FIV in Ungaria 111

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

pana duminica stau ghitic si nu spun nimic..fata de mine..hotarari..etc

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Nu exista un anume motiv...doar ca am asa niste trairi de la o extrema la alta: acuma sunt bucuroasa ca in sfarsit am facut pasul asta(desi mama m-a rugat sa mai astept anul asta), acuma sunt speriata cu racaieli la stomac probabil de frica unei esec.
Mai e si faptul ca in afara de mama si sotul meu nimeni nu stie ce se intampla si din aceasta cauza nu pot sa vorbesc cu nimeni despre asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

ronna, te rog sa te linistesti: ne ai pe noi, fetele de pe forum si sa sti ca un srijin mai mare nici ca se poate pt. ca impartasim aceleasi experiente. O sa vezi ca fetele de pe forum or sa te sustina si ajute mult mai mult decit daca toti prietenii tai ar sti. E minunat ca poti intra si scrie ce probleme si nelinisti ai dar e absolut o binecuvintare sa primesti o vorba su un sfat bun de la cineva care, desi nu te cunoste personal, e alaturi de tine sufleteste pt. ca intelege starea in care te afli. Asa ca te rog sa te linistesti si intaresti pt. ca nu esti singura: sintem aici pt. tine...

Mergi la inceput

pogonici, iti fac galerie, poate te ajuta la decizi...

Hai pogonici!!!!

Gata ??? Te-ai decis???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Motzishor, m-ai lasat fara cuvinte...pt tine si si pt restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce dulce esti motshisor..la noi suntem anumite probleme si de aceea nu spunn nic cu glas tare..

te ptr imi esti draga

si ma rog in continuare ptr voi sa reusiti

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

motzishor, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Si eu am intrat cu sufletul la gura, sa vad ce a facut Motzishor, dar probabil ca se odihneste dupa punctie si ne va scrie mai tarziu. Doamne ajuta!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

fetele, am avut 2 foliculi maturi amindoi plini. Miine la 11 AM ma duc sa vad daca s-au fertilizat. Am dormit ca o valiza pina acum. Gata, m-am odihnit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari motzishor
astept detalii

Mergi la inceput