Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 20
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti oani pt mine forumul[adik voi] face f.f. mult pt mentinerea sanatatii mentale a mamei[adik je] nu-mi ajung si cate as vrea eu sa va dau! la multi ani sotului tau! normal ca si andre a vrut la chef naspa cu stomatologul mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Stiu, dar ma zburlisem cand am vazut ca si tu ai dus copilul la medic...
Naspa tare, ma bate gandul sa vin in tara.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Nik0le xela, multumim pt link! oani, ma bucur ca ati petrecut frumos! happyella, probabil nu prea o sa ne nimerim prin parc, eu cel mai devreme am reusit sa ies la 9 jumate... depind de ora la care pleaca Isa. Desi tot ar mai ramane o ora, voi pe unde stati/va plimbati de obicei? de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Felicitari pt dintisori. Sa iasa repede si fara suparari mari pt Irina sau pt mami.
oani_2002 spune:
Ca tot vorbeati de olite...eu am inceput pe la 1,5 ani, incercand sa-l pun pe Andu. Dupa prima incercare esuata (nici n-a vrut sa-si lipeasca fundul de olit, in schimb si-o punea in cap), am pus olita bine si acolo a ramas. Pe la vreo 2 ani si un pic, a vrut "chilotei de Mowgli" ca vedea Cartea Junglei si atunci i-am cumparat reductor de WC. Surpriza a fost tare placuta, a folosit reductorul si n-a facut in chilotei. Dupa o sapt a renuntat si la scutecelul de noapte (nu ma mai lasa sa-l pun, cerand chiloteii). A facut de vreo 2 ori in pat si de vreo 2 ori pe el (asta pana s-a nascut frate-so si a facut de mai multe ori, cate putin...dar asta-i alta mancare de peste)
Acum tot pe la vreo 2 ani voi incepe...am ales sa nu ma stresez.
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
miremia, sunt de acord cu absolut tot ce ai spus! Si eu as fi in exact aceeasi situatie, daca nu mi-ar fi teama ca Irina ar putea sa cada din pat la cum se suceste si rasuceste. Asa, am fost fortata de imprejurari s-o mut la ea in patut. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
:D Eu am o latura a patutului pe marginea unde mai doarme ea + baricada cu perna de alaptat. Glumeam cu al meu ca urmatorul pat sa fie de 2m/2m sa incapem cu totii(bebe2 included).
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Oani - super filmuletul . Si eu ii bag in gura la fiecare masa la cea mare si zic mereu ca de la tura urmatoare incep sa o las nemancata dar uite ca niciodata nu reusesc sa dau militaria jos din pod . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
In plus la noi se si termina mai repede masa asa, ca daca il las sa manance singur dureaza vreo ora si ceva.... Haios e cand ii hranesti pe amandoi deodata si trebuie sa schimbi linguritele
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 salutari si din oltenia. VA pupam dulce si va facem cinste. Azi facem 3 ani de la casatorie iar maine face Teo 6 luni. Asa ca facem party mare. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
La cat mai multi ani impreuna, Lucia! Si LMA/LML Teodor!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Despre dormitul cu parintii... mie mi se pare ok ca fiecare sa decida ce ii se potriveste sau ii convine mai mult. Ma opresc aici, ca deja mi se pare ca s-au cam incins spiritele... de Isabela si Irina (01.02.2010) |
mamidepuiuti spune:
cu olitza a fost un fiasco total la radu pana la 2 ani,cand a inceput sa anuntze pt kk si pishu ziua[la pishu mai erau accidente],iar de la 2 ani jumate a spus singur ca nu mai vrea scutec noaptea,ca nu mai este nevoie! a avut dreptate,nu a urmat nici un accident
nu ma astept sa fie diferit la alex
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
:D Eu am o latura a patutului pe marginea unde mai doarme ea + baricada cu perna de alaptat. Glumeam cu al meu ca urmatorul pat sa fie de 2m/2m sa incapem cu totii(bebe2 included). _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Am stiut eu de ce am vrut pat de 2m/2.20 m pus intr-un colt de camera sa am un perete ca bariera...Acum dormim toti 4 si nu scapam in urmatorii 7 ani dar mie asa imi place. Oricum fara ei nu mai pot sa dorm....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
Gagici, noi am fost la controlul de 6 luni! Avem 10 kile!
eu speram numai la vreo 9... pus vaccin! 2 - unul intr-un picior si altul in altul normal si mi-a zis sa tin compresa numai pe unul (dreptul) si ca daca n-a facut febra la 4 luni nu va face nici la 6... si ne mai vedem prin sept ca si ei i s-a parut prea mult sa nu ne vedem decat la 1 an ca vrea sa-i mai vada fontanela intre timp...
Multumesc tuturor care ne-au felicitat! in fiecare zi se sarbatorea careva si nu ma atingea in niciun fel "fiorul" party-urilor, dar acum ca am facut noi 6 luni chiar au contat acei Happy Birthday! (nu stiam ca conteaza ca sa zic asa... promit sa fiu mai atenta cu aspectul asta pe viitor!);
alec3a, eu te inteleg perfect de ce ati ales varianta cu bebul separat... nu alaptezi, plus greutatea lui (prea fragil si asta impresioneaza nu vrei sa-l atingi nici cu respiratia)... noua ni s-a mai intamplat sa puna sotul o mana peste el si eu sa ma trezesc de la maraitul lui ala micu si sa-l iau in suturi pe ala mare!
aspectul 2 - sunteti tineri si frumosi ... bebul uneori e un impiediment... incepe sa urle cand ti-e lumea mai draga si mai incinsa... la noi, chiar daca e incinsa, mai poate astepta...
sper doar ca beb sa doarma la un moment dat (nu stiu cand va fi acel moment) si singur in patut, cand va dormi legat 9 ore, cand nu-l voi mai alapta, samd ... mie chiar imi place imaginea asta de familie idilica aproape, tata-leu, mama-leoaica si piul-leut intre ei... pana la urma, in multe privinte avem comportamente animalice si cum maternitatea de destul de dezvoltata la animale, ne putem compara cu ele, fara a leza sentimentele cuiva... si noi ne "lingem" puii, si ele se "joaca" cu puii lor...
in tot cazul, Ela vroia sa dorm cu ea pana la 12 ani... si dormeam vreo 3 nopti pe saptamana cu ea, imi explica ea ca se simte cu mine mai in siguranta si mai iubita... cred ca e valabil (sau foarte valabil) si pentru muci mici...
intre a fi femeie (sotie) si a fi mama pentru copil eu aleg fara indoiala, fara ezitare si fara nicio rezerva sa fiu mama!
Kids come first! Barbatii chiar au motive intemeiate de gelozie!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)