FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 21
Motzishor spune:
tamaryllis, mi-a raspuns fata de care vorbeam si a spus ca se accepta retetele din ro. in Ungaria. Ea a luat antibiotic cu reteta din Ro. Deci se poate. PK mi-a zis ca reteta lui nu e acceptata in Ro. Am crezut ca si reversul e adevarat. Nu stiu de ce ar merge intr-un fel si in celalat nu... Ciudat!
tamaryllis spune:
Si mie mi se pare ciudat, caci in Romania se vand medicamente de tot felul fara reteta. Asa ca nu stiu cum o reteta a unui dr din Ungaria nu merge aici....in fine...
Multumesc tare mult!
16+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mairis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi hello, back home, dupa cerclaj. mi se scurtase colul si apoi s-a si deschis, asa ca l-am cusut. mairis, stai potolita daca s-a scurtat colul. ia no-spa si mi mi-a dat si utrogestan si magneziu cand mi se scurtase, plus repaus absolut la pat. Adi +20 cu si |
Iti tin pumnii sa fie bine pana la capat!
Potolita sunt, nu ma agit cine stie ce, dar nu stau inca la pat! Medicul meu m-a asigurat ca atata timp cat colul e peste 3cm si inchis e bine, iar eu ma incadrez!
Trebuie sa fie bine!
Pupici tuturor!
Irina, +25 cu
mirela2 spune:
mairis pupi
cum a fost in concediu?
adi cuminte in patut, asta e o sa faci radacini, dar nu conteaza
le taiem cu drujba cand ajungi la termen
tamy mie mi l a vazut la eco endovaginala si era de 4cm
cred ca mi l mai verifica pe 9 aug cand am control
si mami de Vlad (12.12.1999)
mairis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 mairis pupi cum a fost in concediu? adi cuminte in patut, asta e o sa faci radacini, dar nu conteaza le taiem cu drujba cand ajungi la termen tamy mie mi l a vazut la eco endovaginala si era de 4cm cred ca mi l mai verifica pe 9 aug cand am control si mami de Vlad (12.12.1999) |
Mirelus, a fost foarte bine si parca foarte de demult...
Vreau sa-ti spun ca era plin de gravide pe-acolo....Cu burti mari prin apa!
Iti tin pumnii sa faci si o fetitza! Si sa fie sanatosi in primul rand, ca la cat te-ai chinuit, meriti!
Fetitzele mele sunt bine, deja cu capul in jos asezate, si dau din picioruse intruna... Incepe sa-mi fie mai greu cu burtika, dar nu ma plang!
Te pup, sarcina cat mai usoara!
Irina, +25 cu
pogonici1977 spune:
azi cine se testeaza??????????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
mirela2 spune:
mairis, pupi si ma bucur ca sunteti bine
asa sa fie pana la final si dupa
si mami de Vlad (12.12.1999)
adipapazi spune:
tamy, iti dai seama ca echografic. ca nu are cum sa vada orificiul intern prin tuseu.
mairis, bravo colului tau, e de comitet.
Adi +21 cu si
aristica spune:
adi ma bucur ca ai facut cercalj. Cum se face asta? doare? dureaza mult? ne zici si noua ce nume ai ales?
speranta felicitari pentru mogaldeata de 9 saptamani!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
speranta2008 spune:
buna
Alinamolnar - multumesc tare mult. intradevar este o minune. Inainte cand citeam pe net ca dupa un FIV au ramas natural, nu prea credeam ca e posibil...dar iata ca sunt una din exceptii si tare fericita sunt...
Laura Garner - pupici . Iti multumesc tare mult. Sunt tare fericita ca v-am scris. Pe perioada FIV, am avut multe nelamuriri si intrebari, iar aici am gasit mereu vorbe bune si raspunsuri. Inainte cand citeam de reusite, ma incuraja sa merg mai departe si sa cred ca vine si ziua cand am bb in burtica. Cu multa rabdare si rugaciune, minunea s-a implinit
Tamaryllis - Suntem mici, dar va prindem din urma... Multumesc tare mult
Aristica - multumesc. Totul se intampla cu un motiv, trebuie doar sa avem rabdare si incredere ca ne vine randul...
Adipapazi - nu m-am hotarat inca la ce dr sa merg. Vreau sa imi fac curaj sa il sun pe Iosup... Ma bucur ca esti cumintica. Timpul trece ai sa vezi si mai e putin pana ce iti tii cei doi micuti in brate....
Samira - poate dai un semn...
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)