Dr. Who (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Sa-mi si sustin afirmatiile.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
N-am avut net. Si am profitat privind la Van Gogh. Comentariile sunt de prisos.

La episodul Dr. Who cu Van Gogh?
De ce sint de prisos comentariile?
E de bine sau de rau?

Nu stiu ce varianta s-o aleg. Episodul e bine realizat, are tot ce-i trebuie, dar daca lipsea M S era perfect. Actorul ce-l interpreteaza pe Vincent joaca adorabil.
Sigur ca sunt si Vincenti mai buni, dar sa nu uitam ca e Doctor Who, nu cred ca-si propune sa castige Oscarul.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details
[/quote]

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aoleu, ce direct le zice Ingrid uneori, te ia cu ameteala daca nu bagi bine de seama :)). (Ingrid, asta e de bine, sa stii ).

Adevaru' e ca in clipul Billie Piper getting married, mai nimica nu mi-a placut nici mie (cu exceptia lui Rose -scumpa ca intotdeauna- si a catorva figuranti simpatici).
Urasc costumele barbatesti grena.
Mor cand vad un barbat imbracat in costum grena. Nu ma asteptam la asa ceva tocmai din partea lui DT, tz, tz...
Domnul Billie Piper m-a trimis imediat cu gandul la unu', Nettlinger, dintr-un roman al lui Boll.

Scuze, Ingrid, pentru ca am pomenit in felul acela despre CE. Credeam ca, de cand ai aprofundat personajul DT, nimic din trecut nu te mai poate induiosa .

Sunt din ce in ce mai curioasa sa-l vad pe MS asta intr-un episod .
E chiar atat de groaznic? :O
Cu el nu exista ceva clipulete?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

.

Mergi la inceput

Denizel, n-o asculta pe Iileana. Pune-ti mainile la ochi, cum ai sugerat mai sus si nu te uita. Pana cand ii vine randul. Cine stie, te sperii si ratezi niste episoade simpatice.

Citat:
Aoleu, ce direct le zice Ingrid uneori, te ia cu ameteala daca nu bagi bine de seama :)). (Ingrid, asta e de bine, sa stii ).

Multumesc, dar nu mereu e de bine. Am si vazut, de fapt.

Citat:
Scuze, Ingrid, pentru ca am pomenit in felul acela despre CE. Credeam ca, de cand ai aprofundat personajul DT, nimic din trecut nu te mai poate induiosa .

Cum sa-l uit pe C E? Nu mai stii jelaniile mele ca pleaca si ce suparata eram pe BBC? Adevarat ca Tennant e cu 3 clase peste el, in rolul acesta (sa nu uitam de Jude unde Eccleston a fost extraordinar), ce-i drept e drept.
Tristetea de acum se datoreaza papionului, incetul cu incetul se sterge imaginea lui D T (mai bine, ca stateam cu noptile sa revad filme) si e inlocuita de Matt, dar nu ca as vrea, asa e in human nature.

Citat:
nu, nu e groaznic, bietul de el, e chiar simpatic, dar nesansa vietii lui a fost sa fie distribuit in acest rol dupa DT. ( Daca venea dupa CE, pun pariu ca nu mai erau pe aicea atitea comentarii :))))).

Ba e, ba e, ba e. Uf si dupa C E daca venea spuneam la fel. Asa brutal sa fie un Doctor? Nu-i e rusine obrazului?

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

prea tarziu, Ingrid, am apucat sa deschid site-ul Ilenei. L-am vazut! I shall live forever, asta e... . Asta nu-i Time Lord, e mai degraba Vampire Lord...
Nuuuu, n-o sa mai uit la seria 5!!! Dupa vreo 3 ani, cand termin episoadele si specialele cu DT, ma duc inapoi la CE .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Am vazut The Lazarus Experiment . Aoleu, ce monstrulica au facut de data asta si cum ii troznea amenintator cervicala lui Lazarus... :)))).
Episodul a fost dragutel, sa zicem. Povara ce vine odata cu darul nemuririi (Doctorul e nemuritor sau n-am vazut eu episodul in care se vorbeste despre speranta de viata a Time Lords?) vizavi de teama de sfarsit a muritorilor, care muritori vor sa se revolte impotriva legilor dupa care functioneaza. Asadar -conform lui Tolkien :D- revolta duce la setea de putere (pt. ca dorinta sa fie mai repede satisfacuta) si, astfel se ajunge la Mecanism, adica la folosirea unor cai exterioare in scopul de a domina, folosindu-i fara scrupule pe altii. DEsigur, Lazarus a pus rebeliunea sa + sacrificarea celor din jur pe seama unei cauze bune, progresul.

Sa nu uit, mama Marthei are niste super brate .

Mergi la inceput

AMR 3 zile, marti dimineata am decolat.
Asa ca am bagat Culianu la greu aseara in detrimentul lui Doctor Who. In ciuda acestui fapt, consider ca doua carti, Dualismul... si Mircea Eliade le las pentru cand ma intorc. Nu sunt Oppenheimer care a citit tot Capitalul intr-o calatorie cu trenul si a recitat pagini intregi la perfectie mult timp dupa...
Denizel, am calcat fro' trei asternuturi de 2x2,20 m ieri dupa-masa. Ai sa spui ca nu are legatura cu subiectul. Asa este, ai ghicit! Dar, pentru ca eu am facut asa un efort mareee, poti sa faci si tu unul si sa ii dai o sansa sezonului 5...
Gandeste-te, vine iar Moffat. Plus ca va scrie scenariile Neil Gaiman (mai tarziu). Am citit o carte scrisa de el, fantastica! Si groaznica in acelasi timp.
Le-a vazut si Mihuta, are o parere favorabila. Eu mai plusez uneori, mai ales daca sunt intr-o dispozitie ciudata.

Citat:
Povara ce vine odata cu darul nemuririi (Doctorul e nemuritor sau n-am vazut eu episodul in care se vorbeste despre speranta de viata a Time Lords?)

Eu stiu ca Doctorul are voie la 12 regenerari, insa nu bag mana in foc ca nu vor gasi o formula sa-l mai tina pe ecrane, la fel ca in bancul cu batranica pusa in geam sa astepte pensia.
Il avem pe al 11-lea in momentul de fata, deci scenaristii mai au putin timp. Daca Matt Smith renunta, nu-i vad bine. C E a stat un sezon, D T trei, sa-l vad pe papion cat rabda.
Citat:
Asadar -conform lui Tolkien :D- revolta duce la setea de putere (pt. ca dorinta sa fie mai repede satisfacuta) si, astfel se ajunge la Mecanism, adica la folosirea unor cai exterioare in scopul de a domina, folosindu-i fara scrupule pe altii. DEsigur, Lazarus a pus rebeliunea sa + sacrificarea celor din jur pe seama unei cauze bune, progresul.

Profesorul vroia sa schimbe pentru totdeauna notiunea de a fi uman. Prin nemurire. Nu consider ca e un progres, iar ceea ce devine el e ca un avertiment.
Revin.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Am vazut si The Lodger (chiriasul), un pic scary, dar pigmentat cu multe chestii funny. Eh, l-ati vazut vreodata pe Doctor jucand fotbal??? Nu cred. Cu piciorusele acelea strambe si subtiri, da gol peste gol. Dar cum face baie si iese cu un prosop infasurat in jurul taliei si freza ca si cum ar fi fost curentat? (daca era David in prosop..ioi)
M-am distrat, va spun sincer.
Azi ma uit la ultimele doua din sezon, ca sa pot pleca la mare. Bine, puteam pleca si daca nu le vedeam, dar intelegeti voi ce vreau sa zic.
Denizel, concediu placut, viziteaza pentru mine muzee si castele si, ma rog, toate obiectivele pe unde mergi. Sa ne povestesti cum fu.
Iileana, concediu placut si voua, sanatate la baietel (gata cu tusea, sper) si ne revedem peste 10 zile. Eu nu stiu daca imi iau laptopul cu mine.
Mihuta, spor la vizionari, de tine nu stiu daca pleci au ba undeva. si tie!
Am disparut pana maine, luni o sa mai scriu o cronica a ultimelor doua filme, fara multe amanunte, bineinteles.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ingrid , v-am zis eu ca e funny episodul ala.. si mai voiam sa spun ca si finalul seriei e frumos (ultimele doua episoade) Moffat e de vina.. desi am facut si eu ca tine exercitii de imaginatie cu DT in loc de MS..

drum bun si distractie placuta!

abia astept sa descopar cine e si River! am eu o banuiala.. dar sa vad daca se adevereste..

eu nu plec pe niciunde momentan.. asta e..

Mica dansatoare

Mergi la inceput