FIV in Ungaria 111

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aristica, pe copiii mei o sa-i cheme ioachim si ana.

speranto, dar de ce iti trebuie curaj sa vb cu asisstenta lui iosup? 0724464646 e nr de la clinica

Adi +21 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

aristica, pe copiii mei o sa-i cheme ioachim si ana.

frumoase nume, foarte frumoase...poate "ma inspir" si eu de la voi cand va veni momentul

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Adi foarte frumoase numele. Sa-ti ajute sfintii Ioachim si Ana sa duci sarcina cu bine pana la capat. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

Motzishor-iti multumesc mult,mult ptr info !

Fetelor-daca imi fac rezervare la hotel este de ajuns 2 sapt. sau tb mai mult?
-si totusi cu PREDISON-ul ma poate lamuri cineva? cate zile si cate /zi?

Sanatate multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Dragele mele, multumesc mult pentru gandurile bune pe care mi le-ati transmis

Adipapazi....superbe numele bebelasilor, Dumnezeu sa-i ocroteasca

Speranta felicitari pentru bebelas, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Salutari viitorului tatic din partea sotului meu.

Paunas, eu am luat prednisonul, (Medypred..parca asa se cheama acolo), cate 1 pastila seara timp de 4 zile, adica vei avea nevoie de 4 pastile. Din cate imi aduc aminte si ngh si Motzishor si Simonia tot asa le-a spus PK sa ia.

Motzishor, Simonia, asteptam vestile bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Paunas, si eu am luat Metypred (Prednisol) tot 1 pe zi timp de 4 zile din ziua punctiei. Scuze, dar nu-mi dadusem seama ca de asta ai intrebat pana a raspuns Sonya . Imi suna cunoscut, dar nu-mi dadusem seama ca e vorba de Metypred.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raysa74 spune:

Buna fetelor! Citesc de mai demult postarile voastre dar nu am scris niciodata.Vreau sa le felicit pe cele care au reusit si multe incurajari si putere pentru cele care mai incearca!
Am sa dau un raspuns pentru Ada care a intrebat de Clinica din Debrecen. Am facut vara asta FIV acolo cu Dr. Tandor.Dumnezeu sa-l binecuvanteze!!! Am reusit din prima incercare.Sper sa-mi ajute D-zeu sa duc pana la capat sarcina. Nu-mi venea sa cred cand mi-a zis de beta hcg.Este un scump si binenteles un profesionist.Asa ca exista reusite si la Debrecen,asta ca o incurajare pentru fetele care vor sa mearga acolo.
Va imbratisez si va doresc mult succes .Multumesc Celui de Sus pentru tot ce mi-a dat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

buna midineata, ma bucur ca va plac numle! ma gandesc ca in felul asta o sa-si serbeze si ziua de nastere, si ziua numelui in aceeasi zi, caci sf Ioachim si Ana sunt pe 9 sept. iar data nasterii sa speram ca va fi cat mai tarziu in noiembrie!

Adi +21 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.mica82 spune:

Buna dimineata fetelor,

Nu am mai scris pana acum, cu toate ca v-am mai citit.
Sa va spun pe scurt povestea mea: ne chinuim de vreo 5 ani sa facem un bebe, am facut 2 inseminari nereusite , apoi am trecut la FIV. Primul FIV l-am facut la Budapesta cu dr. Kovacs. Totul a decurs perfect, am raspuns super la stimulare (Gonal 150), am avut 10 oute,in final 2 blastocisti de toata frumusetea transferati. Din pacate, nu s-au prins.
Al doilea FIV tot la Budapesta. De data asta insa, nu am raspuns asa bine, am avut doar 5 oute, din care s-au fertilizat 3, pe care i-am si transferat in ziua 3 ( de 8 celule fiecare). De data asta, nu am mai stat la pat decat in prima zi. Am mers pe ideea fie ce-o fi, poate Dumnezeu are alte planuri cu mine de nu-mi da acum un copil.In ziua 8 am avut o scurgere maronie si am crezut ca nu s-au prins, fiindca tot asa se intamplase si prima data. Am facut beta in ziua 11 de la transfer si a iesit 85, am repetat peste 72 ore si a iesit 421. Si acum mi-e greu sa cred ca sunt insarcinata.
V-am scris pentru a vedea ca sunt si reusite, sa nu va pierdeti speranta.
Despre dr. Kovacs ce sa mai spun? Este un super doctor, super om!! Am mai avut de-a face cu doctori, dar un asemenea profesionalism nu am mai intalnit.Eu chiar ma gandisem ca daca nu reusea nici acest FIV, tot la el ma duceam.
Va doresc din suflet sa vi se implineasca visul de a avea un copil si sunt sigura ca se va implini mai devreme sau mai tarziu.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Adipapazi - vezi daca nu scriu sau nu te sun....eu aveam nr de telefon a dr. L-am primit de la o prietena si mi-a spus sa nu folosesc numele ei...Asta era motivul...dar ieri am sunat, iar dr a fost ff dragut, mi-a vorbit frumos si a ramas sa ne auzim inainte cu 0 saptamana de saptamana 12....
acum, stau si socotesc sa vad cand il sun...nu prea stiu cate saptamani am (eco sau ultimul CM?) ....m-oi descurca eu...

Sonya - multi pupici si multumesc de gandurile frumoase. Poate veniti prin Bucuresti sa ne vedem ....

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput