Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:

La multi ani, Joy! 

Happy, happy, Joy, Joy!
Lumi, Radu a facut 39.5 azi noapte, deci i-am dat din nou antitermic. Are niste muci scarbosi, cleiosi si verzi... si o stare de super cacao, nu-i intra nimeni nu nimic in voie.
Pe Teo l-am dus la gradinita, ca aveau excurie la Carturesti, cu lectura de ceva povesti si alte distractii. Astept sa ma sune, sa vad daca doarme acolo sau mi-l da inainte de pranz. (desi e 12 jumatate deja, nu cred ca mai suna
)
baby_boy spune:

Am venit si noi din parc.
Multumesc mult Diana, Cd,Luminita,Angelynna,Claudinna 
Operatinea olita decurge minunat. Nici in visele mele nu credeam ca o sa fie asa usor. Ieri a facut numai la olita. Astazi cand ne-am trezit iar a cerut singurel. Am avut un singur accident in parculet pentru ca erau copii multi..s-a luat cu joaca..eu cu taina
. Insa nu-i nimic..e tare bine. Ieri am foslosit un singur pampers
Luminita ma bucur mult ca ati avut o noapte linistita...s-o tineti tot asa
Cd cum mai e puiul mic?
Babytza multa sanatate mamei tale !!
LA multi ani Joy
Sa ai o zi minunata si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!!
tzitziri spune:

Joy!Multa sanatate si multe impliniri iti doresc!
Felicitari baby_boy.Poate merge asa usor ca a fost lasat el sa 'hotarasca'...sper sa fie la fel de usor si la restul mamicilor/boboceilor car nu au nici o treaba cu olita![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lumi, Radu a facut 39.5 azi noapte, deci i-am dat din nou antitermic. Are niste muci scarbosi, cleiosi si verzi... si o stare de super cacao, nu-i intra nimeni nu nimic in voie. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Tin minte cand mi-a tinut 'al meu' prelegere despre stadiile mucilor...si cred ca stadiul asta e undeva pe la mijloc, adica inspre revenire..sau ma insel?
Multa sanatate va doresc!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
preety, bun (re)venit pe la noi!
-am mamica si pe Sorina draga! si sanatate multa sa aveti, sa va fie numai bine! poze, ceva? vad ca nu mai e nimic la semnatura...
ada, uof, sanatate si lui Raducu si lui Teo, sa fiti bine repede! sa ne spui cum a fost in excursie, ce-mi plac excursiile astea!
baby_boy, pai e usor, ca s-a intamplat exact cand el era pregatit. si-ti spune, si e constient... eu asta astept de la huni. stii ca si noi am incercat sa ne obisnuim cu olita, dar atata timp cat nu spun ca fac si nici nu cred ca realizeaza f bine, am renuntat, astept pana cand vor fi pregatiti. apropos de asta, ieri Edi si-a luat olita singur din baie, a dus-o in mijlocul sufrageriei si s-a asezat pe ea. imbracat. n-a facut nimic, anyway, adica nici in pampers, dar o fi vreun semn...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
300 spune:
La multi ani, Joy! Multa fericire si o zi frumoasa azi.
Noi ne pregatim s-o zbughim spre Bucuresti, sper ca maine sa ma intorc inapoi aici, nu ma vad stand acolo singura o saptamana. Plus ca daca nuajung la mare... nici acasa n-am chef sa stau!
preety spune:
Lumi
cu mare drag si tin sa-ti spun ca te inteleg cu somnul...
Eu sunt capie... deja simt ca cedez... 90% dintre nopti Sorina e agitata si doarme prost, plange, se zvarcoleste in tot patul, se trezeste cu hohote si nu poate fi calmata etc... sper acum sa fie de la acest diagnostic de care v-am spus eu mai devreme si sa reintre in normal cat de curand...
Intre timp trebuie sa o las 2 sapt fara nici un pic de lactat... si dupa aia daca se simte mai bine sa incercam lactate de capra ca ... cica... ar fi mai bine tolerate... in sfarsit sper sa se rezolve...
Poze am pus cateva la semnaturica...
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
nikolici spune:
Hello fete, sa va povestesc ceva de plasul-rasul.
De trei zile noaptea dupa 12 si pana undeva de 4 am, se strang multi in spatele blocului nostru si se pun pe beuta, manele, urlete si bineinteles injuraturi.
Aseara am chemat politia sub anonimat ca sa nu mai dam mii de declaratii.Si ne suna dupa 15 minute ca ne batem joc de ei, ca ar trebui sa ne dea amenda pt ca-i punem aiurea pe drumuri, ca avem noi boala pe vreunul.Si cand sotul le-a spus domne am copil mic, eu ma duc sa muncesc de dimineatza ca sa va platesc voua taxe ca sa ne asigurati linistea si siguranta, i s-a raspuns si eu platesc ba taxe si daca te deranjeaza galagia puneti o perna in cap sa nu mai auzi zgomotul si zdrang telefonul in nas.
Sa mai va zic ca ne-am enervat, ca am ramas siderati ...concluzia vrem sa emigram, ma duc si in Irak dc e mai bine.![]()
cu K2 in 25s si mamica de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> K1(14.10.2008)
CD27 spune:
La Multi Ani Joy! Sa ai o zi frumoasa si sa fii fericita alaturi de familie
baby_boy multumim de intrebare, mie mi se pare ca e mai binisor, dar ce stiu eu....are muci multi, l-am aspirat in toiul noptii, mai multi muci decat un om mare
si tuseste urat, dupa ce tuseste tipa, cred ca il doare pieptul
multa sanatate tuturor bolnaviorilor
rox multa sanatate mamei tale