FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 6
sonya_mea spune:
Mami_vreau...unde disparusi? Te pup apasat, mai da si tu un semn de viata ca mor de singuratate aici
BoboMom spune:
Ronna, eu personal nu stiu ce sa-ti raspund, pt ca nu am fost in situatia asta. Probabil ca din acelasi motiv nu ti-au raspuns nici celelalte fete. Bafta!
Ngh, inca o data felicitari si sarcina superba!
Motzishor, bafta multa sambata! Doamne ajuta!
Sonya, asteptam rezultatul bun! La fel si de la Simonia.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
timea30 spune:
ronna, cel mai sigur suna la Debrecen si intreaba pe fetele de la receptie , iti vor raspunde ei.
Eu am facut primul meu FIV din pacate nereusit in aprilie la Debrecen cu Bodnar. Daca te pot ajuta cu ceva intreaba linistit si daca stiu iti zic.
Mult succes iti doresc....
pogonici1977 spune:
fetelor ma rog din umbra ptr reusita voastra
ca la noi lucrurile nu sunt inca clare..dar ne vom lumina in curand
azi declar z 1, luna asta a fost de 27 zile juma
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Motzishor spune:
pogonici, multumesc pt. rugaciuni si pt. galerie! Esti un suporter adevarat. Eu nu am apucat sa ma odihnesc. Caldura mare, monsher! Nu am luat camera cu aer conditionat pt. ca nu am crezut ca e cazul, iar acum sufar si fierb la foc incet... Va rog sa va rugati pt mine miine dimineata la ora 9 cind am punctia: sa ma ajute D-zeu sa am macar 2 embrioni fertili (daca o sa fie gemeni am sa fiu cea mai fericita).
Sonya draga, ii multumesc din suflet lui D-zeu pt. cei 2 folicului mai mari si ma rog ca totul sa fie bine. Asa cum am spus Samirei, eu ma gindeam sa fac FIV pe ciclu natural in Mexic (au o clinica acolo specializata) pt. ca am citit destul de mult despre noua tendinta de a merge pe stimulare cit mai naturala cu foliculi putini (1-4). Tu sa stai cumintica si sa te odihnesti cit mai mult pina faci beta. D-zeu sa te binecuvinteze cu un beta mare si sa ramii pina la termen cu bb-ul in burtica.
Hai fetele, pregatiti-va pt. noua serie la PK ca noi ne apropiem de sfirsit. D-ne ajuta-ne pe noi toate! Amin!
Motzishor spune:
pogonici, D-zeu sa fie cu tine si sa te indrepte pe calea cea buna. AI incredere, totul o sa fie bine! Ma rog pt. tine!
Motzishor spune:
fetele, va rog sa va ginditi daca aveti nevoie de ceva din Budapesta sau de la PK. Daca pot sa va ajut cu ceva de aici sa imi spuneti cit mai stau in zona...
ronna spune:
Laura,Timi multumesc pt raspunsurile voastre deocamdata!
Timi imi pare rau pt primul FIV, o sa mai incerci?Eu fac cu dr.Lesko, este dr nou la Debrecen a venit prin transfer de la Kaali Miskolc.
Sincer incepe sa-mi fie putin frica!
timea30 spune:
ronna,
Da mai incerc in August-Septembrie, in functie de cum reusesc sa imi fac niste analize in plus....
DE ce sa iti fie frica ?
aristica spune:
sonia succes la beta. Cand il faci?
motzishor doamne-ajuta! Pari o persoana foarte sufletista si iti doresc sa oferi bunatatea asta cel putin unui copilas, daca nu amandurora rezultati din foliculii tai (oricum, si un singur embrion se poate divide si te poti trezi cu gemeni)
pogonici , mai airici-pogonici, ce patisi? ce tre' sa mai aflati ca sa va luminati?
ronna tutunor ne este putin teama, dar macar ne avem unele pe altele, aici, online
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA