BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

S-a nascut bb Paul

Revin cu detalii

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...eu savurez cafeaua

FELICITARI BTZ,RUBIA,ARISSA....sa aveti parte de bebeii sanatosi,mancaciosi si fara colici...iar voua va doresc recuperare rapida

Bine ai venit Julia..felicitari pt fetita

Buricul la fel ca Eladea am dat cu spirt pana a cazut...acum e asa frumos

Am observat ca de cateva zile Antonia se trezeste mai putin seara,spre bucuria mea...in schimb ziua e belea
Ieri mi-au venit si documentele de la CBC...se pot folosi celulele pana la 54,6kg...zic eu ca e bine
Legat de mancare nu ma abtin de la nimic numai ca pe caldurile astea nu prea am pofta de mancare

Sabrina si eu ca si Racusor o tin pe Antonia in body cu maneca scurta si sosetele
Ma pun sa citesc din urma

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Legat de lasatul copilului cu parintii..eu am incredere totala in mama,numai ca vine cam rar ca e la 80km...asa bine e cand e la mine...face mancare,curat,spala,mai sta cu fata sa mai dorm eu...ce mai boierie curata

poze

Mergi la inceput

Despre Gabi stiu mai multe detalii de la colegele din salonul de gravide. Cica avea contractii, i se rupsese apa, avea si dilatatie dar totusi au bagat-o la cezariana in dimineata asta.

BB Paul are 4200 g. Gabrielei i s-a facut anestezie totala, sta intr-un salon de terapie intensiva care este vis-a-vis de intrarea pe culuar, asa ca mi-a fost usor sa ajung la ea. Ma simt cu musca pe caciula ca am trezit-o, nu-si revenise complet din anestezie, abia am inteles ce vorbea asa ca am lasat-o sa se odihneasca si o sa mai merg la ea pe la 3. Din cate am inteles de la Gabi (daca am inteles bine) bb Paul se afla momentan la et. VI adica la prematuri ca nu a reusit sa respire prea bine asa ca e sub observatie (spitalul are sectie de prematuri foarte bine pusa la punct, aparatura performanta asa ca o sa fie bine).

Deci,
Bine ai venit pe lume bb Paul, sa fii cuminte si mancacios.
Gabi, refacere rapida.

Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata ... si de la noi!

Am facut nani binisor...adica ne-am trezit doar o data la 5 dimineata si apoi la 9.30!

asa somn de mult nu am mai intalnit!

Vladut ca e mortal zilele acestea l-am luat cu mine la control la euroclinic ieri si ce credeti ca zice el in gura mare in sala de asteptare!"In burtica la mami e surioara mea care e ff desteaptapt ca face tumbe si sughite!-Am simtit-o eu ca am pus mana pe burtica!"

Va dati seama ce s-a amuzat lumea ....

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

FELICITARI MAMICILOR SI BUN VENIT BB-ilor SA CREASCA MARI SI SANATOSI!

Buna venit Iulia, sarcina usoar si nstere usoara!

Azi ma vad cu medicul cu care voi naste sa vada si el rezultatele la analize culturi vaginale si urina+antibiograma!

Cred ca m-am mai relaxat putin si asta se simte...pt ca reusesc sa dorm cat de cat!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Mai fetelor mai stiti ceva de Denisa?

poze

Mergi la inceput

Am facut si eu o singura data amandine , au iesit delicioase dar e mult de munca la ele.

Acuma vad in titlu Bv BTZ, deci stiati dinaintea mea ca a nascut

Buricul eu il stergeam cu ser fiziologic.

anca, ma bucur ca e totul bine.

SabrinaLia, nastere usoara!

racusor, azi m-am intalnit cu a doua mana care m-a operat. Am intrebat-o de picioarele umflate si cica e normal, cica sa stau cu ele in sus si sa ma ung cu diclofenac. Aaa, si aseara cand ma verificam pe la operatie sa vad daca mai am coaja, am descoperit o mica umflatura chiar deasupra, ca o galma. Cica si aia e normala, mi-a zis denumirea stiintifica dar am uitat in secunda urmatoare

Fetele cu cezariana, oare anestezia ne-a afectat memoria??? Ieri nu-mi mai aduceam aminte cate grame pusese balerina mea cu o zi in urma

Azi e prima zi in care am indraznit sa plec de acasa fara brau. Prima data cand mi l-a dat jos, cam la 2 saptamani dupa operatie, am zis ca mi se imprastie matzele pe jos si ma durea cumplit spatele. Apoi am inceput treptat sa-l dau jos seara, la culcare. Azi dimineata nu mi l-am mai pus, sper sa nu mai am nevoie de el ca e cumplit pe caldurile astea

bumblebee, tu esti de serviciu la capitolul aniversari

La multi ani IuliaN!

JuliaSM, bine ai venit printre noi. Vei vedea ca aici vei gasi sprijin, suntem o gasca de burtici+mamici cu suflet.

eladea, fa-i de hac galmei. Nu-ti vine mai usor sa desfunzi la mana? Adica ma gandesc eu ca mana actioneaza chiar pe canalul care trebuie.

laurika, e normal sa sangerezi un pic dupa control, o mica pata pe chilot. Dr. nu te-a avertizat? Daca ceva nu ti se pare in ordine, mergi din nou la dr.

JuliaSM, nu toate mamicile au noroc cu alaptatul. De ex. eu, ma storc la 6 ore si nu reusesc sa-i fac un pranz din ambii sani asa ca primeste completare (ea papa acum 27 ml).

michelle, din ce ne-au zis noua asistentele, complet interzise sunt fructele alergogene, gen capsuni, kiwi, fructele si legumele cu seminte (rosii, vinete), fructe+legume care baloneaza (mazare, fasole - dar sunt permise pastaile). Este permis in schimb compotul din fructe, numai cu conditia ca zaharul sa fie pus la fiert, nu adaugat la urma. Despre produsele nepasteurizita nu stiu ce sa zic, probabil e valabil ca si pt perioada de gravidenie. Eu am papat branzica facuta in casa.

giorgia, da, 54 kg e bine dar sa dea Dzeu sa nu fie nevoie sa folositi

Deci chiar ma dispera reclama din dreapta. Oare nu putem face reclamatie? Ieri nu ma puteam deloga din cauza ei.

Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissy77, ce mai face delfinasa ta?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Fetelor ce sa fac ca m-am saturat sa fiu tot 2 in 1. Deja au trecut 5 zile peste termen tot astept simptome si nimic Eu o sa nasc la un spital privat cu doctorul de garda. Doctorul la care merg si la care am fost la monitorizare sapt trecuta a zis ca se poate naste cu 2 saptamani inainte sau 2 saptamani dupa termen, asta ar mai insemna inca o saptamana!!! Oare pot sa-i cer eu sa-mi induca nasterea daca tot nu se intampla nimic? Ce sa fac??? M-am saturat de burta si mai ales cand va vad pe voi cum nasteti pe banda rulanta si eu stau si va privesc ca un spectator

40+ cu

AMR cate zile vrea bebe

Mergi la inceput