Bobocei de sept-oct, la soare (301)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Noi am procedat in felul urmator cu cadoul Luciei:

Ne-am dus la un "toys'r us" imens si am lasat-o sa umble si sa se joace cu toate juacariile, i-am mai si sugerat noi unele , altele dar in final i-am cumparat tricicleta pentru ca ei i-a placut tare mult, n-o mai puteam da jos de pe ea. Noi parintii nu suntem fani ai tricicletelor. Avem deja bicicleta fara pedale care mi se pare ca o stimuleaza mult mai mult dpdv motric, etc fata de tricicleta unde sta doar ca placinta eventual mai da din picioare din cand in cand. Insa ne-am propus sa-i luam de ziua ei ceea ce-i palce ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Noi am procedat in felul urmator cu cadoul Luciei:

Ne-am dus la un "toys'r us" imens si am lasat-o sa umble si sa se joace cu toate juacariile, i-am mai si sugerat noi unele , altele dar in final i-am cumparat tricicleta pentru ca ei i-a placut tare mult, n-o mai puteam da jos de pe ea. Noi parintii nu suntem fani ai tricicletelor. Avem deja bicicleta fara pedale care mi se pare ca o stimuleaza mult mai mult dpdv motric, etc fata de tricicleta unde sta doar ca placinta eventual mai da din picioare din cand in cand. Insa ne-am propus sa-i luam de ziua ei ceea ce-i palce ei.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Hihihi, asa am patit eu cu Dorel de ziua lui, l-am dus la Decathlon, cica sa luam ghete, si l-am lasat sa se uite la tot, sa se cocoate pe tot. Asa ne-am ales cu Razorul, pentru ca nu s-a mai dat jos de pe el nici ca sa-l platim... Ce pacat ca de atunci n-a mai mers cu el decat odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumim mult Tzitziri, Ada, Andy_galro

Noi olita o aveam de mult..de pe la 4 luni a adus-o soacra.
Dar nu ne-am stresat ..dupa 1 an am pus-o la baie..si stateam si eu e wc, iar pe el il puneam si statea pe olita dar nu sa faca , cu pampers cu tot ..si steatea si el acolo..ii spuneam pt ce e..dar doar atata.

Acum 2 zile v-am zis ca ne-am intalnit cu o domnisoara frumoasa Ana de Marinush..care a renuntat la pampers..cere sa faca pipi si kaka.
Si atunci am zis..mai..o fii si Raducu meu pregatit..a doua zi am incercat si eu...si iata ca merge

Nicole nasola treaba

Cd pupam puiutul mic sa treaca repede. E greu acum ca orice aduce Milkul acasa trebuie sa ai grija sa nu ia si puiul..si de acum incolo..tot o sa aduca..mai ales cand o sa mearga la gradi.

Preety ma bucur ca ai mai intrat. Sper sa treceti si voi repede de perioada asta si sa va linistiti

Raducu si plastelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ma bucur ca ati dormit mai bine si sper sa functioneze trat si sa fiti ok.
Ada imi pare rau ca Raducu e tot cu febra.Urati virusi!!!
Claudia am vazut si eu pozele e tare frumoasa printesa ta!!
Claudinna drum bun parca ai zis ca azi plecati de la mare.
Babytza multa sanatate mamei tale!!
Preety bine ai revenit.Va dorim multa sanatate!!
Cristina felicitari inca o data!!Sa scapi de pampers asa simplu mi se pare ceva fantastic.Nici eu nu am stresat copilul inca dar nici nu cred ca va merge asa simplu adica gata jos pampersu si faci la olita!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI JOY!! MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE!!

CD multa sanatate puilor.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am dus-o pe mami la spital. Azi i-au scos lichidul de la plamani, avea 2,5 litri in amandoi. Din fericire nu a durut-o deloc operatiunea. Maine incepe cu diuretice in perfuzie sisper sa inceapa sa elimine ca e saraca vai de ea.

Am fost si sa imi shimc permisul pe noul nume si am avut noroc sa nu fie aglomerat la permise. Am terminat in 10 minute, maine il iau. Ada mersic de info

pretty ma bucur sa te citesc Imi pare bine ca ai descoperit problema La ce analiza v-a iesit intoleranta ? Te pup

Cristina ce figurine dragute are Raducu Si ce dulce e el
Felicitari pentru pisu !!!!!

Claudia lasa mami ca ii creste parul la loc Si eu sunt adepta parului lung, nu am tuns fata deloc cat a fost mica, dar daca ii era cald, ce sa faci ? Tina statea foarte cuminte sa ii fac moate , asa ca la noi nu a fost problema. pupici si nu fii trista

Niko hai mami cu noi in Suedia

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Preety ma bucur ca ai m-ai trecut pe la noi! Ce mare s-a facut Sorina! La ce dr ati fost cu ea pentru diagnostic?

Lumi sper sa se rezolve cu Peritolul.

Ada, chiar ca se tin scai de voi bolile.

L-am vazut pe Raducu cu plastelina. Ce frumos se joaca.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

wow, oare am putea incepe si noi joaca cu plastilina.
Ce frumos e Raducu, si ce cumintel pare!!! chiar si azi m-am invartit pe langa raftul cu plastilina, dar am ramad doar la creta, cu aia se distreaza ai mei zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babytza, multa-multa sanatate mamei tale!

niko, de obocei, dar rar, eu sun la politia comunitara de sector si sunt foarte de treaba oamenii. daca mi-ar fi facut asa ceva, sigur as fi sunat "mai sus" sau m-as fi dus la sectie sa-l reclam. mama lor de porci!

Ada, 39.8 brr! si sofia ieri mi s-a parut cam calda cand am luat-o de la gradi' si cand am ajuns acasa i-am pus termometrul si avea 38, rectal. Am inceput cu pleiada de homeopate, dar belladonna nu si-a facut efectul si cum n-a vrut nurofen ..., i-am bagat novocalmin si in 30' n-a mai avut febra. dar a tusit toata noaptea si a vomitat ... urasc mirosul de lapte ... varsat. acu spal in disperare tot! Vad ca tusea s-a calmat, doar ca starea generala e cam fara chef si fara pofta de mancare ...normal. Nu stiu dc s-o duc maine la gradi. Tu ce homeopate ii dai? apropo, pt muci galbeni( n-am pt verzi) eu am pe lista: Kalium bichronicum 30 - 10 granule/1 data/ zi si oscilococcinum (anas barbariae) 200 - 10 granule/1 data/zi

Sanatate multa preety, CD, Lumi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko offf, urata faza...

Preety bine ai revenit si multa sanatate gogosharului. Vazut poze cu frumoasa, doamne ce ochi are

Cristina tare frumos se joaca Raducu cu plastelina

Babytza sanatate mamei tale, m-am tinut sa zic dar tot uitam...

Ada, Lumi speram sa treaca cat mai repede boala si sa fie sanatosi copilasii

Claudia sa stii ca si eu imi fac mustrari de constiinta ca trebuie sa o tund...nici nu sta cu moate sau alte cele (oricum nu are par de moate inca), insa treanspira mult si sescarpina pana se inroseste pielea scalpului. II va creste si ea oricum se simte bine asa si cpaul sus

Ramo am depus banii azi

Claudinna drum bun la intoarcere

pe mine ma termina caldura, mai ales ca azi am avut de umblat

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput