat sa pregatesc tot pt bebe. Prima luna de exemplu, a dormit-o in landoul de carut pt ca nu aveam patut inca. Cand am venit acasa a cumparat mama de urgenta o cadita pt bebe si cateva alte lucruri utile. Sau am rugat-o sa-i spele hainutele cumparate de mine ca eu nu apucasem sa le pregatesc ca la carte. Si mi le-a spalat cu un detergent care mirosea tareeeee

Concluzia e ca m-as fi simtit mult mai linistita si in spital si la iesirea din spital si in primele saptamani daca as fi avut toul pregatit si pus la punct, sa evit sa-i rog pe ceilalti sa faca lucruri pe care le-as fi facut eu cu drag insa nu mai aveam cum. pt ca dupa nastere, cel putin in prima luna, nu mai stii de tine si nu se pune problema sa iesi la cumparaturi elaborate.

Nu mi-a dat nici o secunda prin cap ca as putea naste la 36 de sapt, eu, care nu avusesem nici o contractie. Si totusi...

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Vreau si eu jurnal! Mai dupa amiaza o sa plec in cautari, oricum merg la Kika pentru a ma decide pentru mobila de bucatarie, asa ca azi e ziua de clatit ochii si de facut mici achizitii! Hm!!

Ana
24, viitoare mami de, David Ciprian

Spor la shopping

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:

Legat de carucioare, m-a cam pus pe ganduri Joy. Eu gasisem carucior de la Inglesina, foarte frumos, clasic, util, ma rog, mi-a placut mult. Dar domnul iubi a vazut la cineva Stokke si de atunci numai asta are in cap. Da, ca aspect e f frumos si trendos, la Viena l-am studiat o ora, plus ca am vazut pe youtube demonstratia, o puteti gasi si voi, e f faina. Numai ca acum, dupa atatea chestii legate de santatatea lui bebe, parca am inceput sa am o indoiala cu Stokke asta. O sa fie babyexpo in septembrie, cred ca ma voi decide atunci ce vom lua, plus ca o sa mai veniti si voi cu idei si sugestii. Cele care sunteti interesate de Stokke, dati un search pe youtube, la demonstratie, sa vedeti cum il prezinta producatorii. Incercati sa gasiti varianta care se vede bine, ca sunt multe.

Ana

Orice carucior ai vrea sa analizezi, incearca sa gesesti pe net review-uri scrise de utilizatori. Astfel iti dai seama cel mai usor de avantaje&dezavantaje. Si prezentarile producatorului sunt utlile, si iti dau o idee despre produs, insa cineva care l-a folosit va fi mai aproape de realitate.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cand toate gravidele stau la umbra ,io bantui sa cumpar mobila dormitor/ sufragerie ,usi interior ca de luni "intru" in var .

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

gata www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_0_10751_-1101403_10001_" target="_blank">asta ramane

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Carut caut unul cu maner mai lung, sotul meu are aproape 2 m si a fost cam chinuit cu primul, iar mie nu mi-a placut ca nu am putut sa alerg cu el, ma tot impiedicam de bara de jos. Deocamdata nu am nicio solutie, nu am prea studiat piata. Joy, pacat ca nu se gaseste si la noi Baby Jogger, poate era o varianta buna.

Un carut bun pt peroane inalte este Quinny Speedi. Sotul mai si alerga cu cu el insa nu-l lasam eu f mult Deci cred ca e ok si pt jogging, insa cel mai bine e sa te informezi putin inainte pe net.

Baby Jogger poti comanda din US de pe eBay, insa devine cam scump cu tot cu transport si daca ai si "norocul" meu, dureaza o vesnicie pana iti soseste. Sau eventul tb sa iti spuna clar daca il are pe stoc. Sunt cateva persoane/magazine care livreaza si la noi (din US).

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

gata www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_0_10751_-1101403_10001_" target="_blank">asta ramane

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Frumusel Sa te asiguri ca are cos de cumparaturi dedesubt, sau eventual sa-ti spuna dc tb sa-l platesti extra. Mie mi-e f util, in special pt transportul jucariilor in parc sau atunci cand merg la cumparaturi.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:

Vreau si eu jurnal! Mai dupa amiaza o sa plec in cautari, oricum merg la Kika pentru a ma decide pentru mobila de bucatarie, asa ca azi e ziua de clatit ochii si de facut mici achizitii! Hm!!

Ana

Ana, daca vezi undeva jurnal de ala in Bucuresti, spune-mi si mie. M-ar tenta si pe mine Eu am un soi de "jurnal" de sarcina de la dra mea de familie, insa la fiecare luna ai doar vreo 3 linii in care poti sa scrii. Dar are foarte multe infos interesante pt fiecare etapa de sarcina, asa ca m-ar tenta si unul mai detaliat.

Cat despre KIKA... ma abtin sa imi detaliez parerea despre ei, ca sa nu te influentez Doar spun ca, cu mine s-au purtat oribil in magazin, gravida fiind, acu vreo luna juma. Mi s-a facut rau acolo, in timp ce ma certam cu ei, si o... idioata continua sa tipe la mine, desi eram alba la fata si cazusem pe o canapea... Hmm cred ca totusi nu m-am abtinut 100%

s24

Mergi la inceput