FIV in Ungaria 111

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna!

Adipapazi foarte frumoase nume ati ales! Sa le poarte noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

cine se mai testeazaaaaa

vrem vesti buneee

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Raysa74 si m.mica82 felicitari pt. . Sarcina usoara si bebelusi frumosi. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felicitari si de la mine pentru proaspetele gravidute

simonia eu cred in sansa ta!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Sunt o membra care citeste din umbra si scrie mai rar dar acum am prins curaj caci am mare nevoie de voi!
Sa va spun pe scurt istoria mea: in urma unei spermograme facute de sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie, ceea ce inseamna ca nu vom putea avea copii pe cale naturala doar asistata. O prietena mi-a recomandat un medic de la Szeged, Janos Siklovanyecz, ginecolog, care in urma unui control mi-a spus ca sunt Ok, dar ne-a trimis la un urolog,Dr Sandor Molnar ptr a vedea ce e de facut su analizele sotului meu. Ne-am dus, nu l-a consultata deloc pe sotul meu, si ne-a spus ca trebuie sa-i faca o biopsie, dar ca trebuie sa mergem mai intai la Dr Zadori Janos si el va hotara cand ii va face sotului meu biopsia. Si ca va fi nevoie sa facem o fertilizare in vitro ptr a avea un copil! Deci deja am umblat la 2 doctori degeaba...
Acum intrebarea: a fost cineva la dr Zadori?
De cand te preia, ce analize iti face si cat timp va trebui sa treaca pana ti se face o fertilizare imi poate explica cineva care sunt demersurile, eu fiind noua in domeniul acesta.
Si mai ales la ce sa ma astept?
In speranta ca nu v-am plictisit, astept un raspuns de la voi si va doresc multa sanatate, noroc si tot ce va doriti sa se implineasca.
pe toate si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Gretta ai PM.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

moshulik...pe cand testul de graviduta?????????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Ce de vesti frumoase ,
Raysa74 si m.mica28 FELICITARI si sa aveti sarcini usoare si peste 9 luni bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

moshulik...pe cand testul de graviduta?????????

pogonici, m-ai bagat in ceatza!
ce TEST?

Moshulik +27

Mergi la inceput

scuze.....
ma gandeam la mostihor..si nu la tine
scuzeeeeeeeee

deci repet mostihor pe cand testul de graviduta???

Mergi la inceput