FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 8
Motzishor spune:
samira, multumesc pt. urari...
Am aflat ca s-au fertilizat ambele outze. Sint fff fericita!
sorinake spune:
buna, fetele! ma scuzati, am si eu o intrebare. La Szeged, sunt acceptate analizele hormonale si spermograma facute in romania sau e necesar sa le repetam acolo? multumesc!
BoboMom spune:
Motzishor, felicitari! Doamne ajuta in continuare!
Sorinake, cel mai bine iti poate raspunde cineva care a fost la Szeged, dar eu cred ca se accepta analizele din Ro, la fel ca la Budapesta (mie mi-au fost acceptate analizele din USA, nu a trebuit sa repet - asta la Budapesta, dar fiind aceeasi clinica si la Szeged, banuiesc ca e la fel). Bafta!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
asb77 spune:
sorinake - la Szeged se accepta analize hormonale facute in Romania daca sunt facute in ziua 2 sau 3 de CM, insa cred ca spermograma vor dori sa se repete acolo.
Motzishor - sa dea bunul D-zeu sa fie ambii embrionasi lipiciosi si sa stea in burtica 9 luni.
pogonici1977 spune:
doamne ajuta mostishor...mam rugat azi si ptr voi..sa stii ca nu va uit la rugaciune ...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
adipapazi spune:
motzishor, felicitari si sa fie bine si de acum inainte!
sonya, simonia, clociti beta, da?
mami_vreau, rad florile de la tine in vaza!
samira, te pup apasat.
unguroaicele mele, va astept negresit la o tacla!
Adi +19 cu si
samira33 spune:
adino,draga de tine...hai ca imediat trece timpul si o sa ai bebeloii in brate...si atunci bantui pe unde vrei tu surioara...nu vei mai fi sechestrata in pat.
te sun maine sa-ti povestesc ce aventuri am avut cu al meu de nu am mai ajuns la voi...acu suntem "certati"...nu vorbim
pogonici1977 spune:
ptr unguroaicele noastre
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti