Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 19
Nik0le spune:
Despre dormitul cu parintii... mie mi se pare ok ca fiecare sa decida ce ii se potriveste sau ii convine mai mult. Ma opresc aici, ca deja mi se pare ca s-au cam incins spiritele...
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 salutari si din oltenia. VA pupam dulce si va facem cinste. Azi facem 3 ani de la casatorie iar maine face Teo 6 luni. Asa ca facem party mare. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
La multi ani fericiti impreuna! Si la multe lunite lui Teo! Petrecere frumoasa! Ce tort faci?
miremia spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte. A mea doarme si in pat si in patut deci nu ma incadrez in niciuna dintre "tabere" dar.....
citat din mesajul lui al3csa Nu il pun mai sus decat pe sot sau invers. Amandoi au nevoie de mine si nu mi se pare normal sa-l dau pe el la o parte pt bebe. |
Poate nu inteleg eu contextul in care ai zis-o dar clar nevoile copilului primeaza in fata nevoilor sotului. Pt mine copilul este mai presus de oricine si orice.
citat din mesajul lui al3csa Nu vreau sa-l chinui numai pt ca asa ma simt eu mai bine si mi-e lene sa ma dau jos din pat nopatea . |
Tu ai fost norocoasa in privinta asta si iti dormea Yannis legat toata noaptea inca de cand era micut. Dar ce te-ai fi facut daca il aveai pe JIJI care suge din ora in ora (sper sa fi renuntat deja la obiceiul asta)?
Eu am avut "norocul" sa fie nevoie sa alaptez doar de 2,3,4 ori pe noapte. Asa ca prefer ca jumatate de noapte sa o iau langa mine (si clar nu este vorba de lene) si sa o alaptez prin somn (al meu si al ei). Au trecut aproape 6 luni de cand n-am mai dormit o noapte intreaga, iar faptul ca nu trebuie sa ma ridic de 3 ori pe noapte sa o iau/pun in patut ma ajuta. Altfel cred ca as fi un zombie.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
Nik0le spune:
citat din mesajul lui lorex remedii BACH am vazut in magazinele PLAFAR din mall-uri _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
lorex , ce mai faceti?
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia Ma bag si eu ca musca in lapte. A mea doarme si in pat si in patut deci nu ma incadrez in niciuna dintre "tabere" dar.....
Poate nu inteleg eu contextul in care ai zis-o dar clar nevoile copilului primeaza in fata nevoilor sotului. Pt mine copilul este mai presus de oricine si orice.
Tu ai fost norocoasa in privinta asta si iti dormea Yannis legat toata noaptea inca de cand era micut. Dar ce te-ai fi facut daca il aveai pe JIJI care suge din ora in ora (sper sa fi renuntat deja la obiceiul asta)? Eu am avut "norocul" sa fie nevoie sa alaptez doar de 2,3,4 ori pe noapte. Asa ca prefer ca jumatate de noapte sa o iau langa mine (si clar nu este vorba de lene) si sa o alaptez prin somn (al meu si al ei). Au trecut aproape 6 luni de cand n-am mai dormit o noapte intreaga, iar faptul ca nu trebuie sa ma ridic de 3 ori pe noapte sa o iau/pun in patut ma ajuta. Altfel cred ca as fi un zombie. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Da ai dreptate .. Sunt de acord si cu tine .. Eu nu pot sa gandesc asa si nu vad lucrurile asa pt ca nu alaptez .. Si crede-ma ca mi-e al draq de greu cand spun ca nu am alpatat nicidata . De aia am si zis ca fiecare face cum considera ca e mai bn pt bebe ... Si de aia am spus ca nu vreau sa se supere nimeni pe mine
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia Ma bag si eu ca musca in lapte. A mea doarme si in pat si in patut deci nu ma incadrez in niciuna dintre "tabere" dar.....
Poate nu inteleg eu contextul in care ai zis-o dar clar nevoile copilului primeaza in fata nevoilor sotului. Pt mine copilul este mai presus de oricine si orice. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Iar ref la asta .. stiu muulte cazuri in care mamele si-au "alungat" sotii pe motiv de dormit cu bebe .. am o vecina aici in bloc si numai doarme impreuna cu sotul de cand s-a nascut fata ... Nu imi place asa
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
miremia spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui al3csa
Da ai dreptate .. Sunt de acord si cu tine .. Eu nu pot sa gandesc asa si nu vad lucrurile asa pt ca nu alaptez .. Si crede-ma ca mi-e al draq de greu cand spun ca nu am alpatat nicidata . De aia am si zis ca fiecare face cum considera ca e mai bn pt bebe ... Si de aia am spus ca nu vreau sa se supere nimeni pe mine de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Nu cred ca se supara nimeni pe tine. Eu am incercat doar sa scot in evidenta faptul ca ne aflam in situatii diferite cu copii diferiti, deci luam decizii diferite.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui miremia Neata la amiaza si de la mine! LML pufilor de azi! Oani noi nu ca n-am inceput inca Big D, l-a testat sora mea pe nepotel cu banana si piersica si a fost f fericit. Eu cred ca nu are niciun bebelus motiv sa refuze feederul. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Ma imbracindata si ma duc sa caut, ca la cat roade copilul asta sigur i-ar prinde bine. Multumesc de informatie *il vazusem eu in magazin, dar nici nu m/am oprit sa vad la ce foloseste(
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui miremia Nu cred ca se supara nimeni pe tine. Eu am incercat doar sa scot in evidenta faptul ca ne aflam in situatii diferite cu copii diferiti, deci luam decizii diferite. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
miremia, sunt de acord cu absolut tot ce ai spus! Si eu as fi in exact aceeasi situatie, daca nu mi-ar fi teama ca Irina ar putea sa cada din pat la cum se suceste si rasuceste. Asa, am fost fortata de imprejurari s-o mut la ea in patut.
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cristies Si noi am folosit feederul cu mare succes (adica dublu succes ca a mancat si manerele)... I-am pus mere dar ma gandesc ca ar merge pepene galben. Poate daca cumpara sotul... Rosu parca nu e voie, nu? _ Povestea unei . Cresc |
Daca gasesc astazi, diseara se mananca nectarina!
Si dupa pranzul ratat de astazi, cu siguranta ca se vabucura pitix-ul.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)