Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 8
luminita2008 spune:
ehe, mucii... noi avem muci din martie. adica pana acum o saptamana, 10 zile sa zic. muci de toate felurile, verzi, albi, grosi, subitiri, aposi, mai putin aposi, infundati in nas, afara din nas... n-am stiut niciodata cand e sfarsitul bolii, luandu-ma dupa muci. cand se imputinau si parea ca am scapat, aparea tusea si febra, apoi iar muci
. o saptamana am facut pauza de tot de muci, acu' de 2 zile iar avem, albi, subtiri, putin prezenti, cam o data pe zi, la baie, ies din nasuc. mergem mai departe, ce sa facem...
preety, Sorina e o frumusete
! f mult s-a schimbat de cand n-am mai vazut-o. imi place asa de mult cum ii sta cu bretonel
!
auzi tu, dar ce facea, mami, cu bata aia? ce vitrina ochise?![]()
niko
, Romanica... Romanica....
laura, pe unde umbli, mamico?? sper ca e totul bine!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
preety spune:
Lumi... eram la bunicii mei... si gasise batul ala pe care il tot invartea prin camera... ai mei o lasa sa faca aproape orice (ceea ce mie nu mi se pare ok) dar in sfarsit... ei o rasfata mult... cred ca o rasfata si ptr mine care sunt ceva mai stricta...
Ref perisor, vreau sa n-o mai tund si s-o invat cu bilute de par... nu stiu daca o sa-mi reuseasca...
Voi vorbeati si de olita... pe Sorina zici ca o pisca, nu face decat sa si-o puna in cap sau sa verse diverse in ea. Daca o pun cu funduletul se ridica instantaneu...
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
tzitziri spune:
Niko, eu nu am inteles prea bine..te-au sunat de la politie?Oprisera aia scandalul si nu gaseau pe nimeni la fata locului?Sau de ce v-au sunat.
Eu de cate ori am sunat pentru ca am probleme cu nuntile/chefurile de la Palatul Ghika au fost ok...au venit, au vazut,au dat amenzi..n
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri![]() Joy!Multa sanatate si multe impliniri iti doresc!Felicitari baby_boy.Poate merge asa usor ca a fost lasat el sa 'hotarasca'...sper sa fie la fel de usor si la restul mamicilor/boboceilor car nu au nici o treaba cu olita Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Felicitari, Raducu!
Teo inca n-a hotarat...
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Niko, eu nu am inteles prea bine..te-au sunat de la politie?Oprisera aia scandalul si nu gaseau pe nimeni la fata locului?Sau de ce v-au sunat. Eu de cate ori am sunat pentru ca am probleme cu nuntile/chefurile de la Palatul Ghika au fost ok...au venit, au vazut,au dat amenzi..n Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Initial au zis ca nu gasesc locatia si ca ne batem joc, le-a explicat foarte clar unde e parcarea si le-a si spus strada unde locuim noi cu bloc, parcarea este chiar in spatele blocului, iar imbecilii cu muzica si tot tacamul beau pe masini exact in dreptul geamurtilor noastre.
Ma rog niste porci cretini, ma gandeam sa ma duc azi la sectie sa-i fac reclamatie celui care ne-a recomandat perna pe cap, apelative gen "ba" plus amenintare ca ne da amenda.Dar trebuie sa ma gandesc ca sunt gravida si nervii de aseara facuti de imbecili mi-au ajuns pt ceva timp.
Avem un sistem defect si nu numai in politia romana ci in orice altceva, medical, educational, cultural etc.
cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)
nikolici spune:
JOYLa multi ani, tot binele din lume!!! 
cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)
andy_galro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Initial au zis ca nu gasesc locatia si ca ne batem joc, le-a explicat foarte clar unde e parcarea si le-a si spus strada unde locuim noi cu bloc, parcarea este chiar in spatele blocului, iar imbecilii cu muzica si tot tacamul beau pe masini exact in dreptul geamurtilor noastre. Ma rog niste porci cretini, ma gandeam sa ma duc azi la sectie sa-i fac reclamatie celui care ne-a recomandat perna pe cap, apelative gen "ba" plus amenintare ca ne da amenda.Dar trebuie sa ma gandesc ca sunt gravida si nervii de aseara facuti de imbecili mi-au ajuns pt ceva timp. Avem un sistem defect si nu numai in politia romana ci in orice altceva, medical, educational, cultural etc. cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008) |
data viitoare sa-i filmezi pe cretini ca sa aiba si imbecilii de la politie dovada ca nu mintiti!
scuzati limbajul dar asa ma enervez cand aud de faze din astea

andy_galro spune:
asa...hello
cristina felicitari lui Raducu!
CD multa sanatate lui bibi si tie multa putere
babytza multa sanatate mamei tale
CD27 spune:
Nicole politia e de cacao si eu i-am chemat in cateva randuri pentru ca vecinii daramau blocul la ore nepotrivite
si ultima data incercau sa o dea cotita, ca legea nu stiu ce zice bla bla....si le-am zis clar ca ma deranjeaza zgomotul, ca am copil mic si sa ia masuri ca nu se poate asa ceva, sunt convinsa ca nu le-au dat amenda, dar macar i-au potolit un pic
dar vad ca politia d-acolo de la voi chiar e sub orice critica, din cate imi amintesc nu e primul incident in care nu va ajuta si sunt si magari, n-are rost sa o stresezi pe K2 acum, dar cred ca intr-o buna zi va trebui sa faceti o reclamatie
tocmai a depus sotul actele pentru alocatie si restu si i-au zis ca in octombrie se dau banii
iar pentru indemnizatie trebuie sa astept pana in semptembrie si abia atunci pot sa depun actele si d-atunci incepe asteptarea
ca sa nu mai zic ca trebuie sa duc adeverinta de la munca cu veniturile d-acum 2 ani.....de parca s-ar fi putut schimba