Bobocei de sept-oct, la soare (301)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc mult de urari: Babytza, Claudinna, angelynna, Luminita, Gaia, Cristina, preety, Ramona, CD27, Nikolici, tzitziri, Andy_galro, Diana, Paula si sper ca n-am uitat pe nimeni.

Am incput ziua in forta, cu recoltat de analize la Polizu, insa seara am serbat frumos si linistit in familie. V-am pastrat si voua tort de fructe si sampanie

Lidia, sigur atat de mult costa? La urgenta? Mie nu-mi vine sa cred. Si-a facut si verisorul Sofiei de curand, chiar am sa intreb cat a costat.

Multa sanatate boboceilor cu febra: Mihnea, Radu si Sofia! Sa aveti o noapte linistita, fara peripetii.

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La Multi ANi Joy!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Multumesc mult de urari: Babytza, Claudinna, angelynna, Luminita, Gaia, Cristina, preety, Ramona, CD27, Nikolici, tzitziri, Andy_galro, Diana, Paula si sper ca n-am uitat pe nimeni.

Am incput ziua in forta, cu recoltat de analize la Polizu, insa seara am serbat frumos si linistit in familie. V-am pastrat si voua tort de fructe si sampanie

Lidia, sigur atat de mult costa? La urgenta? Mie nu-mi vine sa cred. Si-a facut si verisorul Sofiei de curand, chiar am sa intreb cat a costat.

Multa sanatate boboceilor cu febra: Mihnea, Radu si Sofia! Sa aveti o noapte linistita, fara peripetii.

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

JOY

astea sunt preturile afisate pe :www.prefecturabucuresti.ro/paapoarte/297.html" target="_blank">site-ul prefecturii

si nu este in regim de urgenta..cica ar dura vreo 2 saptamini...probabil ca pentru urgenta mai platesc ceva

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Lidia dupa 3 ani faci altul ????? Inainte doar schimbai poza, adica puneai una noua , ca ei se schimba mult ....
Al Tinei ala romanesc a fost mai mult timp valabil, parca 5 apoi l-am prelungit si am facut o noua poza. Eu asa parca imi aduc aminte Pfiu...3mil.....

Babytza si puiiValentina David

sincera sa fiu nu stiu ce se va intimpla peste 3 ani...cert e ca pe site scrie valabilitate 3 ani pentru pasaport copii sub 6 ani.

Sanatate multa mamei tale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Mimihoo, si Mihnea a facut azi febra, m-au sunat de la gradi pe la pranz. A inceput sa tuseasca de luni, marti a fost mai rau si azi e jale: muci cat cuprinde si tuse. Dupa ce bea lapte il pazesc sa nu vomite
Trag concluzia ca e un virus la ei la gradi, desi i-a vazut ieri pediatra si au rosu in gat sau alte semne Cica pediatra ar fi dat vina pe schimbarile de temperatura pentru febra (iar homeopata mea zice ca e posibil), insa sa aiba acelelasi simptome toti odata??
Eu il tin acasa saptamana asta si maine il duc si la medicover sa ma asigur ca nu e rosu in gat sau ceva

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

SANATATE MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Miruna, Lidia,

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Mimihoo, si Mihnea a facut azi febra, m-au sunat de la gradi pe la pranz. A inceput sa tuseasca de luni, marti a fost mai rau si azi e jale: muci cat cuprinde si tuse. Dupa ce bea lapte il pazesc sa nu vomite
Trag concluzia ca e un virus la ei la gradi, desi i-a vazut ieri pediatra si au rosu in gat sau alte semne Cica pediatra ar fi dat vina pe schimbarile de temperatura pentru febra (iar homeopata mea zice ca e posibil), insa sa aiba acelelasi simptome toti odata??
Eu il tin acasa saptamana asta si maine il duc si la medicover sa ma asigur ca nu e rosu in gat sau ceva

Joy

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

acum cateva seri, o mamica ii spune puiului: vaiii, ai facut febra astazi, ia sa vad mai ai" Si eu ma gandeam ingrozita ca sigur au dat de la unii la altii si iar o luam de la capat. Medicul de la gradinita nu prea m-a convins de cat de buna este ...
I-am bagat Sofiei si Aconitum 200 in cocktail si acum am verificat-o si nu i-a scazut febra... mai bag un novocalmin ... De mancat nu prea mananca, a inceput sa faca un scandal monstru la aspirat nasul, i se inrosesc pleoapele de la ochiul stg ... o sa-l un maine pe dr poate ne face o vizeta. cred ca si Sofia sare peste sapt. asta de gradi' dar vineri am vrea sa fugim la brasov 2 zile. Sper sa fie bine si sa putem merge ....
Noapte buna! Sanatate multa!!!!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ia luati de cititi si va ingretosati
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miruna ingrozitor.
Acelasi lucru se intampla pe FB si peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza.

Plec cu Teo spre gradi. I-a placut ieri la librarie, dupa ce le-a explicat educatoarea ce de feluri de carti exista el a strigat de pe dupa un raft cu jucarii "eu totusi prefer niste masinute!"

Radu aseara mi-a facut obisnuitul 39.2, deci a primit novocalmin ca bonus, si pentru ca s-a culcat foarte devreme, s-a trezit la 2 si a inceput sa se joace cu masinutele prin casa. M-am bucurat totusi, avea un tonus excelent, pe care si-l pastreaza si acum de dimineata, cu toate ca pare ca ii creste febra un pic.
Mucii au disparut la un moment dat !!!!! Sunt siderata. Bine, ei reapar, dar respira mai bine, iar toata noaptea a dormit cu degetul in gura (respirand pe nas), desi aseara cand a adormit nu putea respira absolut deloc pe nasuc.
Nu i-am dat nimic, dar nimic, afara de antitermice si cele 2 granule misterioase pe care ni le-a dat homeopatul in plic!!!
Azi mergem la un control la CMU, pentru ca as vrea un diagnostic. M-am speriat aseara, pentru ca se batea cu mainile peste urechi si plangea.
Deci vreau sa fiu sigura ca nu este si o otita, sau daca este, macar sa stim.

Lidia, l-am sunat ieri dimineta pe homeopat, nu mi-a zis nimic in plus, decat ca e de asteptat sa mai faca febra, si sa ii dau antitermice. Daca am vreun diagnostic astazi, o sa-l sun inainte sa ii dau vreun medicament lui Radu.
Afara de antitermice nu pare sa aiba nevoie de altceva... pana acum ori i-as fi dat gramezi de pulsatilla ca sa-i tin nasul curat, ori i-as fi dat coctail de eurespal, prospan, picaturi si aerosoli, ori toate impreuna.
Ori am inebunit, ori am inebunit...

Mergi la inceput