Bobocei de sept-oct, la soare (301)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

matilda eu inca o mai las cu creioanele...mai tot baga in gura

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

inca ceva, i-am cumparat azi un siropel Sanzyma pentru reglarea tranzitului intestinal, sper sa se regleze cu constipatia

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pfff, ce activitate intensa pe aici...

am culcat bobocelul, iar cu febra 39.2... si pe fratele lui dupa cateva episoade Thomas, asa ca ma cam duc si eu la culcare si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

am culcat bobocelul, iar cu febra 39.2... si pe fratele lui dupa cateva episoade Thomas, asa ca ma cam duc si eu la culcare si va doresc noapte buna!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Noapte buna Ada, fara peripetii si febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada cum mai noapte buna???Gaina ce esti, iti inteleg puii, dar tu?

cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

n-ati dat nici un semn...m-am tot gindit azi la voi..

of.. sper sa scapati de febra asta curind!

Dorelu a "savurat" vizita la Carturesti?

si noapte cit mai linistita!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

3 milioane un pasaport de copil ...
3 ori doi copii = 6 milioane...

si e valabil doar 3 ani...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia dupa 3 ani faci altul ????? Inainte doar schimbai poza, adica puneai una noua , ca ei se schimba mult ....
Al Tinei ala romanesc a fost mai mult timp valabil, parca 5 apoi l-am prelungit si am facut o noua poza. Eu asa parca imi aduc aminte Pfiu...3mil.....

Ada off mai mami , voi chiar nu mai scapati de belele

Angy pup you back

Si va pup pe toate pentru ca va ganditi la mami meu

De Bitza stie cineva ceva ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cum a ramas cu comanda hylands? Cand se da comanda? A ramas stabilit ca maine??? Caci eu sunt in maaare pana de bani acum la sfarsit d eluna si vroiam sa stiu daca sunteti de acord s-o lungim pana pe 1 sau macar pana marti cand ma intorc in Bucuresti si cersesc la mama..... Daca nu se poate nu-i cu suparare, numai sa stiu sa vad cum rezolv maine sa-i si bag ramonei in cont.....

Sarumana!!!

PS: Ada, stiu ca tu te grabeai tare cu medicamentele, ca iti trebuiau de mult.....

PPS: ma mai gandesc la o solutie, daca vreti totusi s-o dam maine sa mai scot ceva de la mine, ca am de plata peste 200$

O sa intru maine dimineata sa vad exact cum ati hotarat si ma supun

Noapte buna bobocime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mimihoo, si Mihnea a facut azi febra, m-au sunat de la gradi pe la pranz. A inceput sa tuseasca de luni, marti a fost mai rau si azi e jale: muci cat cuprinde si tuse. Dupa ce bea lapte il pazesc sa nu vomite
Trag concluzia ca e un virus la ei la gradi, desi i-a vazut ieri pediatra si au rosu in gat sau alte semne Cica pediatra ar fi dat vina pe schimbarile de temperatura pentru febra (iar homeopata mea zice ca e posibil), insa sa aiba acelelasi simptome toti odata??
Eu il tin acasa saptamana asta si maine il duc si la medicover sa ma asigur ca nu e rosu in gat sau ceva

Joy

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput