*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia v-ati decis ce faceti cu fetele cat esti tu la spital? Cum va decurge operatiunea?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Cred ca Iulia vrea mai multe agitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu ne-am decis Flori, astept sa am ceva semnale serioase inainte de a suna pe cineva. Ca data trecuta m-au trimis acasa cu dilatatie 3cm. Tocmai am pierdut niscaiva dop gelatinos maroniu dar nici urma de contractii, dureri de spate n-am.
Gata, o tai cu fetele la IKEA.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia ne dai emotii.... Esti singura cu fetele la cumparaturi sa gata sa nasti. Asta da curaj

Adriana w31+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, intru si eu rapid, ca azi-noapte am sosit de la mare si mi-e casa cu dosu-n sus! A fost foarte bine, revin eu mai tarziu cu povesti!

OTILIA, scot si eu agitatele! Asteptam vesti bune!

BRIE, ALEXA, welcome back!

Am citit in diagonala, cand am timp citesc si revin cu un mesaj! Va pup!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

ta-na-na-na-na
ta-na-na-na

Otilia, nu-i graba! Nu te lasa intimidata.
tu sa nasti cand o fi timpul
dar mie asa mi-s dragi agitatele astea, de mor.
uite, la ele sa te gandesti cand o sa vina momentul sperios

maaaaaa, eu l-am laudat pe Cris, dar tine cont ca el e nascut in octombrie, adica are o luna si ceva avans fata de majoritatea copiilor de aici
uite, ca sa vedeti ca nu e chiar copilul perfect: nu ii place oul sub nici o forma, si nici ficatul.si derivatele din lapte

Mergi la inceput

Gata si cumparaturi si facut mancare doua feluri. Nici urma de contractii, cred ca trebuie sa ma apuc sa o ridic pe Elisa mai mult dar nu prea ma tine spatele.
Ma duc sa-mi fac un ceai de frunze de zmeur ca am pus si o prajitura la facut, pandispan cu fructe si ma cam ia sughitul daca nu beau ceva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Neata! Tot eu la apel. Nu am dormit foarte bine, deh andrenalina .

Eu am uitat sa va spun ce bine mananca Elisa. Ne uimeste. A facut si falcute si bucute dar s-a si inaltat.
Si mai stam binisor si la capitolul "crize de nervi". Ieri a aruncat cu o canuta de apa inspre mine, noroc ca am pus mainile peste fata, ma mai trage si de par. Are fata idei nu-i problema. Azi am lasat-o in time-out singura in camera, eu am zis 1 minut dar Ana a venit cu completari 1,5 minute ca a trecut de un an si jumatate

Mergi la inceput

Otilia am intrat special sa vad daca strigi "prezent" si azi. Pana diseara nu se stie.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Azi am lasat-o in time-out singura in camera, eu am zis 1 minut dar Ana a venit cu completari 1,5 minute ca a trecut de un an si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Va recomand cartea "Educa-ti pozitiv copilul" de dr Tanya Byron. Eu am gasit-o foarte interesanta. Legat de crizele copilului spune ca trebuie ignorat cand le face. Sa nu fie bagat in seama deloc, iar pe partea cealalta cand face fapte bune, sa fie laudat cat mai mult, pupat, imbratisat. Si am gasit interesant si intrebarea ce facem noi cand copii sunt cuminti? Majoritatea ne apucam de treburile casnice sau alta activitate si nu le dam deloc atentie copiilor ca sa nu-i deranjam. Deci mesajul transmis copilului este ca atunci cand este cuminte nu primeste atentie, iar atunci cand face crize (daca nu il ignori) primeste atentie de la tine (nu conteaza ca e negativa).
Exemplul meu: Inainte cand Raphael facea crize il ignoram, se mai tavalea un pic dar in 5-10 sec inceta. Dupa care de teama sa nu creada copilul ca nu-mi pasa de el sau alte cele, am inceput cu distrasul atentiei, explicarea de ce nu e bine, iar crizele au ajuns de la tavaleli pana la datul cu capul de perete/gresie, foarte agresive si lungi ca durata. Am aplicat din nou partea cu ignoratl cand am inceput sa citesc cartea si am scapat de datul cu capul de perete/gresie si crizele sunt ceva mai scurte, oricum mai avem de muncit. Cand aplicati o schimbare pregatiti-va sa fie mai rau inainte de a fi mai bine. Si mai sunt multe alte sfaturi bune, despre olita, mancat, dormitul in pat....toate care ne sunt necesare.

Mergi la inceput