BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Fetelor ce sa fac ca m-am saturat sa fiu tot 2 in 1. Deja au trecut 5 zile peste termen tot astept simptome si nimic Eu o sa nasc la un spital privat cu doctorul de garda. Doctorul la care merg si la care am fost la monitorizare sapt trecuta a zis ca se poate naste cu 2 saptamani inainte sau 2 saptamani dupa termen, asta ar mai insemna inca o saptamana!!! Oare pot sa-i cer eu sa-mi induca nasterea daca tot nu se intampla nimic? Ce sa fac??? M-am saturat de burta si mai ales cand va vad pe voi cum nasteti pe banda rulanta si eu stau si va privesc ca un spectator

40+ cu

AMR cate zile vrea bebe

Pai poti sa ii ceri inducere sigur ca da. Cel mai bine ar fi sa mergi la un control si sa vezi ce si cum. Eu o sa merg maine si discut de inducere pe saptamana viitoare. Cumva 41 de saptamani mai e cum mai e..de obicei baietii stau mai mult....dar 42 mie personal mi se pare cam mult.

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

larissa, nu am ce noutati sa va dau. Urmatorul pas inainte va fi cand nu va mai avea perfuzia cu glucoza, KCl, NaCl si alte bazdaganii, m-am saturat sa o tot vad intepata dar... Apoi cand va fi mutata din incubator in patut incalzit. Ia zilnic in greutate, uneori 10 g, alteori si 30-40. Ieri i-am gasit masca de oxigen in incubator, am intrebat asistenta dar a zis ca nu stie, colega ei de tura nu a anuntat-o ca i-ar fi pus masca.

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Crissy multa sanatate Teodorei

Si eu ma rog sa nu fie nevoie sa folosim acele celule...de fapt ma rog ca toti bebeii sa fie sanatosi

Mya si eu stiam ca baietii stau mai mult in burtica...dar vorba Larisei cred ca ar tb sa vb cu doctorul despre inducere daca nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa la lumina

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
Noi suntem bine, pitica noastra mananca 80-100 ml la o masa, ma intreb daca nu o fi prea mult, de la mine reusesc sa-i dau cam 30-40 ml pe zi deocamdata, intr-o zi i-am dat si 50, sfarcurile inca nu sunt formate complet dar mergem inainte, cred ca voi fi multumita daca ajung macar la jumate-jumate!! Beau 3-3,5 l lichid pe zi, mananc corect dar cred ca e inca devreme!!

Cat despre alaptat la inceput la spital moasa nu m-a lasat sa-i dau de mancare formula toata noaptea (nu imi venise laptele) si pana dimineata era galbena, pediatrul a vazut-o si a zic ca face icter de la deshidratare si ca de ce nu i-am dat macar formula ca numai 30 ml apa nu ajuta si e principalul motiv pentru care bbii fac icter, acum ma bucur ca mananca pentru ca inseamna ca reuseste sa scape de el! Pe fondul deshidratarii ajunsese la valoarea de 210, daca ajungea la 300 intra in incubator si asta pt ca o femeie nebuna s-a simtit doactor toata noapte cand copilul imi plangea de foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata delfinariu
va invit la amandine, acum sunt si mai bune ca ieri dupa ce au stat in frigider o noapte intreagamai am putin si le dau gata

FELICITARI BTZ!!!!BINE AI VENIT BEBE PAUL!!!
sa fii un bebe cuminte,papacios,necolicos si sa iti faci parintii mandri de tine
mamicuto recuperare rapida,sa ai lapte din belsug si te asteptam cu povestioara

Bumblee bafta multa la epilat
eu cand am fost acasa m-am facut la fel 0 dupa mult timp si chiar a fost foarte ok, m-am mirat ca parca mai tare ma durea inainte dar dupa... m-a durut pasa 2 zile

Crissy multumim mult de vestile de Gabitza.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mihaela, cam toti bebeii papa f des cat sunt asa mititei..pana isi regleaza ei programul...

julia, stiu ce zici..ma vad pe mine in descrierea ta...asa am patit cu Eric...niste rani de toata frumusetea...fapt pt care am bagat bibe si uite asa am si alaptat si i-am dat si cu bibe (laptic muls)... as vrea sa alaptez cat mai mult acum, sa vedem daca vom reusi...

crissy, ma doare f rau sub san, nu pot nici sa pun mana..e putin rosu dar si vanat, am impresia ca a cedat si un vas de sange...o sa fac masaj si sa pun comprese calde...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

larissa, nu am ce noutati sa va dau. Urmatorul pas inainte va fi cand nu va mai avea perfuzia cu glucoza, KCl, NaCl si alte bazdaganii, m-am saturat sa o tot vad intepata dar... Apoi cand va fi mutata din incubator in patut incalzit. Ia zilnic in greutate, uneori 10 g, alteori si 30-40. Ieri i-am gasit masca de oxigen in incubator, am intrebat asistenta dar a zis ca nu stie, colega ei de tura nu a anuntat-o ca i-ar fi pus masca.

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

doamne ajuta sa scapati cat mai repede de acolo...e bine ca ia in greutate...pe zi ce trece devine mai puternica si se adapteaza mediului exterior...dar cred ca ti-e teribil de greu sa o stii acolo...uffffff...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen mult succes in continuare cu lapticulsa vina cat mai mult ca sa nu mai trebuiasca si completare.
cat despre tanti care s-a crezut medic, cam asa vad ca se intalneste mai peste tot.la noi in tara mai rau e ca pana si alea care sunt femei de serviciu se cred medici

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Gabitza felicitari...sa va traiasca bb Paul grasun refacere rapida si mult laptic

Bun venit noilor burtici in delfinariu

Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 5+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mycya ...chiar zilele trecute am mancat amandine
Carmen ma bucur ca sunteti bine ...incet incet Leti o sa pape numai san

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput