Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele excursioniste sa va fie de bine concediul!
M-am delectat cu poze SUPERBE de la Olga si Pisik,DAR astept cu nerabdare povestea Ancai, bolduita si cu alineate

LA MULTI ANI SIMONAMAMI O graza de si de la mine!!!!!!!!!

Eu nu am somn si ma gandeam sa ma pun sa-i fac ciorbita Mayei ca maine dim sa iesim afara linistite. Daca o fac in seara asta ai mai pot da si poimaine din ea?????

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani CLAUDELA!
La multi ani SIMONA!

Pisik, ai putea pt albumele nelistate sa dai invitatie pe mail. Cand deschizi un album apare si optiunea "distribuiti". Ma intreb daca mere si pt cine nu are adresa de mail pe goagalmail / gmail.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

SIMINA eu pana la 1 an nu i-am dat mancare mai veche de 24h, dar dupa 1 an am extins la 48h. Acum, daca o pui repede la frigider, cred ca merge. Cu ocazia asta testezi si daca accepta Maya mancarica mai veche.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello again !!

Am citit si eu ultimul capitol ca sa reintru in atmosfera si acum sa va povestesc si eu impresiile din concediul nostru de 2 saptamani !

- La Bucuresti a fost super si la dus cand m-am intalnit cu fetele in Herastrau, pacat ca nu am putut sta mai mult de vorba pt ca ne-a alungat ploaia si ne-am retras intr-un bar dragut unde am alergat dupa pici, iar la intors m-am suparat pe Pisi pt ca nu am mai ramas o zi dar mi-a promis un wkd de joi - duminica luna viitoare in Buc ca sa ma vad cu fetele asa ca ma declar multumita

- La mare noi ne-am simtit foarteeee bine, Pisik a sintetizat f bine + si - resortului asa ca nu mai reiau descrierea acestuia, per total ii dau 4,5 stelute, dar cel mai mult pt mine a contat gasca care a fost la inaltime si faptul ca picii s-au simtit f bine si s-au distrat de minune impreuna !

Revenind la gasca trebuie sa ii dau nota 10 cu felicitari Pisoiului adica tati de Ana pt implicare , e un tata si sot deosebit si nu in ultimul rand o companie super placuta iar Pisik il completeaza de minune , ce mai sunt o familie reusita si iubitoare,rezultatul se si vede Ana este plina de viata,atat ziua cat si noaptea !! abia astept sa ne revedem si sa stam la povesti pe indelete !!Si sa nu uit : Pisik nota 10 pt tinutele asortate din fiecare seara

Lucia si Gabi au fost deasemenea o surpriza foarte foarte placuta,o familie frumoasa, Pitonul ce sa mai zic, e cel mai dotat dintre baieti !Si au promis ca ne vedem in septembrie pt ca avem ceva povesti de terminat !!

Denisamada si Costin , doctorii nostri au ramas la fel de calmi si prietenosi cum ii stiam , foarte greu isi iasa din fire iar Adelake e un titirez umblator !!

PetraTudor si Valentin, mi-a parut bine sa ii revad dupa ceva vreme, au ramas la fel de frumosi si prietenosi cum ii stiam, doar Bogdan s-a facut baietel si ce mai baietel !! Si cu ei imi pare rau ca nu am apucat sa stau mai mult de vorba dar o sa recuperam noi !!

Olishka si Cristi, ce sa mai zic: frumosi, eleganti, stilati, comunicativi si aventurosi, pacat ca nu a reusit Olga sa se dea cu parapanta dar macar am inotat intr-o zona superba ca urmare a acestor plimbari ! David a tot testat apa in primele zile pana s-a lamurit ca e ok, apoi nu s-a mai dezlipit de ea !! Aaaa si seamana tot mai mult cu Olga

Anca neschimbata si ea, vorbareata grupului si mamica cu cel mai putin timp liber pt ca a avut 2 nazdravani in grija plus un bb3 cuminte si linistit !

Tamara si Cosmin, au inceput si terminat prost concediul adica rezervarile lor au fost prin alta agentie, nemaifiind locuri la a noastra, agentie care colabora cu un touroperatot bulgar neserios pt ca le-a schimbat rezervarile de pe hotelul nostru pe celalalt de 4 * asa ca primele ore de vacanta le-am petrecut certandu-ne cu cei de acolo, pana la urma au platit o diferenta ca sa beneficieze de aceleasi servicii ca si noi, dar a doua zi s-a imbolnavit Tudor si peste 4 zile au plecat pt ca aveau o nunta , au avut un concediu de vis ce mai !

Concluzia mea este ca ne-am distrat f bine,pt noi AI a fost la fix avand in vedere programul Alexandrei care se trezea la 08 si se culca la 11 pana pe la 14, apoi mai trageam de timp pana puteam merge la plaja si seara la 22 cadea lata de somn, normal ca nu a fost totul la superlativ ca na si bulgarii sunt oameni
La anu' am zis ca mergem in Grecia in insule si apoi anul urmator in Turcia ca sa putem compara stelele

Am uita sa zic ca ieri ne-am intors pe Transfagarasan, superb pacat ca a plouat cand am ajuns la Blaea si nu am putut face poze pe zapada !!

Poze pun abia maine !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

M-am delectat si eu cu pozele.Ce mamici frumoase! Si ce ghiocei relaxati!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gazo pune-te la nani si vezi tu dimineata ce decizie iei, daca bunicile au antrenament si se descurca go for it , v-ar prinde bine un wkd romanticos, nu crezi !!

Si eu credeam ca dupa 2 saptamani doar cu noi nu mai sta Alexandra cu mama, asa ca azi am facut proba pana am mers la birou putin si vreu sa zic ca si-au reluat programul pe care-l aveau inainte adica plimbare, somn, papa asa ca m-am linistit !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaaa :)
Am citit pe sarite ca imi merge prost conexiunea prin modem, dar:
- la multi ani sarbatoritelor de ieri!
- multa sanatate ramona si ai rabdare, ca o luna trece repede!
- sa va fie de bine concediul !

Noi sintem la mare, la mamaia, nu am vreme sa povestesc multe despre cazare (ideea e ca sint usor dezamagita, dar per total e ok, ca e AC functional deci avem unde ne retrage la racoare). Pisilinca mea adora marea cu valuri. Fara valuri e boring si nu ii place. Beleaua e insa cu nisipul, care o scirbeste total. Nu vrea sa faca nici un pas desculta pe nisip si plinge cind se lipeste nisipul de ea, ceea ce inevitabil se intimpla, ca se joaca cu lopatele&co. In restvad ca e ok, de mincat a mincat ieri mai bine, ca i-am luat mincare pentru noi, supa de pui cu taitei si orez cu legume...Borcanelele care m-ar fi facut pe mine mai fericita si mai linistita sint cihhh se pare...asa ca...

Pup si ne citim mai incolo!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

La multi ani CLAUDELA!
La multi ani SIMONA!

Pisik, ai putea pt albumele nelistate sa dai invitatie pe mail. Cand deschizi un album apare si optiunea "distribuiti". Ma intreb daca mere si pt cine nu are adresa de mail pe goagalmail / gmail.

(7.03.2009)

...merge si pe alt fel de adresa de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Multumesc de urari, dragele mele!
si din partea mea pentru Simona!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si apropo de discutia cu pozele si nebunii care vizualizeaza si nu numai... pozele cu copilasi...Am citit si eu subiectul si sunt ingrozita ce comentarii la pozele copilasilor, niste fiinte atat de minunate...A luat-o lumea razna...rau de tot...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput