Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***
Raspunsuri - Pagina 18
Kea spune:
La multi ani Claudela!
La multi ani Simona!
Geanina
Ramona
, sa va faceti bine si sa nu mai treceti prin asa ceva!
Am vazut si eu pozele Olgai. Super mamici, super tatici, super bebei! Am remarcat ca Ana era super fericita in apa, ca Boss-ul nu mai are burtica, a slabit mult, ca bb3 era cel mai bronzat din toata gasca de parinti si pitici, ca pitonul a ramas la fel de bine dotat ca in maternitate
, ca Anca a stat mai mult in apa ca e bronzata in partea de sus, ca Olga si Cristi al ei sunt campioni la saritura in inaltime si...imi mai amintesc pe parcurs, probabil dupa ce inchid calculatorul.![]()
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI SIMONAMAMI! Multi ani fericiti
GINA, sa va mutati cu bine in casuta
NOVUS, asteptam sa scrii si tu
Fetele, fug si eu la sot. Pupici
Mami de minune mica
Gaza22 spune:
Hellou fetele! am vazut poze de la Oli, le astept pe cele de la Pisik, am citit si povesti dar astept cu nerabdare comentariile Ancai. Ce mai concluzia e ca imi pare rau ca nu am fost si noi acolo se vede ca s-au distrat pe cinste.
Un singur comentariu am de facut ca mi-a ramas in minte. Pisik, ai vazut ca-ti faci griji degeaba, mai stii cand te plangeai ca Ana sta in picioare la baie si crezi ca a prins frica de apa. eee acu ti-a dat peste nas fata ta, ca am vazut ca a fost cea mai mare innotatoare din grupul de pitici. Deci de acu cand te apuca stresul gandeste-te daca nu cumva intri iar la categoria cine n-are griji isi cauta. Pup
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Pisik06 spune:
GAZULINO, ai dreptate si nu prea. In sensul ca, in ciufa balacelii fantastice si a dragului de apa de mare/piscina, Ana urla in continuare la dus in cada
. Dumnezeu sa ii mai inteleaga pe astia mici. Dar macar nu ii e frica de apa mare si multa, doar de o amarata de baita si un spalat pe cap![]()
Acu chiar plec
Mami de minune mica
Gaza22 spune:
Pisik asa mult ti-a crescut parul, sau ti-ai pus extensii? ca parca la sighisoara nu era asa lung. Si unde ai tuns-o pe Ana, ca i-am pus gand rau Gazei mele si vreau sa-i atac bretonul dar mie ca daca ma bag eu s-ar putea sa fac o mare varza.
Primul Anisor 
Floric spune:
Superbe pozele. DA v-ati distrat pe cinste. Sa va fie de bine.
Ramona, imi pare rau de situatia traita. Sper ca bebe sa fie bine. I-ar tu...mai rezista un picutz.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
cami_05 spune:
LA MULTI ANI Claudela!

La multi ani SIMONA!

Bine ati venit bulgaroaicelor!!!

Sunt superbe pozele, superbi copii, iar de mamici ce sa mai zici sunteti cele mai tari

Pisik vreau si eu sa vad si eu pozele
Gina, felicitari pt mutarea in noua casa, sa o stapaniti sanatosi si fericiti
Ramona, multa sanatate sa aveti, trece cumva luna asta 
Ayla, cred ca raman pe Cell plus, din cate am citit despre produse sunt super Ok, te rog doar sa imi spui etapele si produsele. Am sa incerc sa le cumpar de pe net daca nu gasesc la noi.
Multumesc
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
eu stiu ca daca sunt "unlisted" le pot vedea ceilalti doar daca primesc link direct pe album. Adica pot vedea doar albumul pentru care trimiti tu link-ul nu si restul. Sper sa am dreptate ca daca nu e naspa. |
Da, dar mi se pare ca trebuie sa se si logheze. Ideea mea ar fi sa le faci publice, si dupa 1-2 zile le faci unlisted.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Nu cred ca daca sunt unlisted se mai vad. Imi poate confirma cineva care ma are in favoriti? Mai vedeti vreo poza de a mea? |
NU se vad acum.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Hai sa va zic dilema mea. Maine plecam la Mare, pt weekend, dar de data asta doar noi doi. Pe 24 facem 6 ani de cand am format si noi o celula de baza a societatii, in plus ne-a invitat un prieten la ziua lui cu promisiunea de a ne rasfata mult. Invitatia am primit-o de data trecuta cand am fost la mare si am privit-o cu un oarecare entuziasm pana azi. Mi-se rupe sufletul ca imi las Gaza singurica, e prima data cand va sta mai mult decat cateva ore cu bunica. Tare imi e ca o sa fiu un stres total si o sa ma gandesc numai la ea, parca deja simt un sentiment de vina. E tare ciudat. Am angajat ambele bunici in operatiunea de babysitting pt ca una stie mai bine cum e cu papa, somnul si programul ei dar cealata e mai funny si mai de distractie asa ca vor participa la unison sau pe rand, important e ca fata sa nu ne simta lipsa ceea ce e cam greu pt ca in ultimul timp e taaare greu sa plecam de langa ea, se lasa cu scandal mare. Soo, in loc sa ma bucur si sa ma pregatesc intens, nu mai am chef de nimic, nici bagajele nu le-am facut. Azi chiar i-am propus serios sotului sa amanam ca nu ma simt pregatita. In fine, mai vedem pana maine dar acu nu prea intrezaresc nici o urma de bucurie sau de chef de distractie. Tare imi vine sa o iau cu noi (ceea ce nu se poate), deci in concluzie sa stam acasa. Gata pup ca tarziu.
Primul Anisor 

. I-am blocat. Mai suspectez pe unul, dar din greseala l-am adaugat acum ceva vreme si eu ca favorit si nu stiu cum sa mai fac sa il blochez acum. Aveti idee?