"Abdomen extra-plat (33)"
Raspunsuri - Pagina 18
hannen spune:
Iaca,a aparut si Lumi,mey chiar vroiam sa te dau disparuta si sa butonez oleaca tv-ul,poate,poate te`oi vedea la stiri.
Ma bucur ca esti bine si ca te distrezi.
acum m-am adunat si eu de pe drumuri,azi cica am liber,vai de liberu` meu,ma dor picioarele de nu mai pot.O fi de la scalambaiala de astazi?
codrina,da mey.Am renuntat o perioada si acum iar m-a luat damblaua.Lucram si inca lucrez si acasa dar m-a palit iar nebunia ...ca am pus in standby o oferta super in tokyo si ca sa nu ma impusc ,pina ma hotarasc ce fac m-am invirtit iar de un job,nu mult ,part-time dar oricum ...e super fine si e mai bine decit numai la cratita
cind ajung acasa ma asteapta cratita de odihnita.
Mi-am pus o oala de ciorba pe aragaz,oare ce face?Ma duc sa vaz pina nu ia foc.
Whatever happens don`t let go of my hand!
baby-boom spune:
Hello!
Mai putin lesinata azi, parca. Imi scald okii cu linkul trimis de Deus. Abia astept!!!
Xio, niste analize de acum o luna de mi le-au facut la urgente zic ca as avea nisip la rinichi. Am repetat joi analize mai elaborate si astept rezultatele. Si mai e echo de facut. Eu sunt curioasa daca lesinul asta de stare de-l am poate fi de la asta. Sau aberez tare?
doamnelor sportive!
You go lumy!!!!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
XIO spune:
Nisipul la rinichi nu exista, inseamna ca nu ai pietre.
Starile de lesin nu pot sa fie de acolo, trebuie sa vezi tensiunea, glicemia, calciul, hemoglobina.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
baby-boom spune:
off topic: urocultura zice ca am stafilococ...si au iesit rezultate in afara parametrilor normali la fibrinogen si la proteina reactiva C
Acum numai sa-mi zica cineva un diagnostic. Post concediu.
Pauza la sport azi...cel putin pan'acu. Mancat de dimi iaurt natur cu cereale si o lingurita dulceata visine intregi. Apoi 3 piersici. Apoi o felie mare pepene rosu...si mai vad eu. Diseara fac piept de pui cu praz.
Deus, cum a fost prima zi??? Astept imrpesii
Elena_R spune:
Bun gasit intr-o alta luni! Yikes!
Eu ma laud cu o iesire cu rolele pt weekendul asta. Era asa de cald afara ca am ajuns acasa fleasca! Loved it!
Allure, cum gusta coconut water aia? Ma bate un gand sa imi command si eu sa incerc, dar nu stiu cum e apa aia pura…ai mai incercat si alte arome? Cum sunt?
Si sunt sigura ca esti in forma pt Insanity! Primele antrenamente sunt mai grele, apoi iti intri in ritm si nu ti se mai pare asa infiorator.. Dar ai de unde alege acuma, sigur nu te vei plictisi
Deus, ce sportiva ai fost weekendul asta Toti Clujenii de altfel vad ca sunt sprinteni si ambitiosi! Bravo voua!
Cum a fost azi la sala?
Hannen, eu ma gandesc cu groaza cand voi avea copii ca nu voi mai putea lenevi in weekends, ca asa de mult imi place sportul asta, nu ai idee Dar din cate am auzit, se pare ca odata ce devi mama prinzi puteri si energii nebanuite ! Macar de ar fi adevarat si in cazul meu. Am sa te tin minte de model!
Ramy, felicitari pt lasatul de fumat! Cand te apuca dorul, baga un pahar de apa rece sau/si un antrenament si ai sa vezi ce repede ti se ia de prostii !
Va pup, revin cu raportul sportiv pe seara
Allure spune:
Elena, coconut water e delicioasa, cel putin brandul ala indicat de mine.
Eu am santierul in casa, computer si tv desconectate, sport ioc. Sper sa termine azi distractia ca e jale...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Ele spune:
Hannen si eu sunt ca tine..zi-mi sa stau degeaba si intru in depresie.
Nu va zic cum imi ard calcaiele sa fac sport, eu pauza de 3 zile de sport nu am mai avut de multa vreme. Si la mare am facut zilnic. Imi vine sa ma urc pe pereti.
Am impresia ca tot ce mananc se aseaza
Bine ca sunt pana la 5 la munca si nu ma indop , ci din contra, imi iau pachet f usurel din care 80% sunt legume.
Elena & Denisa
ramyteo spune:
Multumesc fetelor.
Da sa vedeti ce am patit azi...am luat o pastila de aia si m-am procopsit cu o durere de burta crunta si cu rau pe mine si tremuraturi...vai de capu meu...veci nu mai iau medicamente de alea...m-am linistit nu ma mai doare nici burta si nici nu mi rau doar ca acum cand ma duc la treaba mica fac si pe cea mare mica asa ca sport zero si azi ca sunt slabita
Va pe toate!
Suntem mari
XIO spune:
Baby, inseamna ca ai infectie urinara inalta si trebuie sa iti faci antibiograma ca sa vezi ce antibiotice sa iei.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
baby-boom spune:
Xio. Mi-au facut de la laborator antibiograma, automat. Doar la tetraciclina e rezistent, in rest sensibil la toate stafilocul meu.
Merg...
Deus? Impresii?