Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***
Raspunsuri - Pagina 17
simonapro spune:
LA MULTI ANI FERICITI!
Simonamami
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simplyana_m spune:
Bulgaroaicele vesele, sa va fie de bine super-concediul!!!Foarte frumu pozele, povestile, asteptam si restul! Pacat ca s-au bolnavicit ghioceii pe-acolo!
RAMONA, .
http://www.lucamic.blogspot.com/
andiaroro spune:
Gina-Daca simti nevoia unui "comentariu pe text", mie mi se pare ca te exprimi "clar, concis si corect"....Pentru o participare la condeiul de aur, schimba cafelutele cu un Irish Coffee inainte de a te apuca voiniceste de mesaje si le bati la puncte pe toate literatele noastre-glumesc!!!
Eu scriu ca o cizma: halesc litere sau pun in plus, uit cuvinte intregi...niciodata nu as fi o secretara buna!!!Asta e, cand apuc mai corectez, cand nu ingros obrazul...pardon, monitorul
intrasem sa-i urez mult curaj Ramonei... Ai grija de tine, odihneste-te, mananca bine, suplimente de vitamine, stai cu mobilul aproape si anunata orice cunostinta care-i"potential" disponibila ca s-ar putea sa o suni in catastrofa...cel mai imp:fa numai strictul necesar in casa ca doar sunteti numai voi doi! De dr te ocupi tu
O luna trece repede
Pisik06 spune:
Fetelor, eu prefer, cel putin pt acest album, sa dau link-ul pe pm. Asa ca solicitati-mi fara teama, promit sa nu uit si sa trimit tuutror
Mami de minune mica
Gina2008 spune:
A, si era sa uit. Vestea anului - pentru mine - MA MUT LA CASA MEA, in sfarsit. Dupa un an de stat cu mama, inghesuiti, vai de capul nostru, ne mutam. E aproape gata casa caselor. Ca mi-a imprastiat toti creierii si a contribuit major la zdruncinarea serioasa a celor putin ramasi. NIKO, poate si asta e motivul. Ca stiu prin ce am trecut noi...
Trebuia sa va spun si voua...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
Hello !!!!!!!!!
Ne-am intors si noi acasa dupa un concediu superbbb !!!
Ies afara dar revin la ceas de seara cu poze si povesti !!!
Mi-a fost dor de forum !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
Hello fetili,
Un mesaj de la SimonaMami: multumesc tuturor pentru urari, va imbratisez pe toate cu dor...Are un nou job, nu mai are acces la DC sau mess...doar pe facebook cine doreste o poate gasi...
Si...La multi ani, Claudela...
Pisik da si mie PM cu pozele, te rog
Oli super pozele...ce ciuda imi e ca noi nu am mai aparut in ultimile poze facute pe plaja....si ti-am dat un PM mic
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
dyana27 spune:
olga, pisik superbe pozeleeeeee; v-ati distrat fantastic de bine acolo din cate vad eu; poate asa la mai multi bebi intra si mutzu meu in mare... ca n-a vrut sa serveasca decat piscina
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume