Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita2008 spune:
buna dimineata! rise and shine, dragelor!
??
??
hunii au dormit snur de la 21.00 la 05.00. si eu la fel!
la 05.00 s-au trezit ptr 180ml de laptic, apoi au adormit la loc in secunda doi pana la 07.00. febra nu, ceva tuse si ceva muci la Robi, care papa in continuare nu f bine, dar sper sa trecem si peste asta.
dya, dididi, multumesc, iata ca e mai bine cu tratamentul asta, insa sa vedem cum va fi dupa aceasta saptamana...
baby_boy, am vazut pozele cu plastilina inca de aseara, impreuna cu hunii! sa vezi ce incantati il priveau si ei pe Raducu! f frumos se joaca el, noi cred ca pe la anul ajungem in etapa asta. de unde ai comandat maimutica? stiu ca ai mai zis, dar am uitat...
paula, ada, mimihoo, sanatate multa puilor!
miruna, horror...
.
claudinna, venirati de la mare? cum a fost drumul?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 hunii au dormit snur de la 21.00 la 05.00. si eu la fel! ![]() |
Deja sunt invidioasa
Ma bucur si sper sa o tineti tot asa

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
preety spune:
Neata si de la noi! Dau eu
astazi!!!
Baby_Boy / Dyanira / Ange multumim de urari!!
Babytza am facut Panel 3 – alergeni alimentari (20 la numar) si eco abdominala ptr reflux (ca sa evitam radiografie cu bariu sau si mai rau endoscopie la care trebuie anestezie generala)… Noroc ca s-a vazut refluxul si la eco si am avut noroc ca am reusit s-o fac pe Sorina sa bea o cana mare cu apa inainte…
Didididi am gasit o dr la Budimex recomandata de o prietena si am avut noroc ca in present consulta si la un cabinet particular si ne-a chemat acolo (asta ca am eu oroare de Budimex…)
Ramo… care e treaba cu pastilele … cui tre sa viram banutii? Tie? Pot afla si eu toate datele?
Ange noi cu Sanzyme am dat in diaree… sper sa fi fost doar o coincidenta dar…
Ada sanatate multa copiilor!
Lumi 

Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Neatza. Radu aseara mi-a facut obisnuitul 39.2, deci a primit novocalmin ca bonus, si pentru ca s-a culcat foarte devreme, s-a trezit la 2 si a inceput sa se joace cu masinutele prin casa. M-am bucurat totusi, avea un tonus excelent, pe care si-l pastreaza si acum de dimineata, cu toate ca pare ca ii creste febra un pic. Mucii au disparut la un moment dat !!!!! Sunt siderata. Bine, ei reapar, dar respira mai bine, iar toata noaptea a dormit cu degetul in gura (respirand pe nas), desi aseara cand a adormit nu putea respira absolut deloc pe nasuc. Nu i-am dat nimic, dar nimic, afara de antitermice si cele 2 granule misterioase pe care ni le-a dat homeopatul in plic!!! Azi mergem la un control la CMU, pentru ca as vrea un diagnostic. M-am speriat aseara, pentru ca se batea cu mainile peste urechi si plangea. Deci vreau sa fiu sigura ca nu este si o otita, sau daca este, macar sa stim. Lidia, l-am sunat ieri dimineta pe homeopat, nu mi-a zis nimic in plus, decat ca e de asteptat sa mai faca febra, si sa ii dau antitermice. Daca am vreun diagnostic astazi, o sa-l sun inainte sa ii dau vreun medicament lui Radu. Afara de antitermice nu pare sa aiba nevoie de altceva... pana acum ori i-as fi dat gramezi de pulsatilla ca sa-i tin nasul curat, ori i-as fi dat coctail de eurespal, prospan, picaturi si aerosoli, ori toate impreuna. Ori am inebunit, ori am inebunit... ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Daca ieri ziua avea starea generala proasta...iar azi noapte si azi de dimineata tonusul e bun...inseamna ca ati trecut de punctul critic...remediul e bun...mai trebuie doar putina rabdare..in 2 zile o sa fiti "sanatosi tun"
cit priveste un diagnostic...cred ca daca mergi miine cu el sa il vada un medic..o sa ti se zica "e sanatos copilu.. doamna..nu are nimic!
Va pup si ma bucur mult pentru voi

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
300 spune:
Fetelor, este cineva care si-a adaugat produse in ultimele doua zile pe listar de domanda?
Eu cand am facut comanda si am bagat datele de card era 704 dolari fata transport, acum vad ca e 738 (tot fara trnsport). Can au confirmat cat costa transportul, suma era pentru cantitatile respective, nu pentru astea noi. In plus, nu stiu daca noile produse s-au adaugat la comanda, deja e in pending, nu mai pot modifica la ea, asta inseamna incurcaturi :(.
Rog persoanele care au virat deja bani sa imi confirme acest lucru prin PM (ada si angelynna nu e nevoie ca am vorbit direct:)) si NEAPARAT cine a adaugat produse in aceste ultime doua zile sa imi spuna si cantitatile si tipul de produse pentru ca am impresia ca numai discutand direct cu vanzatorul mai putem schimba comanda.
Imi pare rau entru inconveniente.
Inca una> nu reusesc sa-mi dreg telefonul, am display-ul alb deci nu pot vedea cine ma suna si pot suna, momentan nu am alt telefon, sunt pe drumuri, trebuie sa ajung azi sa-mi ridic si niste acte si apoi voi fi in drum spre VL.
Oricumj, comanda este data, banii se trag de pe card imediat ce sunt depusi si cand se strange suma finala va fi si trimisa comanda. Nu stiu ce se alege cu acele iferente de produse, mie nu mi s-a parut cand am vazut 704 USB cand am dat checkout.
Va pup
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
Deja sunt invidioasa Ma bucur si sper sa o tineti tot asa ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
ioi, nu fii invidioasa! e doar de la peritol, sau asa pare...

eu sunt cu sufletul miiic, mic, pana trece saptamana asta si intrerup tratamentul, sa vedem cum va fi atunci....

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy_galro spune:
Neata!
Fetelor mie numai maine imi intra banutii pe card in cel mai bun caz daca nu chiar luni
....asa ca azi nu pot face nimic....mii de scuze![]()
ramo daca te rog sa-mi trimiti un PM cu nr tau de card ca eu nu-l gasesc acolo unde este tabelul...multumesc anticipat

preety sper sa va simtiti mai bine dupa tratament
ada ce iti fac baietii?
lumi, oana
andy_galro spune:
| citat din mesajul lui 300 Andreea ti-am lasat pe mess datele mai de dimineata ![]() Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Ramo nu mi-a intrat nimic