"Abdomen extra-plat (33)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Alure,super!M-ai facut sa rid,mi te imaginam(nu de alta dar nici eu nu`s departe,poate`s si mai funny).Cum iti calculezi caloriile?Si ce interesant,benzi pt. picioare,fund care arde.Eu de unde le gasesc?

spor la wife duties,si eu ma apuc de mother duties alea de wife le-am terminat acum 6 ore

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Cum iti calculezi caloriile?

cu asta: http://www.bloggang.com/viewdiary.php?id=supercnx&month=05-2010&date=10&group=4&gblog=47

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

aha,multam de info,am sa ma uit si eu dupa el pe Amazon.
Gata,am smotruit si am intrat in P90X-ab ripper,pfua,numai numele si ma sperie.20 de minute am rezistat si am trecut pe pilates-olecuta pt. picioare.Dar am transpirat ca un cal la cursa lunga.
Ma`c la dush ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata doamne frumoase

Macrina, ritmul si intensitatea cu care faci acuma sport nu trebuie pastrat si la 50:-) Sincer nici eu nu am in plan ca la 50 sa fiu in sala toata ziua. Vreau sa umblu in lume, sa fac yoga si Pilates, sa merg la piscina...chestii mai finute. Te simt nitel abatuta dupa mesajul meu ca dureaza asa mult? La mine a durat doia ani fiindca eram aproape piftie...3 ani de pauza, fara sport si multa mancare nu mi-au prea fost de folos. Si era normal sa fie nevoie de ceva timp ca sa recuperez
uite la 63 de ani ce bine arata tanti asta cand iese de la sala http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1297613/Felicity-Kendal-63-dancing-way-gym.html

Allureesti tare simpatica...nici eu nu-s prietena buna cu exercitiile cardio prea intense. Nu am fost si nici nu o sa fiu...vorba ta, imi strang mucii de pe floor

Hannen - cum reusesti sa te imparti: cipilasi, sot, casa?

Am o colega la sala care face clase similare cu mine / alt sistem si la alte ore, asa ca pe mine, m-a rugat patroana sa fac clasele in stilul lui Tony ca sa fim diferite:-) Bravo , acuma trebuie sa-l mananc pe paine pe Tony...asa-mi trebuie daca m-am lasat pe tanjeala si am alergat prin parc! puteam sa fac si eu P90X des

Va doresc o zi si o saptamana perfecte

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

aoleu,doamna ai incurcat-o cu nebunul de TonyDe fapt care nu`i nebun?Nici noi nu suntem prea sanatoase de ne bagam in munca de Sisif a respectivilor,da` nah,daca nu ne-a inzestrat natura cu muschi si atit.Ah,si cu un metabolism PERFECT!

Deus,hehe,ma descurc unde mai pun ca si muncesc asa sunt eu, imi place ritmul alert de viata.Daca as vegeta toata ziua cred ca as fi terminata psihic.Eu pt. un psihic beton am nevoie de activitate,sa fac,sa simt,sa vad ,sa-mi admir si sa mi se aprecieze munca.Cum raman fara ceva de facut (aka,mental imi fac o lista cu aia,aia si ailalta zilnic) intru in panica,ma enervez.Chit ca pic de oboseala seara dar sunt satisfacuta sufleteste .
Daca vrea careva sa ma omoare solutia e sa-mi zica "na,stai !" Cred ca intr-o saptamana imi fac pomeni.
Acum fug ca si azi sunt busyyyyyyy!
Te pup si spor la Tony !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hanen, glumeam

Macri, mersi, cand am vazut lamurirea credeam ca a scris Allure, scuze de confuzie.
Si eu am cardul trecut si cu el plateam, dar acum mi-au intrat niste bani in contul de Paypal, nu pe card , de-aia eram nitel nelamurita.

Aseara a am fost la ziua colegei intr-un bar dragut, am baut o Bloody Mary si o Margarita si am depanat amintiri care mai de care.
Cred ca pana la urma ma voi duce la o sala de prin apropiere, ca la cum ma doare genunchiul nu prea are rost sa fac kickbox.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salut gagici
vad ca sunteti active..bravos
si eu sunt activa dar in aer liber..plimbari,volei in apa,alergat dupa nepoata mea
astept sa se trezeasca copii astia ai mei sa mergem la Costinesti
de mancat..am mancat cam tot ce am poftit(nu porcarii, sanatos dar mult), dar nu am pus niciun gram:-))

apa e super caldaaaa

Deus am mancat hamsii si pentru tine si am baut bere gramada...plec satula de bere de aici

v-am pupat

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Lumi, si eu vreau la mare!!! Distreaza-te tu si pt mine, ca eu is la munci si mai si ploua asa, marunt-marunt si des, da de ne spala creierul

Deus, mii de felicitari pt abdomen! De fapt pt tot corpul

Hannen, tu mai si lucrezi, adica ai job-job??? o casa de intretinut cu 3 copchii si un barbat si o tara straina si sport si job...

Eu acusica imi beau frappe-ul, nu e cald, e chiar racoare (si e bine asa), dar beau frappe-ul asta rece in ciuda ploii

De cateva zile am lasat-o moale cu sportul, m-am simtit tare rau cm-ul asta, nu stiu ce-a fost, am avut dureri si am fost ca o leguma vreo 4 zile Dar azi bagam niste hiphop ca mi-e dor de nebun' cu Shaun e 2 in 1, fac sport siiiiii imi clatesc ochii

Back to work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Neata fetelor.
Eu imi beau cafeluta cea de toate zilele ca fara ea nu se prea poate si am luat o pastiluta sa ma pot duce la wc ca merg la 2-3 zile ceea ce nu mi se pare corect...de cand nu mai fumez nici la toaleta nu ies...ce treaba...imi vine sa bag cate o tigare si pe chestia asta...pentru mine era ca un stimulator...mai e cineva asa?
Va pe toate!!

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Allure ca de la dinozaura la dinozaura (asta apropos de , descrierea ta de pe prima pagina, eu fiind aprope de tine ca varsta ...'74) , incurcai borcanelele , legat de mersul pe tocuri

ramyteo ,in primul rand felicitari pt reusita de a te lasa de fumat
eu m-am lasat de fumat acum 5 ani , dupa ce am fumat ceva vreme , destul de multicel(depaseam aproape zilnic 1 pachet ).. ideal ar fi ca in perioada asta sa bei f multa apa , si sa mananci leguminoase cat mai multe..sa stii ca si mental se poate "bloca" tranzitul .. ideea ca tigarea (care asa e avea rolul ei , dar si inainte de a fuma , aveai scaun dimineata nu?) , rezolva problema si acum a disparut cauza , deci ca atare si efectul , te poate bloca

iar m-ati pierdut , cand lamurisem cine e shaun , si eram asa happy , acum mi-l varati in program pe tony ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput