Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 4
oanagabriela spune:
Mihaela, super jurnalul de vacanta Este interesant, ca si noi am avut un traseu asemanator in Toscana, ma regasesc in locurile si impresiile voastre...In orice caz pentru noi Toscana ramine cea mai frumoasa regiune pe care am vazut-o pina acum. La orase insa pe primul loc este Barcelona, urmata de Roma...
Pe Coasta de Azur, am ratat doar St. Paul de Vence...Si sic! noi am facut plaja si baie la St-Tropez (datorita Jandarmului...).
Iar cu Romania, cred ca toti am avut macar cite o istorie ca in Caragiale... Familia mea a fost la Paris, pe valea Loarei, citeva zile in ELvetia si in Corsica. Poate pun si eu niste poze cind le triez. Doar eu am stat la Montreal si am muncit
CriPOD spune:
Laura, la multi ani!!! Si eu tot la Vegas fui cu ocazia aia, am zis ca ma imbat si marit, nah, numai gura-i de mine.:)) Distractie in cuba, o sa ai tot ce ai descris ca doresti. Cum te mai simti?
mimitete, in primul rand mersi de urarile pentru pepit , in al doilea cu tabara n-am facut nimic pana la urma pt ca e chicken copila, ii e frica daca nu intelege oaresceva important.
In al doilea, asa ma bucur de jurnalul tau!!! Esti grozava! Eu am scris numai despre franta si parca despre italia nu imi mai amintesc decat flashuri citindu-te. Deci voi ati abuzat gelato, eh? Leit-motivul. Cat despre romania, auzi la ea, aveau ora de alaptat, hahaaaaa... oare cu cine seamana cei "mici" asa critici, spirituali si funny, eh?
Daiopri, sper mult de tot sa treaca problema cu mana dupa ce te pufosesti. Of!
Si daca tot m-am motivat sa intru sa vad pozele Mihaelei, m-a apucat tarziul pe-acolo...
Donia, superb la disney, chiar ca a crescut Cristi din martie, iar Roxana e o delicata.
khristin, wow ce schimbat e Chris si ce carlionti blonzi i-au crescut. Jasmine e la fel de cute.
Dana, la fel de tineri si frumosi as always. Iar resortul superb! Vin si eu cu tine si Simo, ok?
Diana, mersi de pozele din piscina, daca pe dulcineea ta de mijloaca am mai vazut-o, am avut asa o revelatie cand am vazut-o pe Addie, e fetita mare deja, Simonna, mi-e dor de ea!!! Doua scumpe, pe cat de diferite, pe atat de frumoase amandoua! (asta-i de la pepitu')
nasuc: breathtaking! Nu mai adaug nimic altceva.
mimitete, ce mi-ai facut... acum ca sunt cu ancora atarnata de glezne. M-am nostalgiat la vederea unor locuri si m-a luat dorul de duca la restul. Si protagonisti foarte frumoooosi!
Denisam, superb concertul. Si mie imi place Bon Jovi. Dar de ce nu-si redeschide contul Olga sa le salute pe fete totusi?? Ca n-a inteles nimeni de ce si l-a inchis de fapt.
pepit
mamitzica spune:
Am citit jurnalul de vacanta si mi-a dat fiori pentru ca noi plecam in o saptamina si pe agenda vacantei este si caparea acelui CNP.
Cred ca intii mai emigrez o data apoi ma ocup de problema asta.
cge spune:
Am vazut si eu toate pozele de pe contul comun.
F. frumoase.
Donia, pozele voastre le-am vazut pe ascuns de copii, ca altminteri nu mai scap de ei.
Am trimis si eu pozele noastre din vacanta pe contul comun.
Am fost o sapt. la mare in Bulgaria, la Nisipuri, la un hotel Iberostar.
Tare mult imi place atmosfera de vacanta de acum de la Sezatoare.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ankalaura spune:
Mamitzica - apai acuma, daca stii procedura, ii inveti tu pe aia ce trebuie facut, si trebuie sa scapi mai repede cu CNPul
Ma duc sa vaz si eu nitel poze, ca nu am mai vazut de vreo luna. Acusi, pana nu se trezeste piticoata.
Podeanu spune:
Laura, la multi ani cu intirziere! Sa fii sanatoasa si la 40 si mai incolo
M-am pierdut in jurnalul Mihaelei si am uitat sa-ti urez
Mihaela, pozele au complementat jurnalul tau, superbe stradutele, casele...le-am vizionat cu Denisa (care si-a amintit-o pe Anne)dar nu si pe David.
PS. habar nu aveam ca Olga si-a inchis contulsi l-a inchis si Ktrinel, oare?
Podeanu spune:
Cristina, am vazut toate pozele.Ai o nepotica tare dulce si sora ta seamana leit cu tine.
Ai vizitat casa poporului sau o alta cladire in Bulgaria?
Ce de copilasi in familia ta, si toti de virste apropiate. I-am admirat si coditele Ancai si mi-am amintit cind i-am facut si eu Denisei in 2006 in Jamaica. De fapt i-a facut o tanti de acolo, contra cost.S-a ars la radacina ingrozitor, pielea capului nefiind obisnuita cu razele solare. ( asa de rau o strinsese jamaicana).
De atunci nu mi-a mai cerut ever codite.
Si mi-a placut si acasa la parintii tai, cum mincati cu totii la masa, cu vita de vie imprejur, cu ciinele in curte...momente tare pretioase ptr noi de aici.
cge spune:
Dana, da, am vizitat Casa Poporului.
A fost dorinta lui Victor ca a citit o carte despre.
Si ai dreptate au fost o multime de copii care s-au nascut de la utima noastra vizita in Ro si cea de acum.
Anca mai vrea codite.
Am fost la coaforul din hotel intr-o dup-amiaza si a stat asa linistita cat i-au facut coditele, ca am avut impresia ca o sa adoarma, dar nu, a rezistat.
Si in primele doua sapt de vacanta in Ro am fost decat eu cu copii, si Anca a pastrat coditele vreo cateva zile ca sa o vada si taica-sau.
Si mie imi e tare drag cand am mancat la tara la parintii mei, am serbat-o pe mama mea.
Pentru momente din astea, merita sa mergem in Ro.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005