"Abdomen extra-plat (33)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

XIO

din pacate nu reusesc sa deschid link-ul am intrat insa pe site-ul in sine si am vazut cate ceva
daca stau bine sa ma gandesc se prea poate se fie de la adidas + incalzire (am banuit si eu asta si in ultima vreme am ajuns mai devreme la aerobic sa ma incalzesc mai bine )+suprafata dura care nu prea atenueaza socul miscarii ...asta ca s anu mai zic ca eu am incercat toate miscarile de pe step pe verful picioarelor asa cum am vazut la intrenoare ... poate si asta sa fie o solicitare suplimentara ...oricum mi-ai dat de gandit cu adidasii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Salutare fetelor.
Eu am lipsit motivat sa zic asa...sport nu am mai facut din doua cauze...una a fost CM mi-a fost rau de numa...dar iau calciu si mi-am revenit...sunt bine, astazi am prestat in casa...curatenie si mancare si acum seara nu am mai apucat din cauza ca sotul meu e acasa...a ramas acasa ce e mai rau ca e sta fara bani dar trec ele toate...si cand e pe calculator cand zice...gata hai ca plecam de acasa...si uite asa...trece timpul si spot next...Sper ca de maine.
Allure draga nu manele dansa ficamea acolo...era muzica orientala si se scutura de numa...in fine...acum nu mai conteste
E greu sa va scriu la fiecare mai ales ca am avut ce citi nu gluma.
Luminita ma bucur ca te distrezi
Nici nu mai stiu ... cineva scrisese de raceala la burta...si eu am patito acum vreo doua luni de a trebuit sa iau antibiotic da ma ustura de imi venea sa urlu. Urata treaba.
Deus harnica ca intotdeuna
VA pup pe toate fara exceptie!

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

o ora de kick box si 2 kg de transpiratie...ma duc sa-mi plimb javra din dotare , se pune la sport, ca ma cam alearga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

da Marina se pune:-)

ramyteo - pe langa calciu sa nu uiti de magneziu

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am intrat numai sa va salut si sa fac galerie de pe margine

Ieri a fost numai gura de mine cu sportul..nu am reusit sa fac nimic , cum am ajuns acasa nu am vazut decat patul pana la 9:30 seara Azi iar sport ciu-ciu ca am program dupa lucru! Dar maineeeeee ia sa ma vedeti ce harnica sunt!

No, va pup! sa aveti un weekend fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

News flash: Turbo Fire & "P90X Plus" is here!!!

Mi-au sosit azi prin posta si tot azi (ce coincidenta!) am primit de la pompierul sexy (veteranele poate isi mai amintesc ) o copie dupa Insanity si calendarul cu "hot firefighters", inclusiv dinsul Trebuie sa fac niste poze sa vi-l arat (pe calendar) ca e

Il pun pe peretele din dormitor sa-l vad la prima ora cind ma trezesc sau mai bine in bucatarie sa-l vad cind vreau sa dau iama la frigider, poate mi se face pofta de altceva, in loc de mincare :-)))
De fapt nu e calendar propriuzis, e cu retete de mincare sanatoasa provenite de la baietii din poza ...deci o carte de retete cu poze sexy, cum ar veni... ma rog, o chestie facuta pentru charity de o organizatie a lor, numita "Tame the Flame"

Cam atit despre pompier...peste 3 luni de Insanity, dupa ce scap de sunci, o sa-i pot multumi (verbal, desigur) ca mi-a salvat viata

Georgia cred ca te referi la osul numit maleola. De el se leaga multe ligamente E stres puternic pe glezna la atita antrenament de step aerobic. Pantofii de care zici tu ca ai nu cred ca sint potriviti pentru asa ceva. Cauta orice gen de Running Shoes cu suport bun pentru talpi, sa fie usori ca fulgul. Asics, New Balance...nu stiu daca se gasesc la voi.
Stretch bun inainte si dupa, masaj si aplicare de gheata daca zici ca le simti umflate. De fapt, ti s-a mai spus, eu doar intaresc.
Inca o chestie: porti cumva pantofi cu toc inaltut preponderent in timpul zilei? Daca da atunci gambele sint "tight" din cauza pozitiei in care le obliga sa stea pantofii inalti (tendonul se scurteaza in pozitia aia)...apoi cind treci la pantof plat si mai faci si efort...nah! e cam mare "tortura" :)
In rest bafta la slabit!

Ramy, pai manelele nu sint altceva decit o combinatie de muzica tiganeasca, populara si orientala. Nu ma omor cu nici una
Eu daca as avea o fetita, as da-o la balet sau la dansuri de societate

Here's my two cents on the peanut butter: reprezinta cea mai rapida metoda de ingrasare! E asa de bun ca e greu sa te opresti la o lingurita-maxim 2 si cum e plin de grasime si calorii...
In plus, majoritatea brandurilor comercializeaza produse pline de E-uri, starch, zahar sau sare, dupa caz, conservanti...Eu cind mai luam, ma duceam la health food shop unde are o masinarie care scoate pe loc untul din peanuts. Ingredient unic: peanuts 100%

Vorbesc cam mult azi...e si la noi o caldura infioratoare. Sper sa se termine curind ca sa ma pot apuca de CD-urile astea serios.
Azi n-am avut timp dar miine ma duc la sala.

Un weekend placut si fara arsitza!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

Salut Allure! sa ne spui cum sunt cd-urile si vrem poze cu pompierii

eu azi am doua ture de sport in plan si o iesire sa-mi mai cumpar o rochita(am decoperit un magazin, mi-am luat doua si-s supere si mai vreau una - de vara lungi si comode)

seara sa ma scoata sotul la o terasa ca altfel ma topesc

sa aveti weekend placut, racoros (la noi dupa ora 3 se anunta furtuni)
va si mai intru!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata Deus,noapte buna Allure
La noi e prinzul si eu n-am facut nimic interesant ,decit am spalat vreo doua masini si dupa ce mai trece caldura iesim pe undeva.

Sport nu cred ca am in plan,e atit de cald si copchii astia asa de zvapaiati ca n-am loc nici sa ma intorc prin casa ,ca`s omniprezente.

Ah,piersicile.am pus o cutie la congelat si am fiert o oala de "gem".Ce-o fi exact nu stiu nici macar nu stiu daca e gata.Faza nasoala e ca n-am bocane sa-l pun,am uitat ca mi-a folosit al meu borcanele in care a pus diferite "spice"-uri ...trebuie sa ma duc sa-mi cumpar borcane.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!
Abia ma misc...si asteptam sa vad ce mi-ati scris de durerea mea de spate. Deci aseara am putut face sportul ca ma miscam cat de cat ok. Acuma e crunt. Parca s-a mutat mai sus durerea si capul nu pot sa mi-l aplec in fata nicicum.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am primit ieri o cutie de banane trase in ciocolata. Prin urmare...mananc!

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput