*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Brieeee, asa da veste Transmite-i catalinei toate gandurile noastre bune, felicitari, sa-i traiasca fetita si sa fie sanatoase amandoua. Felicitari pt premiul Briannei si pupam baietoiul lui tata Super ideile pt micul dejun.

Alexa, nu stiu ce sa-ti spun legat de fontanela dar ma bucur tare ca ai mai intrat pe la noi, mi-era dor de postarile tale fata, mereu ma binedispui

Bertha, iar ai fugit?

Bebecris, sanatate multa si ai grija de tine.

Eli, f faine pozele, sa stii ca ai dreptate ca ne-am gandit la nume dar tocmai asta e problema ca nu ne decidem la unul Pupam burtica.

Printeso, ce norocoasa esti cu asa mancacios.

Mirtha, bine ai revenit, ce mai face Eva?

Mnarcisa, ma bucur ca sunteti bine

Otiliaaaaa

31+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

O-TI-LI-A

ma gandesc sa nu ratez momentul, avand in vedere cat de des scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

o fi acceptat Iulia florile de la mine....Otilia, zi ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hop si eu sa bag cateva agitate, ca sa nu ma prinda nepregatite Iulia
Otilia!!!

Brie, Alexa bine ati revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

HAI OTILIAAA!!!!

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia!!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Hmm sa fie rost de ??Otilia ? ...atunci
HAI OTILIA !!

Bun revenit fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Olivia multumesc de intrebare !! Facem ..relativ bine.
De la 01.07. am revenit la job , abia mai respir ,cum spunea Corina fac n+1 infarcte /zi , si de la lucrarile de la servici (gafai literalmente pt. ca acum nu imi mai permit sa iau din lucrari acasa)si de la naveta care cu temperaturile astea face o combinatie naucitoare , plus gateala cea de toate zilele , in we mergem la gradi sa ii prezentam Evei locatia si sa o cunoasca pe d-na educatoare , saptamana viitoare in we shoping pentru gradinutza , peste 2 saptamani analizele , si tot asa etc....Abia astept sa am o perioada de respiro sa pot intra sa mai vorbesc cu voi pe indelete.

Poate reusesc intre timp sa pun pozele de la mare in care ii puteti admira pe Ale copilul cu parul balai si pe Eva cretulinna broneta cum se dragalesc de zor. Vorba vine se dragalesc .Bietul Ale era definitiv sufocat de iubareata mea mica Era toata all over him. Ca si pe Cherie de altfel.... I-au placut italienii...mai .

Daca nu ma insel esti urmatoarea in linie dupa Otilia , nu ?? 31 de saptamani , acum ridicam majoretele si pentru voi ! Nu am mai reusit sa citesc de multisor pe forum dar sper ca David barbatelul mamei este ok. Tot atoomic ???

Cherie daca nu confirmi adresa.....vin dupa voi ! Rog raspunde ultimului PM. Nu trebuie decat sa confirmi adresa.... Ma faci sa ma intreb daca nu cumva am dat cu nuca in perete prin ultimul mesaj. Nu ca nu as excela la asa ceva...

Otiliaaaaaaa ...deci asa carevasazica... Let"s rock baby !!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa decurga totul normal !!! Tinem toti pumnii ...si pe ai Evei si pe ai mei.

Madame Alra daca sti ceva despre Oti, rog trimite un PM cuiva (care nu te-a suparat). Multu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ahaaaaa...deci am intuit bine de prin mesajele de ieri...Catalina2307 este gravidutza !!! Tinem pumnii Cata ![pup] Un gand maaaare , maaarrree si buuuuun iti trimitem de pe aici !

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Brieeee, asa da veste Transmite-i catalinei toate gandurile noastre bune, felicitari, sa-i traiasca fetita si sa fie sanatoase amandoua. Felicitari pt premiul Briannei si pupam baietoiul lui tata Super ideile pt micul dejun.

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am intuit ca ar fi gravi, asa ca am visat-o cu un bebe in brate, doar ca era in bleu ...eu ii duceam flori de primavara ...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput