Bobocei de sept-oct, la soare (301)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Matilda si ceaiul de (coaja de) salcam merge la burtica deranjata. Mama de-asta dadea copiilor.

Ada auuuu inanatosire grabnica! Eu una mi-as fi luat de mult campii cu atatea necazuri. Multa, multa sanatate bebeloiului. O fi vreun rosu in gat mai nesimtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

La noi... distractie pe masura asteptarilor, ca doar nu v-am amagit vreodata cu jumatati de masura.
Radu e in prima zi ca n-a mai facut febra. Aseara la 8 (cred ca am spus deja, sorry...) a incercat un pui de febra, sub 39, i-am dat supozitor cu paracetamol si pana acum e ok, muci mai putini, pare spre bine cu totul asa.

In schimb, Teo... iar varza la burta, 8 scaune a avut ieri pana ne-am culcat, si nu diareice, adica nu le absoarbe pampersul. Seamana mult cu zacusca (d'aia din comert, mai apoasa nitel, ca eu o scad bine)
Aseara 39.2, i-am pus novocalmin, l-a scos imediat. Cum parea in tonus bun l-am lasat asa, zi am zis ca-l pazesc eu sa vedem ce se mai intampla.
Pe la 3 am (pana atunci a fost ok, si chiar i-a scazut temperatura) avea frisoane, si era foarte fierbinte la frunte. I-am pus termometrul, 37.2
I-am dat totusi un nurofen de control si a mai dormit nitel, bombanind in somn, invelit pana in dinti.
Dimineata i-am dat ceai de scoarta (sa vedeti revolta, ca de ce nu i-am dat lapte...) si niste paine cu cascaval ca si asta merge la burta (mai ales cand n-ai incotro cu mofturosii care nu gusta mucilagii, orez...). Pana acum n-a facut caca. In schimb are iar 39.1, i-am pus un paracetamol, sa vedem, poate poate merge asa.

Incep sa disper si sa ma lase puterile. In ziua in care s-a reparat Radu, s-a stricat Dorel. Pot sa imi iau campii??? Lunea viitoare incep serviciul si trebuie sa fiu la 9AM pe plantatie.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

parerea mea ..Ada :

Radu e ca si rezolvat...evolutia e cit se poate de clara..eu zic ca ai un baiat puternic
Teo..fie a cules viroza de la fratica..fie poate fi reactie la homeopate..stiu ca suna scary..dar exista si situatii in care remediul "scoate afara" ceva ce plana...si nu se vindecase la un moment dat..si vindeca..
mai ales episodul cu aparenta febra..care pe termometru arata 37.2.e 100% reactie homeopata..
eu zic inca o data ca e de bine..si ma bucur mult ca ati rezistat eroic..multe flori pentru tine mai ales

sa nu te lase puterile..asa "la mal"....
intr-o saptamina o sa uiti de toate astea..iar copii o sa isi revina complet

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

In alta ordine de idei..am fost cu strumfii la teatru "ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI" ...in parc -IOR...au venit cei de la Tandarica.

Stefan e obisnuit cu teatrul, deci mai mult pentru el am decis sa mergem...si normal .. el a fost primul incintat ..dar la Izabella nu m-am asteptat sa fie asa o bucurie.
A "gustat" din plin piesa...a fost foarte atenta la personaje..batea din palme..etc...am fost foarte impresionata de reactia ei..
Ma asteptam sa fac un dute-vino toata piesa cu ea cind inauntru ..cind afara..si cind colo surpriza..fetei mele ii place la teatru.
Am sa repet experienta si miine..ca tot e ultima zi de Tandarica in IOR..sa vedem daca tine minunea.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ramo mai am eu teething tablets cum vrei sa ti le dau?
Pentru rau de masina a aparut de la Boiron un medicament generic, de tipul Homeogene, Oscilloccocinum care se numeste ceva cu C (Coccinele, Coccuelle) nu am timp sa caut acum dar intrebi in farmacii si imediat o sa il gasesti.

Mergi la inceput

Mersi, chiar intreb. Pentru restul iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,
sa va zic pe scurt de azi noapte: hunii au dormit de la 23.00 pana la 09.45!!! e un record ptr noi, niciodata n-au dormit pana la ora asta! sigur, o trezire la 06.00 si una la 07.00 ptr papa. eu m-am trezit siderata la ora 08.30 si m-am uitat de 3 ori la ceas sa ma asigur ca vad bine!

matilda, acum am citit din urma. sper ca sunteti ok. bine ca nu le-ai dat antibioticul ala. ai reusit sa vb cu dr la telefon?
eu as zice sa mergi sa o vada cineva la urgente, nu e neparata nevoie sa dai de vreun idiot.
sanatate!

ange, nu, hunii inca nu dorm pe perna si stiu ca nu e indicat...

ada, sanatate multa baietilor!

claudinna, distractie faina la munte!

sa aveti un we placut! si muuulta, multa sanatate tuturor!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

apropos de perna, bebeloii vanau perna mea cum ma gandeam sa ma asez pe ea, si m-am enervat prea tare. Asa ca fiecare are perna lui, de la Ikea, special pentru dormit pe burta.
Ii las sa-si faca damblaua cu ele, se bat, le schimba intre ei, ma rog, pana cad lati. Apoi le strang frumos pe fotoliu, nu ii las peste noapte cu ele in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ramo, se numeste cocculine. Eu i-am luat Elsei cind am mers mai mult cu trenul, ca ma gindeam eu ca e bun si sa o linisteasca, da' de unde, a facut numai nebunii. Stiu ca nepotelului meu ii face bine cind merge cu masina, lui facindu-i-se rau efectiv in masina. (Miruna, coccinelle e altceva = gargarita:):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumesc mult de raspunsuri, chiar ma ingrijoram, are o pernuta nu plina aproape plata, mai mult doarme fara ea insa ma to gandesc la diverse

Ada offf mamico ca nu mai terminati odata, mult putere si sanatate

Ramo sa verific daca mai an vreaun tub intreg si iti dau pm, daca mai e valabil

in alta ordine de idei, avem topogan de bebe, a invatat cum sa se urce si sa se dea pe el, vad ca ii place mult

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Ange ce tare! Sa-l stapaniti sanatoase! Da mai e valabil, astept pm .

Pio, mersi mult, il caut cu prima ocazie! Ralu nu prea calatoreste cu masina da asta si din cauza raului, cad a venit acum un an si ceva la noi au facut foarte multe opriri pentru ea, mi-era o mila... Culmea e ca noi restul nu avem rau de masina

Mergi la inceput