Dr. Who (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Citat:
desigur ca nimeni n-ar avea vreodata curiozitatea de a-l admira singing and eating ice-cream , dar... asta-i viata...

Gizas, la cate m-am mai uitat (cel cu OMG e ).

Ups, pe asta nu-l stiu .
Link, please .

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Tu l'as voulu, Georges Dandin!
http://www.youtube.com/watch?v=6FU0QwHqXO0

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
Ingrid, ce deadline ti-ai propus :(... Succes, ce sa zic...

Ma tragi de urechi? N-am ce sa fac, chiar i-am promis omului ca i le dau inapoi in doua saptamani. Plus ca plec la mare si cu ele nu pot. Mai cade un strop de apa, niste fire de nisip, ma stranguleaza nenea asta. Nu risc. Lasa, n-ai idee ce viteza am la citit si la inmagazinat.
Citat:
Prima jumatate de ora, descrierea distopiei, e atit de densa si adinca si bine facuta, ca-i si pacat ca e doar un episod dintr-un serial...

Am avut o senzatie de sufocare inca de la inceput, masinile acelea care recirculau aerul, transformau excretiile in substante nutritive again and again...si din cand in cand vocea de la radio.
Pisicile. Suflete bune. Ce draguti erau puisorii din cosulet...
Vorba ta, intra pe podium.
Mihuta, eu le am trase, altfel le-as privi de pe site. Acusi le termin, vai, ce rapida sunt, zau asa...

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

hei! :)

Oh my oh my, am vazut si eu... .

Am gasit si eu asta (probabil ca voi ati vazut-o demuuult ):

http://www.youtube.com/watch?v=i8yQk49GDRU&feature=channel

Niste scumpi amandoi :). Cum tremurau ei de frig si cum erau amabili si nefitosi si cum DT incerca sa o incalzeasca putin pe BP :).

Nu'sh ce-am facut dupa ce am vazut Gridlock, da' parca nu tin minte sa fi scris cat de mult mi-a placut... Da, a fost foarte fain.

A, eu tot la tinta de a vedea Lazarus Exp. am ramas. Sper sa reusesc pana la urma...

Ce sa mai spui io, ce sa mai spui io?! Oare sa va fac sa radeti nitel? De mine? Hai sa incerc.
Azi eram intr-un loc unde trebuia sa astept. Mi-am scos o carte din geanta si m-am cufundat in lectura.
La un mom. dat ma simt bombardata peste tot cu ceva cald .
Eram atat de concentrata pe ce citeam incat, in prima faza, aproape ca nu mi-am dat seama ca e ceva real...
Ridic totusi nasul din carte si vaz ca sunt invadata de pete de spuma maronie care mirosea miam-miam a capuccino .
Nedumerita, ridic si mai sus nasul si vaz un tip care se cam abtinea sa nu rada si, printre mii de scuze, a inceput sa-mi tamponeze spatele bluzei cu un servetel. Era cevaaaa.... + .
Se impiedicase bietul si-si improscase TOATA cafeaua din pahar. Peste mine. Fata + spate + laterala dreapta :)).
Na, vazand in ce hal de patata sunt, tot ce am putut sa mai spun a fost "ceva servetele umede aveti? Vad ca mie mi s-au terminat". "nu am la mine, dar ma duc la masina si va aduc imediat". "va rog" :)).
M-am apucat iar de citit, mai-mai sa nu stiu de ce s-a protapit unu' in fata mea , mi le-a dat, a mai urmat o tona de scuze (ma temeam ca poate o sa vrea iar sa-mi stearga spatele bluzei, de data aceasta mai eficient, cu servetele umede :)))) + ceva hlizeala din partea mea (pe bune ca era distractiv :D) + happy end-ul: am reusit sa scot toate petele!!! (acasa, desigur...)
Maine voi fi in acelasi loc si sunt toate sansele sa fie si el. Sa-mi cumpar si eu cafea?

Ma duc in vecini sa vad ce a scris Beren :).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
Tu l'as voulu, Georges Dandin!

Ah, da.
:).
Iata inca o serie de ipostaze in care nimeni n-ar fi interesat sa-l vaza pe MS :)).

Daca e vorba de "clipuri de prezentare", eu ramin fidela celui din care am aflat (aici, pe DC) ca there is such a thing like Dr. Who pe lume.
Am sa-l si pun, in toata splendoarea sa :)), sa mai inveselesc topicul cu un strop de culoare :)).

------------

Citat:
Am avut o senzatie de sufocare inca de la inceput...

Foarte fain gindita/ compusa/ redata distopia.
Mi-a amintit atmosfera sumbra si apasatoare din "Brazil", cam asa ceva. Incalzita totusi de cei implicati, care erau oameni (si pisici :)) de toata isprava, scinteia de umanitate rezistase in ei...
-------

Citat:
Ma tragi de urechi?

Dimpotriva, Ingrid, imi pare rau ca trebuie sa le parcurgi in asa viteza. Nu, n-ai cum le lua la mare. Intii ca nu-s ale tale, normal, si pe urma pentru ca nu prea sint carti de vacanta.

Daca imi permiti o sugestie, ti-as recomanda, in ipoteza in care vrei sa ramii in acest univers, altele, carora rolul de carte de vacanta" li se potriveste manusa: www.polirom.ro/catalog/carte/hesperus-1437/" target="_blank">"Hesperus"", www.polirom.ro/catalog/carte/pacatul-impotriva-spiritului-scrieri-politice--editia-a-ii-a-adaugita-1895/" target="_blank">"Pacatul impotriva spiritului", si, eventual, cartea lui www.polirom.ro/catalog/carte/eros-magie-si-asasinarea-profesorului-culianu-1803/" target="_blank">Ted Anton.
Si, daca imi permiti si o a doua sugestie, viziteaza fro' citeva anticariate. Ultimele doua carti enumerate au facut, cu doi-trei ani in urma, obiectul unei reduceri de pret incredibile operate de editura Polirom. Daca exista si prin Timisoara un anticariat care preia acest gen de carti, aflate in "sale" :)), poate le vei mai gasi. Ca nu le prea vroia nimeni :((...

Oricum, "Pacatul..." trebuie neaparat citit.
Indiferent ce parere ai despre Culianu dupa cartile sale care tin de profesia lui, asta te va interesa precis!
E despre politica, despre Romania comunista, Revolutie, prima perioada de dupa, e despre pozitia lui fata de BOR, cea fata de miscarea legionara, e despre lumea culturala romaneasca a vremii, etc etc etc, intr-o viziune de o acuitate pur si simplu paralizanta. Il vei cunoaste mult mai bine dupa aceea.

Mergi la inceput

Citat:
Am gasit si eu asta (probabil ca voi ati vazut-o demuuult ): http://www.youtube.com/watch?v=i8yQk49GDRU&feature=channel

Eu nu o vazusem. Billie arata mult mai bine si mai interesant si mai in toate felurile fara machiajul acela cam prea puternic al ochilor, pe care-l afisa in rolul Rose...
Parerea mea.

Citat:
Maine voi fi in acelasi loc si sunt toate sansele sa fie si el. Sa-mi cumpar si eu cafea?

Nu, cumpara-ti costum de pompier: pelerina si cizme de cauciuc, casca de protectie.
Optional, si toporisca.

Astia de la AXN sci-fi s-au prins ca-s pe cale sa ma piarda de client, daca tot am gasit siteul-minune, si incearca sa recupereze terenul pierdut :)).
De la doua premiere pe saptamina, au trecut la trei.
Peste 5 min. incepe episodul ala cu daleksi.
Careva interesat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

in ep cu Sontaranii - replica a Doctorului cu masca de gaze pe fata: "are you my mommy??"

Mica dansatoare

Mergi la inceput

In legatura cu clipul Dr. Who-Violet Hill (si, desigur, intru colorarea si mai accentuata a peisajului :)): nestiind la vremea aceea nici cine-i Dr. Who, nici cine-i Violet Hill , m-am marginit la a fi destul de dezamagita: cum, domle, ii plac blondele plinute si machiate strident, pe care le cheama Violet?

Tot in legatura cu clipuletul asta si dupa atata timp petrecut in co0mpania lui DT: este ca atunci cand apare in peisaj CE (bine ca foarte rar :)), iti vine sa pui mainile la ochi? Asa, ca in Fear her... .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

in ep cu Sontaranii - replica a Doctorului cu masca de gaze pe fata: "are you my mommy??"

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare

ha ha ha ha, e tare asta!!!!!! :))))))))

Mergi la inceput

N-am avut net. Si am profitat privind la Van Gogh. Comentariile sunt de prisos.

Citat:
Iata inca o serie de ipostaze in care nimeni n-ar fi interesat sa-l vaza pe MS

Hahaha, sa-l vada asa? mai degraba in rol de profesor traznit sau sa zic ticnit? Sunt o multitudine de ipostaze in care n-as vrea sa-l vad pe M S si nu e vorba doar de scene de amorrrr...In ep. de azi, o tragea pe Amy dupa el, apoi a impins-o, daca eram in locul ei ii si trosneam una dupa cap. Scenaristului, of course, nu e vinovat M S.
Citat:
Daca e vorba de "clipuri de prezentare", eu ramin fidela celui din care am aflat (aici, pe DC) ca there is such a thing like Dr. Who pe lume.

Ahaa, ia uite ce frumos. De aici ai aflat? Cine a pus clipul?

Citat:
Oricum, "Pacatul..." trebuie neaparat citit.
Indiferent ce parere ai despre Culianu dupa cartile sale care tin de profesia lui, asta te va interesa precis!
E despre politica, despre Romania comunista, Revolutie, prima perioada de dupa, e despre pozitia lui fata de BOR, cea fata de miscarea legionara, e despre lumea culturala romaneasca a vremii, etc etc etc, intr-o viziune de o acuitate pur si simplu paralizanta. Il vei cunoaste mult mai bine dupa aceea.

Mi se nimereste manusa, sunt pasionata de totalitarism incepand cu timpurile cand ascultam la radio si nu stiam de ce se vorbeste mereu, mereu in soapta in casa...a fost ca o obsesie pentru mine. Cand am crescut am putut sa-mi canalizez curiozitatea spre scriitorii care au dezvaluit, atat cat au putut si ei teroarea regimului, rusi, romani, polonezi, unguri...
Denizel,
Citat:
Tot in legatura cu clipuletul asta si dupa atata timp petrecut in co0mpania lui DT: este ca atunci cand apare in peisaj CE (bine ca foarte rar :)), iti vine sa pui mainile la ochi? Asa, ca in Fear her...

Vai, ntz, nu ma asteptam de la tine. Eu inca il plac pe C E. Apoi, de 100 de ori joaca mai bine ca M S. Ai sa vezi tu...
Si clipuletul postat e dragut, cum spune Iileana, o prajitura? De ce nu un tort chiar? Si cand te gandesti ca n-au fost ei cine stie ce apropiati, ba chiar l-am vazut si pe englezul cu care s-a maritat, naspa frate. Altul inexpresiv si cu o alura de gentleman, seamana cu mr Fogg. Doar ca n-a facut un pariu. Iar la biserica isterizau fanele: Daviiiiid, Daviiiiid....haha, nunta ei si tot pe el sareau. A si venit imbracat....n-a fost designerul prin preajma.
Nostima intamplarea ta.
Acum presupun ca a trecut timpul, dar eu ti-as fi sugerat sa te imbraci intr-o rochie decoltata, sa vezi, mai scapa cafeaua? Sau ii intepenea in mana?

Citat:

Mihuta, asa-i ca a fost magnific? Am ras cu lacrimi de prezenta lui de spirit. Super Tennant!

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Citat:

Ahaa, ia uite ce frumos. De aici ai aflat? Cine a pus clipul?

Nu mai tin minte cine l-a pus. :))).
Tin insa minte ca eram fix in faza descrisa de Denizel. "". Cine-i Dr. Who? Cine-i Violet Hill? Dar, prin ceva studiu individual :)), am descurcat ulterior cu destul succes itzele misterului .

Citat:
N-am avut net. Si am profitat privind la Van Gogh. Comentariile sunt de prisos.

La episodul Dr. Who cu Van Gogh?
De ce sint de prisos comentariile?
E de bine sau de rau?

Mergi la inceput