Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Am o intrebare: voi luati vitamine/calciu/fier? ca eu am luat doar in luna a 5-a fier si nimic altceva...si dr de familie mi-a tot recomandat vitamine fara sa imi spuna de e absolut necesar avand in vedere ca mananc destul de bine si variat.

Mariuk 27+

Eu am laut dinainte de sarcina acid folic , pana la 3 luni , iar dupa aceea am luat elevit si pana acum 2 sapt am mai luat si magne b6 . La ultimile analize MF mi-a prescris si fier ( era la limita inferioara) dar medicul ginecolog nu mi-a zis nimic , iar dupa ce am citit prospectul si am aflat ca fierul constipa m-am hotarat sa nu il iau ,k numai de asta nu as avea nevoie , sa se deschida colul de tot , si am inceput sa mananc macar 2 oua pe saptamana si la 2 saptamai putin ficatel si am mai cautat fructe si legume care contin fier

Burtica de 33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Saru mana de aprecieri!
Nu-s tocmai maestra, mi-a dat soacra ieri niste mere rase (le avea la congelator) si aveam niste foi de placinta din comert. Nu ma agit prea tare, incet incet...
Mari, wow...nu-s ce sa zic... la 36 sapt e |OK... nu e tocmai o veste rea, zic eu!

29+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput