*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia
Hai..intra si spune-ne ceva!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

E clar ca linistea asta prevesteste ceva
HAI OTILIA !!!!CURAJ

mammmaaa m-au apucat niste emotii

Adriana w31+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Brie super ideile de breakfast. Pasta de peste si pateul o sa le incerc si eu. Am incercat tartinele cu cascaval, rosii, castraveti, masline, rosii. Nu a mancat dar o sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

[red]Hai Otilia...suntem alaturi de tine curajoasa mamica, iti tinem pumnii si pumnisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

bag repede si io............

OTILIAAAA!!!!!

curaj mult si sa decurga totul ca la carte

bravegirl, felicitari si tie pt al 2-lea bebe (lush). Ah si tu ai pereche! ce dragutz.
fluturasha te felicit si pe tine
bebecris si tie iti dorec o sarcina cat mai usoara si fara probleme
printesa, aveti aceeasi pediatra? cea care mi-ai recomandat-o si mie?

fetelor, copiii vostri rostesc cate ceva? a mea de o luna, hai sa zic doua a inceput cat de cat sa mai zica dar nu exceleaza. in rest asa am vazut ca rasapunde la "comenzi" si intelege cam tot (zic io) in ambele limbi. oare sa-mi fac probleme? acuuuu nu ca as avea pretentia sa-mi sopteasca Luceafarul la ureche, dar orshcat...ea de exemplu la orice animal zice "miau" pt ea si calul si magarul si ratza toate sunt si fac "miau". (o semana cu mine la capitolul inteligenta )
mirtha, felicitari si jos palaria pt Eva daca aveti de gand sa o lasati la gradi.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Darling , woooowwww si tu gravi? 31 sapt?? iuuu ma ia cu tremurat, in curand si pt tine si pt olivia scoatem agitatele. pai am inceput deja azi antrenamentul cu otilia. nu mai e mult nici pt voi. felicitari si tie!

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

deci scriu 2 mesaje intr-o zi. Asta e deja dezmatz.
RAlucutzaa, ce ai facut, fata draga, de ai medalion exclamacios?

Brie, da, am aceeasi pediatra. eu ma inteleg perfect cu ea.
M-a scos din multe necazuri.

sa va spun de Cris? mi-e ca ma injurati.
Pe langa faptul ca haleste bine, si tot soiul de kestii sanatoase pe care altii le scuipa,vorbeste toooot.
imi vine sa il dau pe mute uneori.
Nu spune ff clar cuvintele, dar, dupa o zi cu el te prinzi ce vrea sa spuna.
merge pe tricicleta si pe trotineta. azi calarea o bicicleta normala, de am zis ca fac stop cardiac. nu stiu cum a ajuns catarat pe ea, dar se caznea nevoie mare, sa ajunga la pedale.
inca nu l-am intarcat.

gata, cra-cra, laudat suficient

aaa, Brie, Alex a inceput sa vorbeasca tarziu, dupa 2 ani. Dar a vorbit corect de la inceput.
Omul a studiat problema, a analizat, si abia cand a fost sigur ca s-a prins care-i treaba a inceput sa se exprime.

Mergi la inceput

Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui brie

Darling , woooowwww si tu gravi? 31 sapt?? iuuu ma ia cu tremurat, in curand si pt tine si pt olivia scoatem agitatele. pai am inceput deja azi antrenamentul cu otilia. nu mai e mult nici pt voi. felicitari si tie!

Bebecris ma bucur ca esti mai bine.

Despre vorbit nici Eduard nu are un vocabular prea vast. Zice papushii si-mi aduce pantofii (atat pe ai mei cat si pe ai lui) cand vrea sa iasa afara, dus cand face kk si vrea sa-l spal, miii adica milk cand vrea lapte. Imita tot ce facem si repeta cuvintele dupa noi, mai stalcit dar repeta orice cuvant. Cand plecam de la gradi zice singur bye bye fara sa-i mai zic. Intr-o zi ne-a lasat cu gura cascata cand a inceput sa ne cante, cu siguranta ceva ce a invatat la gradi. Avea strofe si refren. Canta strofa in pasareasca lui si apoi la refren isi lua asa un avant si zicea aaaiiaaiiiaiiii si apoi iar strofa si iar aaaaiaaaiiaaii. Cred ca a tinut-o asa 3 minute de incepusem si eu si ta'su cu aaaaiaaaii si era tare fericit. Sau intr-o seara vorbeam cu Gabi si el era pe canapea si ne observa si la un moment dat a inceput si el sa vorbeasca asa cu o voce sfatoasa pe limba lui. Si povestea cu intonatie, punea intrebasri si mai si gesticula. Am intrat in jocul lui si il rugam sa-mi explice mai clar. Ma lasa sa vb si apoi o lua de la capat. Imi venea sa-l mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nicio veste de la Otilia?
Hai sa mai scoatem niste agitate.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Nu nasc eu dragelor asa usor. Ieri pe la pranz am taiat-o la shopping in ideea ca poate poate vine minunea. Da de unde. Astept sa se faca ora 10 sa se deschida magazinele sa incepem iar plimbareala. Ma duc la IKEA ca acolo e mult de stat la coada in picioare . Uii sa-mi pun un prosop la mine, poate mi se rupe si mie apa ca in filme, in mijlocul natiunii
Cred ca-mi termin banii de pe card si tot nu vine mandra.
Ah, aseara mi-am facut si de lucru prin gradina, am mutat plante, spalat rufe, pus la uscat.

Steliana, ce avansati sunteti. Si eu care vroiam sa o laud pe Elisa ca a prins curaj sa coboare si sa urce scarile singurica. Pe tricicleta ii este teama se impinge decat. In schimb topaie toata ziua pe pat canapea, sare peste noi una doua.
La vorbit e maimutica, aseara incerca sa spuna detergent

Edit: mai ce emotii imidati cu asa galerie. Si eu va tin in suspans, ce sa fac
Ma bucur ca au iesit la soare atatea fete care nu au mai scris de mult. Mnarcisa, Brie, Alexa
Mirtha, deci taceti si faceti. Ati pipait pulpitele italianului blond si buclat. Vai ce combinatie, el blond si Eva bruneta
Brie, am vazut unul din primele tale mesaje dar tocmai ce inchideam calculatorul. Si pe seara edituri la mesaje de nici nu stiu ce sa mai cred. Asa ca astept cumintica anuntul oficial si pana atunci tin pumnii stransi stransi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput