Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

miky, chiar daca nu alaptezi, mergi la medic! eu de cum am inceput sa iau medicamente nu am mai avut niciun singur incident de atac de panica sau altceva (!)... a fost deranjant doar ca a trebuit sa le iau a la long , 9 luni cand initial medicul mi-a zis ca vom face terapie maxim o juma de an... nu stiu de ce am luat tocmai 9, asa a considerat ea... imi spunea ca sa nu fac recidiva, dar uite ca am facut... e drept, mult diminuata!

m-am documentat ieri, se pot face multe - tratament homeopat, yoga (respiratii chiar foarte bune), alte tehnici de relaxare, exercitii fizice, mai multe plimbari in aer liber la lumina (azi am dat jos draperiile groase ca sa intre mai multa lumina ca era cam intuneric in casa mea)... de evitat zaharul alb, faina alba, cafeaua, alcoolul... mai multe sucuri naturale, ceaiuri de plante (verbina, ginseng), laptisor de matca... masaj de relaxare (umerii, gatul), detensionarea musculaturii... s.a. uite dupa ce ma dumiresc ce si cum, fac un rezumat, dar ceva mai solid.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

remedii BACH am vazut in magazinele PLAFAR din mall-uri

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

mesi frumos de pont eu vroiam sa le comand din America si ma costau ceva... o sa merg chiar maine!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fac capitol nou.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput