Bobocei de sept-oct, la soare (301)
Raspunsuri - Pagina 6
claudinna spune:
neata!
dau
de la mare, inca![]()
sper ca ati trecut cu bine peste noaptea asta!
sa aveti o zi minunata!!
matilda33 spune:
neata fetele, buna cafeaua?!?!
nu am apucat sa rasfoiesc inca tot ce ati scris din urma ca s-ar putea sa nu mai apuc sa scriu, roiesc bb-ii pe langa mine ![]()
am vazut ca vb de incaltari, am iesit ieri la un magazin (cu chinezarii in mare parte) si le-am luat 3 per la 15 ron bucata, revin cu poze, sunt super faini si comode, + 3ron-5 perechi sosetute super( le-am luat 3 seturi)!!!
Lumi, nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci si mi-e groaza de momentul asta. Am vazut ca nu stii ce sa le dai "intre"; eu am un preparat de farmacie, ceva de genul (glicerina, nistatin, xilina, cu care masez gingiutza ori de cate ori plangeau, amorteste instant si calmeaza pe loc!!! si plansul si durerea!
a, mai voiam sa va spun ca sunt verde de invidie, pentru rasfatatele de la mare!!! eu una, atat de mult iubesc marea de as fi instare sa dorm in apa!!!! nu am avut posibilitatea nici anul asta sa o vedem, mor de ciuda, dar ma bucur ptr voi si ptr puiuti!!!
iar printre picatauri ((de ploaie) va mai povestesc ca si ai mei merg de manuta, de vreo 2-3 luni, dar numai cand vreas bbgirl, , ca bbboy ar vrea mai mereu sa-i dea manutza, e dulce foc, iar ea - o zgatie. era un chin sa-i plimb pe o singura mana, ca in cealalta aveam de regula plase. dar s-au invatat.
bbgirl face in timpul zilei numai la oala, bbboy sub nici o forma nu "da drumul la pipi" in alta parte decat in scutec.
... am admirat poze
, mamici
, mare
... am terminat si 
de-acum imi reiau functia de arbitru
si ma ascund printre ei pana pe la 12!
o zi superba!
pozne:D
angelynna82 spune:
NEatza,
Cristina felicitari pentru pipi la olita 
Clau da este tare dulce cand zice
.

Joy

, o zi frumoasa alatur de cei dragi
Multam de cafea 
am trecut in tabelul pastilutelor valoarea transportului si a iesit 0.33$/cutie
.
astazi depun banutii
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
ClaudiaH spune:
Multumesc pentru inca o runda de urari! Gandurile bune sunt bune oricand fie mai devreme fie mai tarziu.
Nikolici, merci! Rochita e chiar super si sa stii ca rezista si in parc. Noi am trecut intamplator pe langa un loc de joaca si a fost imediat testata la catarari, la tobogan si multe altele. Rezultatul testului: nisipul nu se lipeste, aluneca bine pe topogan si ofera aerisire pe leagan. Deci...
Babytza, nu a varsat decat paharul din care a baut ea. De fapt n-a reusit sa bea prea bine din el datorita formei. Lucia mea s-a facut un copil cuminte si intelege foarte bine tot felul de chestii si daca are o explicatie la "nu-i voie" nu mai avem probleme cu ea.
Acuma trebuie sa va fac o marturisire desi stiu ca o sa primesc critici pentu asta; pe mine insami ma mustra constiinta. Am tuns-o pe Lucia. Am tuns-o scurt. Gata cu carliontii ei si cu coditele rasucite. M-a durut sufletul cand am tuns-o dar... e foarte cald si transpira foarte mult, plus ca nu-i place pieptanatul si coditele, etc. E inca mica sa inteleaga de ce o trage mama mereu de par ca sa-i faca codite. 
luminita2008 spune:
neatza,
raportez noapte linistita, finally, si fara febra la hunisori!
seara a fost ceva mai agitata, Robi a adormit la 19.45, abia ce am apucat sa-i dau Peritolul, imi adormea in brate cu biberonul in gura. s-a mai foit destul pana pe la 22.00, apoi a dormit lemn pana la 04.30, s-a trezit doar sa pape si apoi iar somnic pana dimineata. Edi a adormit la 21.00 si tot la 04.30 s-a trezit, tot ca sa pape, si apoi tot somn pana dimineata.
inca avem probleme cu mancatul, la Robi, mai mult lapte vrea si cateva lingurite din ce ii mai pregatesc. azi a mancat ceva cereale dimineata.
una peste alta, e mai bine, nu a mai facut nici febra, sper ca suntem pe drumul cel bun.
baby_boy, felicitari ptr pipi la olita!
s-o tineti tot asa!
dya, da, cerealele de la Nestle cu cacao sunt praf, 8 cereale junior se cheama, ptr grupa 1-3 ani. pe cutie e un castronel cu mancarica ce are culoarea specifica ptr cacao.
CD, pai luam Peritol de 2 seri, ca masura extrema ca nu mai stiam ce sa le fac. de aproape 2 luni nu mai dorm noaptea mai deloc, in medie 5-6 ore, nu dorm nici la pranz, au crize ff violente noaptea si inca nu am gasit cauza. posibil ca sunt mai multe cauze, ultimele masele ce stau sa sparga + oboseala f multa acumulata... o sa le dau doar o saptamana, cat sa-si incarce bateriile. daca nu se amelioreaza niciun pic dupa saptamana asta, facem analize, investigam, vedem...
Ada, cum sunt baietii? l-ai dus pe Teo azi la gradi?
babytza, sanatate multa mamei tale!!!
eu te intrebasem de pensia tatalui. da' acum daca spui ca are doua, inteleg ca au taiat din una, insa daca avea doar una, nu se mai aplica, asta stiu sigur-sigur.
matilda

Joy!! 
Sa fii iubita, fericita si sanatoasa!! Tot binele din lume la voi sa fie!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
intrebare:
ce cadou/cadouri aveti in vedere pentru aniversarea de 2 ani a boboceilor?
claudinna, ce ai pe lista? hai, ca esti printre primele mamici cu baietel de 2 ani
.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
preety spune:
Buna dragelor,
Intru si eu desi nu am mai facut-o de mult timp sa va mai spun despre noi...
Sorina creste frumos ...vioaie si nazdravana...
Incerc sa-i caut gradi si sa-mi caut si eu job... ca de... se apropie timpul...
In rest... cu sanatatea am dat (sper) in sfarsit de capat la problemele Sorinei, respectiv la lipsa de pofta de mancare, durerile de burta, starile de agitatie nocturna si crizele de plans din toiul noptii ... intoleranta usoara la cazeina si lactoza dublate de reflux gastro de grad II (adica fara vomitaturi). Si asta dupa un an si mai bine de investigatii si doctori inepti care spuneau ca inghite aer ptr ca mananca repede si nemestecat...
In sfarsti... speram asta sa fie si sa intram si noi in normal ca toti copii de varsta noastra...
Va pupicim pe toti.