Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

oani pt mine forumul[adik voi] face f.f. mult pt mentinerea sanatatii mentale a mamei[adik je] nu-mi ajung si cate as vrea eu sa va dau!

la multi ani sotului tau! normal ca si andre a vrut la chef
naspa cu stomatologul

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si sunt datoare cu o precizare de ieri de la calculul borcanaselor.
Eu am luat un borcanas cu cateva legume de 125g pe care am dat 7,5 lei(asta pentru ca noi suntem la inceputul diversificarii si restul aveau multe chestii noi). Am studiat ieri din nou si preturile ajung pana la 12 lei/borcanas (cu curcan si alte chestii), deci cele 4milioane jumate nu sunt suficiente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si noi am folosit feederul cu mare succes (adica dublu succes ca a mancat si manerele)... I-am pus mere dar ma gandesc ca ar merge pepene galben. Poate daca cumpara sotul... Rosu parca nu e voie, nu?

_
Povestea unei .
Cresc

da,asa ne-a zis matusica alexutzzei[iar alex l-a refuzat ca am vrut sa-i dau inainte de discutii]

pofta buna gargaritului la pepene galben!
sa-i fie de bine merele!

prima data m-a pufnit rasul cand am citit de linte,dar apoi

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Azi peste tot la tv am dat peste emisuni medicale cu subiectul...sarcina. Asa ca mi-am amintit.....este cineva cu Rh negativ - copil Rh pozitiv care a facut vaccinul la nastere? Stiti ceva de o a doua doza la 6 luni de la nastere?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si noi am folosit feederul cu mare succes (adica dublu succes ca a mancat si manerele)... I-am pus mere dar ma gandesc ca ar merge pepene galben. Poate daca cumpara sotul... Rosu parca nu e voie, nu?

_
Povestea unei .
Cresc

cristies, rosu nu, ca ar balona. Ce ma bucur ca mai aflu lucruri noi de la voi, la Isa habar n-am avut ca exista feeder. Pe de alta parte, cred ca o sa-mi fie mai util acum, ca Isa n-a avut tendinta de a baga totul in gura, cum face Irina. O sa ma uit prin hypermarket dupa el. Ziceai ca ai gasit in Carrefour? Eu de obicei merg in Auchan sau Cora, vad io daca au si astia. Mai am nitel timp sa caut, ma apuc de introdus legume/fructe dupa ce face Irina 6 luni. Asta cu cerealele a fost asa, de incalzire. Stau si ma gandesc ca eu o sa trebuiasca sa-i pun cereale in toate cele trei mese diversificate. Noi suntem ok, multumesc pt intrebare, pe gingia de jos a Irinei se vad doua dungulite albe, dupa 6 luni cred ca o sa avem si noi dintisori. Cu ocazia asta si-a stricat si somnul de noapte, ea care se trezea doar o data, acum se scoala de 3-4 ori. Iar cu kg, decat sa nu mai vorbesti cu mine, mai bine ma apuc si mai pun vreo 4 kile... Oricum nu-mi doream decat sa nu trebuiasca sa-mi cumpar alte haine, dar n-o sa am incotro, ca n-am pic de elan sa ma apuc de nimic. Gargaritzul ce mai face? Isa a primit cadou catelul de la fp si a fost foarte incantata, dar avea vreun an jumate, s-ar putea sa fie prea complex pentru un bebe.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

xela, multumim pt link!

oani, ma bucur ca ati petrecut frumos!

happyella, probabil nu prea o sa ne nimerim prin parc, eu cel mai devreme am reusit sa ies la 9 jumate... depind de ora la care pleaca Isa. Desi tot ar mai ramane o ora, voi pe unde stati/va plimbati de obicei?

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Eu la Andreea am inceput "antrenamentul" la 1 Dec cand am ramas in concediu si ea avea 2 ani si 4 luni. A fost f placuta surpriza sa nu imi faca decat de vreo 5-6 ori pe zos. Culmea ca nu am decat 2 covorase in casa, unul la ea in camera si numai pe covorul ala facea . Noaptea suntem inca pe pampers dar pentru ca asa am ales eu. Adica dupa ce intr-o noapte m-am trezit sa schimb lenjerie si nu am mai putut sa dorm am hotarat ca pana nu isi rareste mesele noaptea Cristi, Andreea va avea pampers. Adica am ales sa fiu o mama odihnita deocamdata .
La Cristi tot aproape de 2 ani voi incepe.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

acum ca ne-am lamurit cu olita discutam despre dormitul bebelului cu parintii?

sotul imi zice ca daca tot doarme bebul cu noi sa strangem patutul lui beb! asa ca o amenintare... tot pe attachmentparenting.ro este si un articol despre co-sleeping... vi se par argumentele de acolo pertinente? mie da - pentru ca il verific de vreo 3-4 ori pe noapte de febra, pozitie dormind (sa nu ajunga cu capul in perete pe burta), daca e invelit sau nu, daca e transpirat sa-l sterg si eventual sa-i schimb tricoul/maioul, nu mai zic ca il si alaptez de vreo 5-6 ori pe noapte, uneor vrea doar 2 inghitituri de laptic, se intoarce pe partea cealalta (dormim lingura) si adoarme... se trezeste des...

pe de alta parte, dormitul in paturi separate... dormitul in camere separate... faceti naveta? doarme copilul 10 ore legate?

co-sleepingul nu citisem nicaieri despre o astfel de notiune, era doar o chestie ce tinea de instinctul meu matern... asa imi spunea mie inima... ce parere aveti? ceea ce nu inseamna ca mamele care nu dorm impreuna cu copiii lor nu au instincte materne, de ma intreb cum se descurca cu naveta pe noapte, pe mine m-ar termina o astfel de plimbare nocturna...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Azi peste tot la tv am dat peste emisuni medicale cu subiectul...sarcina. Asa ca mi-am amintit.....este cineva cu Rh negativ - copil Rh pozitiv care a facut vaccinul la nastere? Stiti ceva de o a doua doza la 6 luni de la nastere?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

eu am facut vaccinul dupa ce l-am nascut pe radu si atat.
pe vremea aia si vaccinul era o noutate
nu am auzit nicaieri ca s-ar repeta dupa 6 luni

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cristies - merci de intrebare. pai ce facem, m-am obisnuit deja cu 2 copilasi si acum chiar nu mi se mai pare greu. intr-o zi fac mancare, in alta curatenie, in alta calc, in alta stau doar de ei si tot asa. cand dorm ei la pranz, fie dorm si eu cu ei, fie va mai citesc pe voi, mai raspund pe la mailuri, mai frunzaresc netul si aproape mereu fac la puzzle. doar din cele de 1000 de piese ca vreau sa fie usurel ptr ce am eu nevoie. ideea e ca am in fiecare zi timp doar pentru mine ca altfel eram de mult pe aratura .

Fetele cu depresii, timp doar pentru voi NEAPARAT NEVOIE.
Tot atat de important mi se pare timpul petrecut cu jumatatea, A MUST ca sa ramana armonie in familie si sa nu apara nemultumirile si frustarile sa nu mai stii de unde sa le apuci pe urma.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput