Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 13
baby_boy spune:
Hello
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!
Lumi maimutica play doh am luat-o de pe dino punctland.
Ma bucur ca v-au placut pozicile.
Ramo eu am virat banii aseara. 
gaia.nevia spune:
Ramona, eu am modificat fisierul pe data de 13 iulie, cand am corectat sumele (am vorbit noi doua pe chat, cand ai inserat si tu o coloana) - atunci am adaugat pana am ajuns la 12 bucati pe linia mea - si tot atunci am descarcat fisierul pe desktopul meu.
Suma totala fara transport in ziua aia era 738,42dolari, cu 91 de cutii, comandate de 12 persoane, din care iepurila avea doar o cutie, si preety 2 (am mentionat, pentru ca sper sa nu fie ramase cumva de la comanda trecuta sau sa fie vreo greseala, altfel, astea erau totalurile).
Edit, eu am varsat toata suma mea ieri la pranz, la cursul 3,3957- care era cursul pe situl ING pentru vanzare de catre banca.
Daca stiam ca nu se mai face comanda, nu varsam ca sunt in rahat total cu banii 
babytza spune:
Hello girls 
Ne-am trezit muciosi, am mers la tanti dr speriata , ca le si tuseste uratel de ieri. Si nu de alta, dar in parc avem o fetita care a facut pneumonie fara simptome. Adica doar avea o tuse , dar nu parea grav..... Au stat ei saracii cu fata in casa, dar pana aflasera ma gandeam sa nu cumva sa fi luat si noi cand era David cu otita si sa nu fi fost tratamentul pentru otita suficient pentru o eventuala pneumonie. In fine, nu avem asta ci doar traheo bronsita, parca asta scrie pe reteta.... Mai exact niste muci si rosu in gat. Nu luam antibiotic, doar de tuse si ii dau C cold pentru muci.
nu pare sa il deranjeze rosu din gat, adica la pranz si-a papat portia lui de pilaf cu pui
Febra nu avem, deci nu-i nika grav. ![]()
Lumi ma bucur ca ati dormit
Ada hai ca poate scapati mai repede de data asta
Sanatate multa puilor mamico 

Ma duc sa pap 
Babytza si puii
Valentina
David
ClaudiaH spune:
Babytza, Angelyna, multumesc de incurajari! M-am mai obisnuit cu ea asa tunsulici da in prima zi mi se parea ca nu mai e ea. Lucia avea parul lungut si-i faceam doua codite si fiind parul ondulat se rasuceau frumos tare si chiar si fara codite se aranjau asa frumos carliontii ei. La noi e foarte cald momentan (28 grade in casa) si dupa fiecare somn se scula saracuta cu parul ud de transpiratie. Ii facem dus de doua ori pe zi si tot mirosea a acru. Asa ca am hotarat ca igiena e mai importanta decat cochetaria. Acu' se simte mult mai bine. Si os a creasca din nou parul.
Paula-Laura, si Lucia tuseste (o tuse productiva) pana aproape sa vomite. La noi e foarte cald si nici la cresa nu merge deocamdata (e in vacanta) asa ca singura explicatie e vremea asta ciudata.
Ada, mai sa fie da' tu o tii numai intr-o distractie cu flacaii tai!!! Sanatate multa!
Luminita, uite ca sa te incurajez in privinta somnului: sa stii ca de pe la 2,5-3 ani se stabilizeaza somnul. Cel tarziu. Pe la 3 ani o sa doarma asa de adanc incat o sa trebuiasca sa te chinui tu sa-i scoli. Imi amintesc ca Stefan al meu cat a fost mic a avut un somn foarte sensibil cu treziri nenumarate, etc. insa undeva inspre 3 ani s-au schimbat lucrurile. Asa ca tine-te bine, nu mai ai mult de indurat.
Hai sa va povestesc un dialog amuzant dintre copiii mei.
Stefan: eu ma duc la gradinita!!!! sic, sic! tu ai vacanta! Tu ramai acasa!
Lucia sta o clipa si se gandeste apoi zice: Lucia vacanta. Lucia desene. Mickey Mouse! Sic, sic!
O zi buna!
dyanira spune:
Claudia super tare dialogul.Ce copii faini ai!!!Si cu somnu chiar ai dreptate la noi e exact cum spui tu de pe la 1 an a inceput reglarea somnului pana atunci dormea total aiurea se trezea si dupa 20 de minute noaptea de n-speori etc.Ei dupa 1 an pe luna ce trece doarme tot mai ok si nu mai e asa sensibil la zgomote exact cum ziceai tu.
Cum mai esti cu serviciul?Ati intrat in ritm?Cu cine sta Lucia?
Claudinna ati ajuns acasa?
Babytza bine ca nu e nimic grav.Pilaful cu pui a ramas meniul anului??Si tot din borcanel?
Lumi ma bucur ca ati dormit mai bine.
Muuh e infiorator ce am vazut acolo.Offf ce oameni...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Eu acum am terminat de gatit.Am facut ciorbica de perisoare, tocanita de pui cu cus cus si porumb fiert.Nu vreti sa stiti ce caldura e la mine in bucatarie.
Caldurile astea ma termina nu stiu cand sa ma gatesc sa nu fie asa cald in casa.Voi cum procedati?
Ada ma bucur ca Raducu are un tonus mai bun.Te admir tare mult esti puternica cel putin anu asta ai avut parte de raceli peste raceli.Homepoatul ce zice de racelile astea la intrarea in colectivitate.Ce ti-a zis cu imunitatea e super ok eu as merge pe mana lui pare un dr ok.
Ange si Deiu e din nou constipat.La noi am obs in ultimul timp ca functioneaza limonada facuta in casa.Azi i-am facut a baut pana acum o cana sa vedem reactiile.
Mimihoo multa sanatate!
Paula pt tuse puteti incerca aerosoli.Multa sanatate.
Si inca o intrebare cum papa boboceii pe caldurile astea?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
salutare!
ne-am intors, dar maine dimieana plecam la munte, asha ca am spalat, am tras o tura de calcat...cumparaturi..apoi iar am de calcat, de copt niste vinete...si cred ca trimit copilul cu tatanu in oras, sa ma pot desfasura![]()
Lumi, drumul a fost relativ ok, adica din 7 ore, doar 2 au fost de frichineli si urlete![]()
la depasiri: "mai intzet, Tatanule, lu' Vava ii e fica!!"
"viteza, Tatanule!"...
ma bucur ca ai avut si tu o noapte in randul lumii!! la mai multe!
babytza, sananate mamei tale! bine ca a scapat de apa aia! of, greu trebuie sa fie!
ClaudiaH, frumoasa si cocheta Lucia de ziua ei! si suuper spirituala in conversatie![]()
baby_boy, ce cuminte sta Raducu la joaca! avem si noi carticica aia de la Teora, e super! deocamdata am pus-o bine, ca s-a cam plictisit domnu![]()
e suuper maimutica!!
preety, bine ai revenit printre noi!! care erau simptomele Sorinei?? ce anume ti-a dat de gandit?? sper din tot sufletul sa fiti bine!
Ada, Paula, Mimihoo, babytza, sanatate multa la pui!!!
aseara a vrut sa vb cu mama la telefon si mama il intreba pe R cu cine am mai fost...eu ii sopteam sa-i spuna ca am fost cu Andrei, care dormea in scoica lui: "cu Andei, mah, domea in scioca lui, i-auzi tze zitze Caudia!"
dyanira spune:
Claudinna ce tare e Razva
Tie iti zice Claudia?Ce harnica ai fost azi.Unde plecati la munte?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
Dya, m-a lasat masca, sincera sa fiu!
imi zice in toate felurile, in functie de starea lui de dispozitie, de conjunstura..
mama, mamana, mami, Caudia, masa![]()
plecam tot la calimanesti si pe la sibiu la o nunta