Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Si eu is toata lipicioasa,ca am pus ciorbita la foc!!! Iar am avut un episod de "discutii" cu mamaie!!Uffff,m-am saturat!! ![]() Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
BUNA ZIUA BURTICI

Ana harnicuta ca intotdeauna
, in legatura cu mamaie nu ai zis tu ca nu o mai bagi in seama ca sa nu te mai superi ? dar mai ales sa nu o agiti pe bebelusa ? vrei sa iasa in pozele de la eco bosumflata , in loc sa fie zambareata Chichi te asteptam cu vesti bune de la eco

Burtica de
33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
Iunia82 spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Am o intrebare: voi luati vitamine/calciu/fier? ca eu am luat doar in luna a 5-a fier si nimic altceva...si dr de familie mi-a tot recomandat vitamine fara sa imi spuna de e absolut necesar avand in vedere ca mananc destul de bine si variat. |
Eu iau elevit, maltofer, Ca cu D3. Prescrise de MF pentru a preveni anemia la fat. Iar calciu iau doar in trim 3 datorita nevoilor crescute din aceasta perioada.
33+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Bafta la eco si sa-ti vina si dulapul ca sa scapi de o grija. ![]() ![]() ![]() 30+ crina cu |

Cristina
29+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Am uitat sa schimb semnatura...si am mai crescut 2 saptamani... Mariuk 29+ |
FELICITARI PENTRU NOUA SEMNATURICA
, SA O TINETI ASA PANA LA 40 SAPTAMANIBurtica de
33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
alexuza spune:
MARI_PAUN felicitari pentru vestile bune despre bebe 

Burtica de
33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
Fistiq spune:
Ne-am intors de la masa. Raportez fasolica, putina salatica de vinete, brinzica, rosii, castraveti, masline. Mie asa imi place sa le maninc aproximativ amestecate: o gura de aia, una de aia. Oricum diseara nu mai am nevoie sa maninc. Doar o cana cu laptic.
Ana ziceam de ploaie ca ma gindeam la plimbare in parc. Sa va arat si ratele de pe lac ![]()
Kiti, din cite imi dau seama voi va intilniti in partea cealalta a Bucurestiului. Eu scap de la scirbici la 16.30, trec pe acasa sa ma refresuiesc si la 17.30 am intilnire in "hanul haiducilor" cu gasca de colegi (4 cu tot cu mine) sa facem "banchetul" de sfirsit de servici al meu
Ceva modest, sa nu-ti inchipui cine stie ce...
Ne luam un fel de la revedere, ca avem free de la soti si soate cu totii azi. Oricum, de venit la serviciu mai vin pina vineri, dar vroiam sa ne vedem ca de obicei in afara si ne-am stabilit taman pt azi.
Am fost in acelsi gind cu tine, mica organizatoare ce esti ![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+
botosel452 spune:
Eu iau Elevit acum. Pana luna trecuta am luat si vitamina C si Magne B6 si Folowise. Ultimile mi-au fost recomandate de la Fundeni, cand am fost sa imi fac analizele pentru trombofilie.
Dar am inteles ca vit C nu mai este foare recomandata in ultima perioada a sarcinii.
Vreau sa cred ca din tot ce mananc, poate se mai aduna ceva vitamine bune.
Valentina
28+ 
Fistiq spune:
Ma apuc de apitol nou. Am o leneee
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+
histamina spune:
eveline,
intr-adevar esti maestra la placinte.
sa imi ziceti si mie data si ora intalnirii.
in max 2 ore mi se dau rezultatele analizelor.
am reusit sa mananc o felie de paine uscata,dar e gretoasa rau...........
imi fac o lucrare , apoi cobor la o perfuzie mica.
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Ne-am intors de la masa. Raportez fasolica, putina salatica de vinete, brinzica, rosii, castraveti, masline. Mie asa imi place sa le maninc aproximativ amestecate: o gura de aia, una de aia. Oricum diseara nu mai am nevoie sa maninc. Doar o cana cu laptic. Ana ziceam de ploaie ca ma gindeam la plimbare in parc. Sa va arat si ratele de pe lac Kiti, din cite imi dau seama voi va intilniti in partea cealalta a Bucurestiului. Eu scap de la scirbici la 16.30, trec pe acasa sa ma refresuiesc si la 17.30 am intilnire in "hanul haiducilor" cu gasca de colegi (4 cu tot cu mine) sa facem "banchetul" de sfirsit de servici al meu Ne luam un fel de la revedere, ca avem free de la soti si soate cu totii azi. Oricum, de venit la serviciu mai vin pina vineri, dar vroiam sa ne vedem ca de obicei in afara si ne-am stabilit taman pt azi. Am fost in acelsi gind cu tine, mica organizatoare ce esti ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+ |
Pai atunci maine sau poimaine te coafeaza?
Ca putem aranja asa.

Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006

lu' mama