"Abdomen extra-plat (33)"
Raspunsuri - Pagina 10
iarina spune:
Pe mine m-a tampit caldura, n-am facut sport de doua zile. Zici ca suntem la tropice, toata ziua e cald, seara se pune furtuna
Exact cum nu pot eu suferi: cald si umed. Nu-mi vine sa fac nimic....asa am patit si anul trecut, am fost la New Delhi intr-un business trip, eram incantata, abia asteptam si cand am ajuns acolo, cum am iesit din aeroport ne-a palit arsita drept in moalele capului. umiditate de 80%...si seara aveam program de ploaie...prin urmare, m-am tarsit 2 saptamani si am facut si prima insolatie din viata mea. Ajungeau temperaturile la 48C
Nu stiu cum reusiti voi:)
hannen spune:
iarina,asa e si aici,cald si umed.turbezi!cind iesi de la dush daca nu te postezi in fata ventilatorului(cel putin)n-ai sanse sa te usuci.Daca dai drumul la AC si iesi din casa,instant esti ud,de parca ai intrat la dus!Si pe mine ma dispera.In viata mea nu am transpirat pe fata,la mustata, si nu mi-au curs apele siroaie din crestet pina in sosete ca acum,aici.Stai toata ziua cu prosopelul in mina sa te stergi pe fatza ca sa arati respectabil.
Si mai sunt si niste "ginganii" mari si urite care invadeaza copacii si urla toata vara ,moama ce nesuferiti is.Zbiara ca descreieratii si iti da senzatia ca e si mai cald.Adica insectele alea=caldura(vara,ca ies numai vara)O placere!
Azi avem foc de artificii la riu!E un festival(ca asa e aici vara,peste tot sarbatori ,peste sarbatori) amu e unul in parc,abia am reusit sa aduc caprele acasa sa-mi fac si eu ceva de mincare.Diseara admiram focurile de artificii de pe canapea,la mine se vede perfect ca suntem linga riu.
Ele,nu stiu ce sa-ti zic ca nu ma pricep.eu ma pricep numai la dureri,la astea sunt experta.Sper sa nu fie nimic grav!
nu mai stiu ce vroiam sa zic,doar ca mi-e cald de mor.
Whatever happens don`t let go of my hand!
iarina spune:
Hannen, credeam ca in Japonia nu e asa umed...pai in cazul asta te admir ca faci sport....ca stiu ca te-ai apucat serios...Eu suport temperaturi mari, insa uscate....in sensul ca e mai suportabil 48C uscat si arid, decat 48C umed...e o senzatie groaznica, ti se lipesc hainele pe tine. Stiu de ce vietati vorbesti in copaci, sunt si in zona mediteraneeana, scot niste zgomote asemanatoare cu greierii...si da, iti vine sa le impusti sau sa dai foc la copaci
Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca in septembrie trebuie sa plec iarasi la Delhi si inca nu s-a terminat perioada musonului...si ce ma streseaza pe mine acolo sunt vacile si maimutele
Insa pana atunci vreau sa-mi fac un abdomen de invidiat...sport n-am facut, insa am miscat ceva abdomene, cam 40-50 in fiecare seara...macar atata...psihic ma simt mai confortabil ca am facut totusi ceva.
baby-boom spune:
Salt!
georgia, subscriu in totalitate la spusele lui Allure si Xio in legatura cu adidasii si impactul la sol. Eu de obicei folosesc perechea de asics. Am mai schimbat de vreo 2 ori cu north face-u cu care alerg pe terenuri accidentate si e diferenta. 10+ pt asics si aerobic, n-am avut never ever baiuri!
Xio, pofta mare
Eu sunt fericita!!!!!! Ieri m-am chinuit aproape 2 ore pe un traseu. Studiu! Dar m-am dus pana sus. Ma dor toate azi, erau miscari fff tehnice, pozitii gen sfoara de am crezut ca-mi iese bazinu' afara si raman blocata-n shale. Inca vreo 3-4 studii si-l leg .
Azi scarile lui deus si ca distractie slack in parc
Va pup si va doresc un weekend fain de tot!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Neata!! Abia ma misc...si asteptam sa vad ce mi-ati scris de durerea mea de spate. Deci aseara am putut face sportul ca ma miscam cat de cat ok. Acuma e crunt. Parca s-a mutat mai sus durerea si capul nu pot sa mi-l aplec in fata nicicum. Elena & Denisa |
am vrut sa-ti raspund aseara dar am uitat, ca eram varza...
din doua una: ori te-a tras curentul, ori ai facut o intindere musculara; indiferent ce e, iti trebuie ceva repaos pina se refac tesuturile; baie cu sare, masaj gentil cu creme antiinflamatorii si cind incepe sa se mai duca, fa stretch...nu te forta in perioada asta ca risti sa agravezi situatia; in loc de sport, iesi la plimbare, pe multa lume mersul pe jos ii ajuta...sau un jogging mai rapid sa pui singele in miscare.
Sanatate!
ma duc sa-mi inspectez DVD-urile ca ieri n-am avut timp...poate si execut ceva pina nu se pune arsitza...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Ele spune:
Allure Merci mult de sfat.
Daca e una din variantele astea sunt fericita. Am avut caz de hernie in familie si ins pital vedeam foarte multe fete tinere care se operau a doua si chiar a treaia oara cu toate ca nu stateau la tara sa faca efort.
Durerea o suport dar mi-e ciuda de mor ca nu pot face sport.
Ca sa nu mai zic ca ma invart numai pe langa frigider.
Elena & Denisa
Allure spune:
tot eu
am executat Fire 30 si Core 20 din Turbo Fire... stau rau la capitolul coordonare in miscari...eram tot timpul pe linga ce faceau aia pe DVD ca e ritmul prea alert si se schimha iute miscarile...cert e ca in 20 min consumasem deja 250 calorii , asta e record absolut la mine; de regula dupa o ora de alergat fac cca 450-500 calorii
exercitiile de "core" mi-au placut, foarte eficiente...niste miscari noi si bune; la pachet mi-a venit si un "resistance band"...de cind voiam eu sa aflu ce calitatae au benzile lor!! pai sint excelente, nene! cite benzi am avut si s-au rupt...asta cred ca tine o vesnicie!!
nu va spun in ce hal curgea apa de pe mine ca va speriati c aniciodata, jur!
mi-am baut minunea de recovery drink (contine creatina si aminoacizi) dupa care mi-am facut un shake cu proteine low calorii si acum astept sa slabesc
la capitolul noutati interesante si legat de peanut butter am gasit asta: http://www.bellplantation.com/products
nu am aprofundat inca dar suna foaaaarte interesant si delicios.
luni vin zugravii, finally! marti o sa fie apartamentul fresh varuit...azi sau miine ma duc sa iau oglinda ca e si aia gata, mai am sa pun perdele si am terminat dansul (sau abia incepe!)
Luminita cum mai stai cu escapadele pe litoralul romanesc? tine olteanul pasul cu tine? sau l-ai pierdut? ravagii pe plaja cu abdominabilii tai ai facut? vrem poze!
cita treaba am! v-am lasat! ma duc in oras sa-mi caut adidasi ca ai lui Chalene ca mor dupa ei...
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Ele spune:
Allure deci iti place Chalean.
Eu astept pareri si despre Insanity.
Despre ce recovery drink vorbesti tu? Cred ca ati discutat in cap trecut..dar eu am citit pe diagonala.
Elena & Denisa
Allure spune:
e pe saitul lui beachbody.com
nu pun link sa nu zica lumea ca fac reclama...
Ele spune:
Cred ca e acelasi de il are si Shaun pe un final de antrenament..bla bla bla ology??Sa imi zici cum iti merge cu el..ma faci curioasa. Eu nu am luat nici un fel de supliment de cand cu sportul. Doar multivitamine si clar ca raman si de alea de multe ori in pana.
Si ca azi am tot felul de nemultumiri ...inca am bombeul ala sub buric..nu e mare dar il am si nu dispare...e vreun antrenament special ca sa se niveleze?
Am uitat sa va zic ca azi noapte nu am putut dormi de durere si azi m-am scos la pranz cu somn de la 13 la 17. Noroc ca am soacra care sta cu fata, ca momente de astea nu am mai avut din tinerete.
Elena & Denisa