Bobocei de sept-oct, la soare (301)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara, va salut de la distanta ca sunt racita cobza Daca nu eram sigura ca ce are piciul e viral, acum suntem cu totii raciti, ca ne-a dat tuturor A luat-o si el mai in forta , desi ieri parea spre seara ca nu mai curg mucii asa rau, azi era iar robinet. Si noi pe langa el.
Am facut bagaje toata ziulica, am sortat haine ( moama multe mai avem de luat ) nu suntem nici macar pe jumatate gata.....uof...
Am iesit dupa amiaza sa ne plimbam (sa tunam si fulgeram si sa urlam pe strada, ca nu vroiam in fata Tinei ) asa ca daca vedeti maine la stirile de la ora 5 doi idioti certandu-se pe strada, noi eram Am scos si copilul cu noi , ca facea ca trenul in casa, acum pe seara avea iar 38.....azi noapte nu a mai facut deloc, l-am tot verificat.
Acum luam si noi pastile

Ramo am vazut si eu pastilele de rau de drum la farmacie, le au peste tot. Nu iti va fi greu sa le gasesti
Apropos de pastile, eu mai am niste pastilute si nu stiu ale cui sunt, ca tura asta nu am facut tabel din care sa le tai dupa ce le luati...asa ca habar nu am ale cui sunt. Nu le revendica nimeni ????? Anyone ?????

Lumi moaaaaaa , dar stiu ca v-ati lafait in pat ,nu gluma !!!!! Bravo hunisori, tineti-o tot asa !!!!!

Ada fir-ar sa fie , imi pare rau Ufff si mai ncepi si munca

Angy nu te credem pe cuvant, vrem dovada

Feliiiiiiiii unde estiiiiii ????? Miss you

Lidia ma bucur ca i-a placut Izabelei teatrul

Matilda sanatate multa , sper sa ii scoti repede din asta si sa nu fie nimic grav

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

BUna seara, va salut de la distanta ca sunt racita cobza Daca nu eram sigura ca ce are piciul e viral, acum suntyem cu totii , ca ne-a dat tuturor A luat-o si el mai in forta , desi ieri parea spre seara ca nu mai curg mucii asa rau, azi era iar robinet. Si noi pe langa el.
Am facut bagaje toata ziulica, am sortat haine ( moama multe mai avem de luat ) nu suntem nici macar pe jumatate gata.....uof...
Am iesit dupa amiaza sa ne plimbam (sa tunam si fulgeram si sa urlam pe strada, ca nu vroiam in fata Tinei ) asa ca daca vedeti maine la stirile de la ora 5 doi idioti certandu-se pe strada, noi eram Am scos si copilul cu noi , ca facea ca trenul in casa, acum pe seara avea iar 38.....azi noapte nu a mai facut deloc, l-am tot verificat.
Acum luam si noi pastile

Lidia ma bucur ca i-a placut Izabelei teatrul

Multumesc !

Pentru viroza.. iti recomand Pulsatilla ..face minuni in virozele cu muci
Sanatate multa!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

tox s-ar putea sa fie ale lui elly_16, cand m-am intalnit cu ea parca-mi zisese ca n-a ajuns la tine.

ange eu nici acum nu prea dorm cu perna .

Gata somn de voie, mi-am facut creierii pe moatze la mama la sevriciu, s-a defectat un driver de imprimanta si al dracului daca am ce-i face... e varza calculatorul ala, eu l-as arunca.

Mergi la inceput

Lidia am Allium cepa. Dar sunt slabe, sunt 30 X..... Tocmai am bagat si un fervex , ca simt sa ma scurg

Ramo tot ce e posibil , sa ma sune pana plec sa nu ramana fara ele

Va pup si va doresc o noapte linistita , fara muciosi, fara febre si fara treziri prea multe Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

va multumesc pentru gandurile frumoase indreptate catre noi.
deja de dimineata in loc sa fug singura pe la farmacii, am zis ca mai bine ii iau cu mine si trecem pe la un pediatru. drept urmare acum suntem pe augumentin bis, amandoi bbloi, abia i-am adus cu temperatura la normal, dupa ce mi-au facut PE RAND unul 38, celalalt 39, am disperat cautand MAI MULTE metode inafara de impachetari, otet, paracetamol pastile, supozitoare, nurofen, .. si cam atat. Asta de pe la 6 pana la 11:30, timp in care au atipit doar o ora. Ma astept ca in jur de 3-4 sa se incinga iar, mi-e groaza de ce ma asteapta!!!

nu au un disgnostic clar, nici scaune rele nu mai fac, doar febra si dureri de burta (in continuare) la bbgirl, nu au pofta de mancare, au baut laptic si ceai de menta+stejar.

Mergi la inceput

Neata , poftiti la cafeluta si pepsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mersi, mersi, a mea deja s-a racit asa ca iau de la tine.

Am un car de draci pe telefonul asta al meu. Am si eu un fix, sa nu-mi iau altul acum si-l astept pe sotz sa mai bibileasca ceva la el. Am trecut de faza cand isi revenea daca-l pocneam, acum nu mai vrea neam de cand cu comanda hyland's. Poate mi-l mai tranteste Anda odata si va merge dupa ce nu mai am nevoie de el. M-a mancat in fund si nici nu mi-am luat cablul de date la mine, macar sa-mi scot numerele de tel din memoria telefonului - sunt cele mai recent salvate. Si aici nu se termina tot, fratele meu cel mic si-a pierdut telefonul in taxi. Dar s-a dus bine merci la mare :). Na ca am dat pe-aafara.

Matilda multa sanatate, sper sa va mearga cu antibioticul. Fug ca necheaza bebelinele, deja am capul cat casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!s-a inchis usa??
pe unde umblati??
noi am fost la Sb, a fost ff frumos, nunta in aer liber, R s-a adaptat neasteptat de bine, ca au fost multi copii ce l-au adoptat in cercul lor si nu ne-a mai bagat in seama...numai ca noi eram oricum pe rumele lui
au jucat si hora toti, erau atat de frumosi!! (el era cel mai mic si cel mai ocrotit....l-au pupat de l-au albit, n-am avut ce le face!)
pe la 21 a venit fratele meu si l-a luat la somn...s-au descurcat bine cu el, desi eu aveam emotii ca nu l-am mai lasat niciodata seara sa doarma cu alticneva. a intrebat de mine si matuse-mea i-a zis ca m-am maritat si el s-a pus pe plans, dar pana la urma l-au pacalit si sa manance si a facu nani linistit pana dimineata

azi, pe langa clasica intrebare: "ata ce e?", fiind incaltat in adidasii fratelui meu, incerca sa bage siretul si se intreba:"asta cum se face?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, eu ii fac laptele cu apa de orez in loc de apa normala si asa il bea...ca altfel nu vrea sa vada orez sau altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza multa sanatate mami si nu vreau sa va vad la stiri

Dovezi am insa tre sa ma invrednicesc, multam de cafea, mai dau si eu una

300 trimis pm , telefonul meu nu mai recunoaste carrdul de memorie dupa ce a baut sucul Crinei

POti salva nr de pe tel pe sim? adica sa le transferi

Matilda offf, multa sanatate. Macar stii ce au?

Claudinna bine ati revenit din plimbari

de ce oare merg mai bine dulciurile decat mancarea???? a mancat ciorbita de legume insa nu s-a omorat cu ea, in schimb clatite pufoase cu budinca....se bateau turciila gura ei

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput