Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello burtici,
am ramas in urma cu ...stirile, insa vin eu cu vesti proaspete.
ieri am fost la control, bebe statea cu mama la ochi...se juca cucu-bau:P
are 1100g si e ok, are cordonul in jurul gatuluila cat se invarteste in piscina lui mamidar forte curand o sa-l pupacesc.\ Medicul a zis ca nu ma lasa mai mult de 36 saptamani pt ca nu corespunde data biometrica cu data cronologica...asta inseamna ca la inceputul lunii septembrie...vine bebe acasa
mi-a dat sa fac analize, am brosurica de la CBC pt stem...
am un junghi care ma ...seaca, de la mijloc pana in calcai, dr a zis ca e posibil sa fie o infectie urinara...vedem analizele, sunt programata tocmai de pe 3 august,asta e.

m-am uitat prin magazine pt lucruri necesare pt bebe insa mama-soacra a zis sa ma opresc pt ca nu mai stie ce sa-i cumpere lui bebe, asa ca am lasat lista pt neamuri: carucior, protectii patut si cadita

pe 10 august va stabili data exacta pt cezariana si tot atunci imi voi actualiza si lista necesara pt spital.

ah, am luat 8 kg si dr a zis sa nu depasesc 12 kg, deci bag fructe si apa la greu
acum ma pregatesc sa citesc ce ati mai scris

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 28+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eveline bafta la strudel, il si vad in farfurie cu niste inghetata de vaninile pe langa. Ai curaj sa stai in bucatarie pe caldura asta.

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Neata burtici,

Mie mi-a iesit colesterolul total marit acum in sapt 33. Cam 245. Stie cineva daca se poate datora sarcinii aceasta crestere?

33+

e normal sa creasca in sarcina

andreea e sindromul tunelului carpian. e de la mainile umflate. trece dupa nastere.

fistiq eu am pus pana acum 8 kg. chiar azi m-am cantarit si nu am mai pus de 3 saptamani nic insa faza cu 9 luni dupa si datul jos de kile e un mit. eu am intrat in maternitate cu +14 si am iesit cu + 2 si asta in 5 zile nu in 9 luni

-----

Mami de roza + 30 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MARI felicitari pt bb!!Ce maricel e!!!!
Oare Maia cat o avea???vedem noi deseara!
EVELINE placinta!! Cred ca tu esti mama placintelor,ca mi-ai mai facut o data pofta de placinta!!
Si eu is toata lipicioasa,ca am pus ciorbita la foc!!!

Iar am avut un episod de "discutii" cu mamaie!!Uffff,m-am saturat!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

FISTIQ pai poti sa faci poze si daca ploua!! le faci in casa,ca acolo nu ploua!
ORAMONA eu mai inainte am ras o caserola de 500 gr de inghe!!! si ma mai mir ca-s o celulitica si o grasana!!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Tocmai am ras si io o inghetata de vanilie, da' fusa taaare mica, asa ca merg sa atac tortul luat de fete aseara, care a ramas intact in congelator. A, ca nu va zisai - am 3 fete acasa, inafara de cea de la purtator - Iustina, Elena, nepoata sotului meu din Germania(10 ani) si fata lui din prima casat., Diana (are 13 ani, e domnisoara - a mai fost casat. pt. o scurta perioada inainte de a ne cunoaste noi, nu cred ca am apucat sa va spun, dar cand ne-am cunoscut noi acum 9 ani era deja divortat). Acum e plecat cu toate la strand...sa-l vad cum rezista! Eu am facut un dus si mi-ati facut pofta de inghetata, da' e asa bine dupa dus si inghetata receee!!!

Fistiq, eu sunt putin mai inalta, ai dreptate, 1,69, dar nu cred ca ar conta prea mult, depinde cum sunt si asezate kg astea, eu am un fund si niste picioare cat China!!!

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mi-ati facut o pofta de salata de boef si salata de vinete ca inund tastatura.
Eu tocmai ma apucasem sa fac lista finala cu ce mai avem de cumparat pentru bebe..si e destul de lunga...
O intrebare de nestiutoare..ce puneti intre cearceaful de pat al lui bebe si saltea, ca sa nu se murdareasca de ..diverse..

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Klarisse, vezi ca sunt niste huse impermeabile, eu am luat din Kaufland, cam 40-50 de lei una, dar e mare, o poti taia in doua - e pt. pat mare, pe-o parte e ca din frotir, ca de prosop, iar pe cealalta e plasticata, parca. Posibil sa se gaseasca si-n alte parti.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mi-e un somn de nu mai pot tine ochii deschisi

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Mari, felicitari pentru rezultatele bune ale bebelinului! E super daca are cine sa va faca lucrurile alea cadou!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua burtici.
Mai apar si eu pe aici...am reusit sa citesc cate ceva din ce ati scris in ultimele 2 saptamani...si deja ma dor ochii, o sa fac o pauza si apoi mai citesc cate ceva.
Vreau si eu inghetata, altceva de mancare nu vreau...si totusi va trebui sa ma gandesc ce pot face...la noi e apa oprita de la ora 8.30 fara sa se fi anuntat dinainte si e groaznic...sunt lipicioasa si in curand cred ca ma voi putea asemana cu un sconcs...
Am vrut sa merg ieri la medic sa imi vad bebelusul dar din pacate nu am avut noroc...dr e plecata in concediu pana saptamana viitoare, asa ca mai astept.
Am o intrebare: voi luati vitamine/calciu/fier? ca eu am luat doar in luna a 5-a fier si nimic altceva...si dr de familie mi-a tot recomandat vitamine fara sa imi spuna de e absolut necesar avand in vedere ca mananc destul de bine si variat.

Mariuk 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am uitat sa schimb semnatura...si am mai crescut 2 saptamani...

Mariuk 29+

Mergi la inceput