Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 5
nasuc spune:
Eu sunt o norocoasa, am intrat acum si am putut citi "jurnalul de vacanta " al lui
Mimitete pe nerasuflate. Multumim mult de tot !
Mi-am racorit si eu sufletul cu descrierile din Toscana. Si in RO, parca am si simtit o foietoasa de-aia topindu-se in gura. (eu credeam ca numai in Cluj gasesti Fornetti :))
Ma duc sa vad si poze acum, sa vad daca coincid cu cele pe care le-am vazut deja cu ochii sufletului !
ankalaura spune:
Pai din primavara lui 2008 se discuta despre 85% din salariu pentru concediul de maternitate si din ianuarie 2009 s-a si aplicat, asa ca mamicile stau acasa.
Si pana acum erau tot atati copii (spun statisticile), dar nu erau prea vizibili, ca erau in gradinite, la tara la bunici, sau na, care pe unde putea, ca mamele lucrau (ma rog, buna parte din ele si probabil marea majoritate in orasele mari).
In plus, in ultimii 2-3 ani au inceput sa arate si parcurile mai omeneste. Mai sunt flori si fantani arteziene, iar leaganele sunt reparate sau schimbate. Cand era a mea mica si leaganele erau inca vechi - fierataniile alea ruginite, strambe si scartaitoare - nu era absolut nici un copil acolo! Cand s-a renovat parcul a inceput bataia pe leaganele deja insuficiente....
Dar statisticile spun ca nu sunt mai multi copii ca inainte, in Romania.
pitilache spune:
Laura la multi ani si aici! Excelenta ideea cu 40 la Las Vegas! Sa vedem dac-o pot pune in practica in noiembrie
maru spune:
vazut poze superbe, din toata lumea (uite asa am facut turul lumii in jumate de ora)....inca visez...
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Noi nu mai mincam mezeluri de ceva vreme. |
Si ce mincati, madame, :) ca nici noi nu prestam mezeluri, da' din cind in cind ma lasa nervii si tot iau, ca nu-s ce sa mai fac la sandvisuri... Si sa nu zicim please-please, tofu, ca pe-ala nu-l pot inghiti!!
xxxoooxxx
S.
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete Cred ca mi-am facut portia de scris pe DC pt tot cincinalul urmator. Mihaela |
Poti sa stii, m-ai uimit, ca citeam si mai aparea un paragraf... wow! Si inca unul! Wow! Ti-ai batut toate recordurile. Da' tare fain ai zis! Asteptam episodul bucuresti :)
S.
iselin spune:
Buna ziua!
Sunt o veche utilizatoare a forumului DC, candva la inceputuri am scris si pe o sezatoare canadiana ceva timp, apoi din motive obiective am luat o pauza de vreo 5 ani cred.
Proaspat intoarsa din patria mama Romania, m-a regasit nostalgia...
Nu promit sa recuperez ce s-a spus in urma, dar as vrea sa fiu si eu pe aici. Se poate, va rog?
Doloress spune:
Pai bine fetelor, faceti pofta aici unei gravidute care nu pleaca nicaieri vara asta cu vacante? nu-i frumos!
M-am delectat si eu cu poze, Nasuc, MimiteteCge - superbe, am la ce visa la noapte!
Mimitete si eu am fost cu tine! foarte frumos ai povestit! Le episodul cu CNP -ul m-au trecut fiori reci. Uite asta era jobul meu in tara, relatiile cu autoritatile. Veneam terminata de la servici si cu lacrimi in ochi permanent. Ca eu nu dadeam spaga si stateam la cozi ca tot omul. Nici doi ani n-am rezistat si mi-am luat talpasita.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
ankalaura spune:
Ii povesteam azi lui barbatu-miu de faza cu CNP-ul, si imi dau seama ca nici el nu avea CNP-ul tecut pe certificat.
Insa noi ne-am schimbat certificatele, si acum avem formatul ala nou trilingv.
Asa ca m-am gandit sa va spun aici si de metoda asta, si macar te faci cu certificat nou pe care nu il mai traduci aici.
In plus, ne-am enervat ieri si ne-am "cablat la cablu". Dupa tentative esuate de prins ceva cu antena, tava de prajituri si tava de pizza, ne-am zis ca nu se mai poate, ce naiba, in ro aveam cablu si aici stam cu tigaia la geam?? Plus ca suntem pe nord, deci nici la parabolica n-ai semnal, apai ce sa te astepti de la tigaia de pizza??
PiEs - in primele trei luni am avut cablu uitat in zid, de la predecesorii nostri sa le zic asa, .... ori n-au anuntat ei sa il intrerupa - dar ma indoiesc, ca totusi vin facturi nu? ... ori n-a venit tehnicianul alora de decodeze smecheria,... cert e ca am avut un generos pachet de vreo 65 de canale care mai de care mai bengos, si nici macar nu stiam la vremea aia care e furnizorul! Ca dupa ce ni l-au intrerupt, noi i-am fi cautat sa il puna inapoi dar nu stiam cu cine sa vorbim.
Singura chestie "canadiana" e ca dureaza 5 zile pana o sa vina tehnicianul - deh, bine ca nu dureaza 3 saptamani, cum a durat cu mobila!!
Alta chestie pe care am facut-o azi e ca am fost la magazinul cu GreenBeaver. Bai ce mi-a mai placut! Pasta de dinti naturala a fost mult mai putin decat ma asteptam - mai precis 6 dolari, si au si un model pt copii la 8 dolari. Nelia zisese ca daduse vreo 14 parca, deci ma asteptam la mai mult... Si mi-am mai luat o crema "spa" domne pentru pied si jamba, mistoaca si asa, 10 dolari. Hm, mi s-a parut ieftin, pentru o crema naturala cu uleiuri esentiale si extracte din jungla...
zau ca i love this country!
delphin spune:
AM adorat jurnalul de vacanta si pozele aferente!
Si toate celelate poze
Pupu! AMR 13 jours!